ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?
Canım ne yaptın. Belli oldu mu. Var mı bebis. Teste göre yok gibi. Ama insallah vardir

bence var bişiler :) haydı hayırlısı bakalım
Canım. Ne yaparsın nasılsın. . Hcg yani rahim filmi . Anlık ama çok ağrılı bişi mis. Sonuçlarım temiz çıktı. Tüplerin ikisi de açık şükür. Bundan sonrası can sağlığı . Klomen yazdı . Sağlıklı yum. Gelisssin die. .Bakalım. bekliceZ artik

Ohhhhhh valla cokkk sevindim kafandaki soru isaretleri gitti cok sukurki demekki zamani degilmis kuzum napim benimde bu ay degisik birsey oldu pzt adetim bitti ama 3 gun boyunca leke tarzi yine damla seklinde kanama oldu 1-2 damla geldi 3 gundur. kesildi cok sukurde bu Ara sistit olmusum heralde ondan kaynaklanirmi bilmiyorum

triton-x .!.:
Tatlım mantar olabilir ya, akıntın da peynir kesiği gibi mi birde kötü kokar. Bu belirtilerin de varsa dra görünmende fayda var.
Var canim akinti koyu renk be kokulu acik kahverengi gibi rengi su ara sistitte var acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi pzt doktora gidecem

Var canim akinti koyu renk be kokulu acik kahverengi gibi rengi su ara sistitte var acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi pzt doktora gidecem
Evet tatlım mantar enfeksiyonu çok yaşadığım için ne yaZıkki çok iyi biliyorum. Antibiyotik ve fitil vericek muhtemelen 1haftada geçer ama ihmal etme. Bende de ilişki sırasında kuruluk ve yanma oldu buara, sanırım bende de enfeksiyon var. Dr un verdiği ilaç vardı onu kullanmaya başladım. İnş geçer bakalım...

gideyim o zmn doktora bendede oldu iliski eanasinda yanma sanki ates basmislar gibi :)) canim neyden kaynaklanir mantar

ayse 8 .!.:
Hijyene dikkat etmemek.antibiyotik gbi sebeplerle oluyor cok kasintn olunca sirkeli su ile wajinani yika
Tmm canim kasintidan ote hani soguk betona oturuldugunda sancilanirsinya oyle bi sancilanma var kasinti com xok az aslinda ben gunde iki kez camasir degistirim pamuklu kullanirim he utulerim ama enfeksiyon kapmaya musait doktorum oyle demisti yolculuklarda tesislerin lavabosunu birkere kullanmaya goreyim aksamina akintim basliyor

Bende d oldu gecmiste uc gun kadar gund uc kez sirkeli su yaptm snrada fitil kullanmstm

Merhaba bu ay ilk kez ovülasyon testi kullandım.Fotograf ekliyorum 08.09 tarihinden 12.09 tarihine kadar olan 4 günü değerlendirdim ama testin silikleştiği bu günü çok yorgun olduğum için değerlendiremedim.Dogru mu yaptim hiç bilmiyorum,tecrübeli kullanıcilar fotografa bakıp yorum yazabilir mi?
Şimdiden çok teşekkür ederim. ..

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-12-23-01-54.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 73
gideyim o zmn doktora bendede oldu iliski eanasinda yanma sanki ates basmislar gibi :)) canim neyden kaynaklanir mantar

Aynen bende çok titizimdir ama biryerden tiksiniyim hemen kapıyırum. Birde geniş spektrumlu antibiotikkerde vajinada bulunan yararlı bakterileri de öldürüp enfeksiyonlara açık hale getiriyor. Benim dişim ağrıyırdu antibiyotik verdi dr, sonra bianda idrar yolu enfeksiyonu oldum. Birdaha ilaç kulkanmak zorunda kaldım. O yüzden biz hijyenik oksakta böyle şeylerde oluyor neyazıkki...

Bende de sıstist oluyor idrarımı tutsam yaptıktan snra yanma oluyor hemen doktor ıltihap cok az ilac bile yazmam nrmalde sen cok yanma war dedin diye yazıyorm diyor hep ama cogunlukla yanmam olur iliski sonrasndada olur vajinadandır diye dusunuyodm doktor vajina iltihapi olsa kötu kokulu akintın olur dmisti akıntım normalde olmaz sadce adete 5 6 gun kala oluyor adet gelene kadar suruyor kokusuz hamile olmadgmı ordan anlıyorum her ay aynı sey rengi de hafif sarı olur.ama sististen cok cekiyorum bilmyrm ne olcak hijyene bende cok dikkat ediyorum gunde en az iki kez camasır degsiyorm yıkarkende 60 da yikayp bitince hassas durulama yapıyorum biyere gtsem camasırımı 1 gun snra degissem hemen baslar aci tek hata olarak iliski olunca hemen dus alamıyorum bebek olsun diye o ara mikrop kaptıgmı dusunuyorum bizlerinki cok hassas demkki

Sen nasil oldun canım

Yani icimiz rahatladı sadce cnım ya klomend ise yaramıyor ki bizm halimz ne olck cok merak ediyorm.

bende uzun zamandir yazmiyordum ama yazdiklarinizi hep takip ettim yurtdisin dayim 3 kere klomen kullandim ama faydasi olmadi DR bu ay kesin olur dedi tirt cikti bakalim bundan sonra ne yapacak allah hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…