Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım eşinde hareketlilikmi düşük sayımı ama doktor yeterli dediyse kuzum sıkma canını yaÇok şükür senjn temiz hersey. İnşallah benim de öyledir . Hsg den sonra onları da sorayım bi. Miyom neyin var mı yok mu diye . Benim hepsi temiz çıksa. Eşimdeki .düşük hız problemı var sanırım. O da artsa iyi olur..Doktor az ama yeterli. Engel olacak sekilde değil dedi ama. İkna olamıyorm ben
Dun ve bugün 3. Günü gibi ağrılı ve yoğun çekiyor. Ama normal hesabıma göre bugün 5. GünüGunde kc tane cnim ben adtn 3. Gunu 1 tane ictm 3 gun bugun kcncı gunun
Sayı iyimis de . İleri hızlı hareketli dusukmuscanım eşinde hareketlilikmi düşük sayımı ama doktor yeterli dediyse kuzum sıkma canını ya
Eşime de klomen yazmış doktor . İçiyor bakalımcanım eşinde hareketlilikmi düşük sayımı ama doktor yeterli dediyse kuzum sıkma canını ya
1 tane içiyoruzKac tane iciysn
Cogu kisi iki tane iciyo mus yumurtlama nrmalya bizd birdn fazla icmek sakıncli uc gun ictm 11 . Gun iki tane 20 mm oldu ama tbi akintm geldi bugn tırtm yine sanırsam1 tane içiyoruz![]()
Doktor 3. Günü gittiğimde ultrasondan bakıp. Yumurtan seçilmiş dedi. Aşılama yapamayız diye o ne demek dedim .yani büyümeye başlamış zaten . Diğerlerinin büyümesine engel olur zaten dedi. Anlamadım bişi. . Ben şansa biraz kafama göre yutcam bu ilacı . Çünkü geçen aydan heyecanlanmstim geleck ay klomen kullancam diye . Bu kez de kullanıym bakalimKac tane iciysn
Bugun ne günün senin anlamdim. Adet mi geldiCogu kisi iki tane iciyo mus yumurtlama nrmalya bizd birdn fazla icmek sakıncli uc gun ictm 11 . Gun iki tane 20 mm oldu ama tbi akintm geldi bugn tırtm yine sanırsam
9. Günü hsg cekilcem ya.doktor bu ay Korun . İçme dedim. Bu ay icmiyim dedim . Kararsız kaldım. Dün gece içtim. Bu gün de icicemBi sorsaydn o ne dmk diye galiba erken buyumeye bslams o ama semw nie 3.gun icmdnki adt döngusu kısa olan erken bsliyor
Adete war cnim 15 eylul ama 11.gun igne oldum 12 13 u gbi olurm normaldn erkn catladiBugun ne günün senin anlamdim. Adet mi geldi
aaaaa ilk defa duydum erkeğe klomen verildiğini ona ne faydası varmışkıEşime de klomen yazmış doktor . İçiyor bakalım
Canım sanki artışa geçmiş gibi. Umarım seni boşa umutlandırmam ama gününe daha 5 gün var bata kadar artacağa benziyor yine de sen her ihtimale karşı hazır ol. İnş yükselirKızlar bugün beta hcg sonuç 4.3 çıktı biliyorum negatif ama benim hep 0.9 çıkardı hatta cuma baktirdim yine 0.9 çıkmıştı, bu sefer 4.3 çıkmış bat 11 eylül sizce yenimi artar mi umutlu olayım mı?
Canım sanki artışa geçmiş gibi. Umarım seni boşa umutlandırmam ama gününe daha 5 gün var bata kadar artacağa benziyor yine de sen her ihtimale karşı hazır ol. İnş yükselir