ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Canım bir sağlıkçı olarak söylüyorum mide ilacı dediğin mide koruyucu ise etkilemez sonucu ama bulantı ilacı metpamid ise etkileyebiliyor (genelde sık kullanım olursa) Bazı psikiyatri ilaçları nöroloji ilaçları vs de etkileyebiliyor sonucu. Bir de tsh kaç çıktı tiroid testin o da yüksekken prolaktin de yüksek çıkabiliyor (gerçi o zaman bu kadar yüksek çıkmaz genelde hafif yükselir) İçtiğin tüm ilaçları (bitkisel yada tıbbi ilaç yada faydası olur diye yediğin içtiğin ot gıda vs) ve varsa kronik hastalıklarını hepsini söyle canım doktoruna ona göre değerlendirir. Bu arada prolaktin için adetin hangi günü olduğu önemli değil (adetli yada adetsiz dönem sonucu etkilemez) inş hayırlısı olur canım
Canım gercekten etki edermi evet metpamid ve prosek ictim tekrar olcturucem cunku tsh ve digerleri normal cikti sadece prolaktin yuksek belki 50 de falandirda hani bukadar yuksek değildir Dr tekrar yaptiricam ins guzel sonuclar alırım cok sagol canimmmmm

Canım gercekten etki edermi evet metpamid ve prosek ictim tekrar olcturucem cunku tsh ve digerleri normal cikti sadece prolaktin yuksek belki 50 de falandirda hani bukadar yuksek değildir Dr tekrar yaptiricam ins guzel sonuclar alırım cok sagol canimmmmm
Tekrar yaptırıp endokrinle görüş canım hayırlısı inş

Kızlar bugün beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
bılemedımki batada daha var belki olabilir ama anlamadığım benim hep 0.9 çıkıyor demişsin ya sen her aymı bhcgye baktırıyorsun

Arkadaşlar bana ovulasyon testi önerir misnz yaa nerden alcam hangi markayı alıyım lutfnn

Arkadaşlar merhaba ben ovulasyon testi almak istiyorum da nerden alabilirim ve hangi markayı önerirsinz
gittigiidyor.com dan alabilirsin laboquick marka en iyilerden biri ben 30 adet yumurtlama ve 10 adet ultra hassas gebelik testi ile birlikte 30 tl ye aldım ve hemen geliyor.çokta memnuum.bu ay ilk defa deniyorum bakalım hayırlısı artık kısmet....

gittigiidyor.com dan alabilirsin laboquick marka en iyilerden biri ben 30 adet yumurtlama ve 10 adet ultra hassas gebelik testi ile birlikte 30 tl ye aldım ve hemen geliyor.çokta memnuum.bu ay ilk defa deniyorum bakalım hayırlısı artık kısmet....
Çok saol canım bnde ordan bktım sipars vercm şimdi

Arkadaşlar bana ovulasyon testi önerir misnz yaa nerden alcam hangi markayı alıyım lutfnn

Gittigidiyor.com dan once labaquik aldim memnun kalmadim simdi ise surelab siparis ettim ve iki aydir kullaniyorum cook memnunum gayet acik ve net oluyor cizgileri bu ayinkine ornek olarak bakabilirsiniz .

Eklentiler

• P_20150907_194345_1_p_1.webp
    P_20150907_194345_1_p_1.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 182
Gittigidiyor.com dan once labaquik aldim memnun kalmadim simdi ise surelab siparis ettim ve iki aydir kullaniyorum cook memnunum gayet acik ve net oluyor cizgileri bu ayinkine ornek olarak bakabilirsiniz .
ben laboquıck aldı ve bu ay onu kullandım aynen bu şekilde benim sonuçlarımda belkide aldığın testlerde bir sıkıntı vardı.başka ne gibi br sorun yaşadın ki laboquick ile???

kizlar beni testler günlerdir çift çizgi ovulasyon testi ama hamileliği de gösterir mi. gebelik testin yok ovulasyin var evde o yüzden onlari yaptim 6 aylik bebeğim var hic adet olmadim acaba tekrar hamile mi kaldim

Eklentiler

• IMG_20150908_092023.webp
    IMG_20150908_092023.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 246
. SAT/OVU.(ilişki tarihlerim) adet tarihim 23 agustos
8/30 , 10/1 , 12/3 , 13/4, 14/5, 15/6, sat tarihime göre ilişki ve ovu tarihlerim yandaki sıralamadaki gibi altı çizili büyük tarih pozitif olan tarih.bu neden ile sattan sonraki 12.13.14. ve 15. günler üst üste yaptım testleri ve ilişkiyi 8.10.ve 12.günlerde ise bir dolu bir boş şeklinde yaptım.16.günü yani dün bayagı silikti o yüzden boş geçtim.bu 17.günden sonra yani bu tarihten sonra yine bir dolu bir boş ilerlemeyi düşünüyorum.adet döngüm 30 güne bir.yani 22 veya 23 eylülde adet olmam gerekiyor.yumurtlama oldu ama sizce çatlama işlemi bitmişmidir.ilişkiye hergünmü devam etmeliyim yoksa bir dolu bir boş iyimi.birde ovu testi tamamen negatife dönene kadar yapmak lazımmı.yani adet tarihine kadar yapmalımıyım onu.ama 14.de resmen yumurtladığımı hissettim kasıklarımda ciddi batmalar ve kasılmalar oldu.sanki adet olacakmışım gibiydi.of ne zor iş bu ya.bu ayda tutmaz ise takip etmeyeceğim gerçekten.başka işlere odaklanacağım kısmettimizde ne varsa onu yaşayacağız.çok soru sordum ama ovu tarihinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım bendekile ultra hassas gebelik testleri.farkeder mi bilmiyorum.ne kadar süre öncesinde belirtiyor????yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl bir yol izlemem lazım bundan sonra....

