. SAT/OVU.(ilişki tarihlerim) adet tarihim 23 agustos
8/30 , 10/1 , 12/3 , 13/4, 14/5, 15/6, sat tarihime göre ilişki ve ovu tarihlerim yandaki sıralamadaki gibi altı çizili büyük tarih pozitif olan tarih.bu neden ile sattan sonraki 12.13.14. ve 15. günler üst üste yaptım testleri ve ilişkiyi 8.10.ve 12.günlerde ise bir dolu bir boş şeklinde yaptım.16.günü yani dün bayagı silikti o yüzden boş geçtim.bu 17.günden sonra yani bu tarihten sonra yine bir dolu bir boş ilerlemeyi düşünüyorum.adet döngüm 30 güne bir.yani 22 veya 23 eylülde adet olmam gerekiyor.yumurtlama oldu ama sizce çatlama işlemi bitmişmidir.ilişkiye hergünmü devam etmeliyim yoksa bir dolu bir boş iyimi.birde ovu testi tamamen negatife dönene kadar yapmak lazımmı.yani adet tarihine kadar yapmalımıyım onu.ama 14.de resmen yumurtladığımı hissettim kasıklarımda ciddi batmalar ve kasılmalar oldu.sanki adet olacakmışım gibiydi.of ne zor iş bu ya.bu ayda tutmaz ise takip etmeyeceğim gerçekten.başka işlere odaklanacağım kısmettimizde ne varsa onu yaşayacağız.çok soru sordum ama ovu tarihinden kaç gün sonra gebelik testi yapmalıyım bendekile ultra hassas gebelik testleri.farkeder mi bilmiyorum.ne kadar süre öncesinde belirtiyor????yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl bir yol izlemem lazım bundan sonra....