kizlar beni testler günlerdir çift çizgi ovulasyon testi ama hamileliği de gösterir mi. gebelik testin yok ovulasyin var evde o yüzden onlari yaptim 6 aylik bebeğim var hic adet olmadim acaba tekrar hamile mi kaldim
Çok anlamıyorum canım ama . Bence hamile değilsin . T çizgisi çok daha koyu oluyir hamilelerde

. SAT/OVU.(ilişki tarihlerim) adet tarihim 23 agustos
8/30 , 10/1 , 12/3 , 13/4, 14/5, 15/6, sat tarihime göre ilişki ve ovu tarihlerim yandaki sıralamadaki gibi altı çizili büyük tarih pozitif olan tarih.bu neden ile sattan sonraki 12.13.14. ve 15. günler üst üste yaptım testleri ve ilişkiyi 8.10.ve 12.günlerde ise bir dolu bir boş şeklinde yaptım.16.günü yani dün bayagı silikti o yüzden boş geçtim.bu 17.günden sonra yani bu tarihten sonra yine bir dolu bir boş ilerlemeyi düşünüyorum.adet döngüm 30 güne bir.yani 22 veya 23 eylülde adet olmam gerekiyor.yumurtlama oldu ama sizce çatlama işlemi bitmişmidir.ilişkiye hergünmü devam etmeliyim yoksa bir dolu bir boş iyimi.birde ovu testi tamamen negatife dönene kadar yapmak lazımmı.yani adet tarihine kadar yapmalımıyım onu.ama 14.de resmen yumurtladığımı hissettim kasıklarımda ciddi batmalar ve kasılmalar oldu.sanki adet olacakmışım gibiydi.of ne zor iş bu ya.bu ayda tutmaz ise takip etmeyeceğim gerçekten.başka işlere odaklanacağım kısmettimizde ne varsa onu yaşayacağız.çok soru sordum ama ovu tarihinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım bendekile ultra hassas gebelik testleri.farkeder mi bilmiyorum.ne kadar süre öncesinde belirtiyor????yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl bir yol izlemem lazım bundan sonra....
Canım öncelikle bu takip işi seni strese sokmasın. Dikkat et. Yum . Gününü takip edip değerlendirmişsin. Ötesine gerek yok. Adet gününe kadar yapabiliosan bi dolu bi boş devam etsin ilişki. Çünkü ben de yeni öğrendim 2 yumurta varsa diğeri geç catlayip geç dollenebilir. Gebelik testini de adet geçerse yap. Geçmeden iki gün önce ovu. Testi yap. Tekrar koyulaşma varsa hamişsindir :)

Canım öncelikle bu takip işi seni strese sokmasın. Dikkat et. Yum . Gününü takip edip değerlendirmişsin. Ötesine gerek yok. Adet gününe kadar yapabiliosan bi dolu bi boş devam etsin ilişki. Çünkü ben de yeni öğrendim 2 yumurta varsa diğeri geç catlayip geç dollenebilir. Gebelik testini de adet geçerse yap. Geçmeden iki gün önce ovu. Testi yap. Tekrar koyulaşma varsa hamişsindir :)
tesekkür ederim cnm bende öyle düşünüyorum.zaten ama dün bütün gün çok şiddetli kasılmalarım ve batmalarım oldu.sanırım yumurtam çatladı çünkü sıvı sarı koyu kırmuzı hafif bir akıntım oldu gün sonuna doğru.araştırmalarıma göre yumurtanın çatladığının ve döllenmeye hazır olduğunun göstergesiymiş.halbuki pazartesi yaptığım ovu testi bayagı silikti ben bitti diye düşünürken dün akşam o akıntıyı görünce tekrar ovu testi yaptım yine pozitifti.o yüzden dünü değerlendirdim.bugün ne akıntı ne sancı var sanırım dün yumurtam çatladı.artık dediğin gibi bundan snra bir dolu bir boş devam ederim adete kadar...

HANIMlar.. reglime 3 gün var.. ovulasyon testi yaptım böyle çıktı.. mide bulantım,mide yanması,kuyruk sokumu ağrılarım var.. yarın tekrarlayacağım.. sizlerin değerli yorumları ne acaba?

Eklentiler

• 11992457_1632948973588613_556126542_n.webp
    11992457_1632948973588613_556126542_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 120
bugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?

Eklentiler

• 11998327_1632964753587035_510344068_n.webp
    11998327_1632964753587035_510344068_n.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 81
doktora gittinizmi ovuda koyulaşmalar hep standart

bugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?
bence var bişiler :) haydı hayırlısı bakalım

Kızlae 2aydır ovu testinin çift çizgi çıktığı gün ve iki gün sonrası ilişki oldu. Bu ay son 3 tane ovu testim kaldı. Birdaha sipariş vermeyeceğim. Bu sefer çift çizgi çıktığı gün değil ertesi gün yapacağım. Denk grlirse öncesinde de yapacağım. Bakalım kısmet

Back
X