Canım ne yaptın. Belli oldu mu. Var mı bebis. Teste göre yok gibi. Ama insallah vardirbugün ki 2. ovulasyon testim.. çok su içtim ve idrar tutmadan da böyle çıktı.. resimde silik ama elimde iki çigi de aynı koyulukta.. gebelik için beklemedeyim bakalım.. siz ne dersiniz var mıdır bişiler?
Canım. Ne yaparsın nasılsın. . Hcg yani rahim filmi . Anlık ama çok ağrılı bişi mis. Sonuçlarım temiz çıktı. Tüplerin ikisi de açık şükür. Bundan sonrası can sağlığı . Klomen yazdı . Sağlıklı yum. Gelisssin die. .Bakalım. bekliceZ artikbence var bişiler :) haydı hayırlısı bakalım
Ohhhhhh valla cokkk sevindim kafandaki soru isaretleri gitti cok sukurki demekki zamani degilmis kuzum napim benimde bu ay degisik birsey oldu pzt adetim bitti ama 3 gun boyunca leke tarzi yine damla seklinde kanama oldu 1-2 damla geldi 3 gundur. kesildi cok sukurde bu Ara sistit olmusum heralde ondan kaynaklanirmi bilmiyorumCanım. Ne yaparsın nasılsın. . Hcg yani rahim filmi . Anlık ama çok ağrılı bişi mis. Sonuçlarım temiz çıktı. Tüplerin ikisi de açık şükür. Bundan sonrası can sağlığı . Klomen yazdı . Sağlıklı yum. Gelisssin die. .Bakalım. bekliceZ artik
Tatlım mantar olabilir ya, akıntın da peynir kesiği gibi mi birde kötü kokar. Bu belirtilerin de varsa dra görünmende fayda var.vorones vajinada kasinti ve yanma neden olur boyle bacaklarimi kapatip duruyom surekli.
Var canim akinti koyu renk be kokulu acik kahverengi gibi rengi su ara sistitte var acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi pzt doktora gidecemtriton-x .!.:Tatlım mantar olabilir ya, akıntın da peynir kesiği gibi mi birde kötü kokar. Bu belirtilerin de varsa dra görünmende fayda var.
Evet tatlım mantar enfeksiyonu çok yaşadığım için ne yaZıkki çok iyi biliyorum. Antibiyotik ve fitil vericek muhtemelen 1haftada geçer ama ihmal etme. Bende de ilişki sırasında kuruluk ve yanma oldu buara, sanırım bende de enfeksiyon var. Dr un verdiği ilaç vardı onu kullanmaya başladım. İnş geçer bakalım...Var canim akinti koyu renk be kokulu acik kahverengi gibi rengi su ara sistitte var acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi pzt doktora gidecem
Geçmiş olsun kuzum ya. Hiç bilmiom ben de . Sağolsun arkadaş yardimci olmuşVar canim akinti koyu renk be kokulu acik kahverengi gibi rengi su ara sistitte var acaba ondan kaynaklaniyor olabilirmi pzt doktora gidecem
gideyim o zmn doktora bendede oldu iliski eanasinda yanma sanki ates basmislar gibi :)) canim neyden kaynaklanir mantarEvet tatlım mantar enfeksiyonu çok yaşadığım için ne yaZıkki çok iyi biliyorum. Antibiyotik ve fitil vericek muhtemelen 1haftada geçer ama ihmal etme. Bende de ilişki sırasında kuruluk ve yanma oldu buara, sanırım bende de enfeksiyon var. Dr un verdiği ilaç vardı onu kullanmaya başladım. İnş geçer bakalım...
Hijyene dikkat etmemek.antibiyotik gbi sebeplerle oluyor cok kasintn olunca sirkeli su ile wajinani yikagideyim o zmn doktora bendede oldu iliski eanasinda yanma sanki ates basmislar gibi :)) canim neyden kaynaklanir mantar
Tmm canim kasintidan ote hani soguk betona oturuldugunda sancilanirsinya oyle bi sancilanma var kasinti com xok az aslinda ben gunde iki kez camasir degistirim pamuklu kullanirim he utulerim ama enfeksiyon kapmaya musait doktorum oyle demisti yolculuklarda tesislerin lavabosunu birkere kullanmaya goreyim aksamina akintim basliyorayse 8 .!.:Hijyene dikkat etmemek.antibiyotik gbi sebeplerle oluyor cok kasintn olunca sirkeli su ile wajinani yika
Canim senin rahim filminde anestezi kullanilmadi demiGeçmiş olsun kuzum ya. Hiç bilmiom ben de . Sağolsun arkadaş yardimci olmuş
Bende d oldu gecmiste uc gun kadar gund uc kez sirkeli su yaptm snrada fitil kullanmstmTmm canim kasintidan ote hani soguk betona oturuldugunda sancilanirsinya oyle bi sancilanma var kasinti com xok az aslinda ben gunde iki kez camasir degistirim pamuklu kullanirim he utulerim ama enfeksiyon kapmaya musait doktorum oyle demisti yolculuklarda tesislerin lavabosunu birkere kullanmaya goreyim aksamina akintim basliyor
Yok canım . Çok ağrı oldu .ama .anlik. Yani 1 2 dk. Anestezi ye gerek yokCanim senin rahim filminde anestezi kullanilmadi demi
Yani icimiz rahatladı sadce cnım ya klomend ise yaramıyor ki bizm halimz ne olck cok merak ediyorm.Yok canım . Çok ağrı oldu .ama .anlik. Yani 1 2 dk. Anestezi ye gerek yok
gideyim o zmn doktora bendede oldu iliski eanasinda yanma sanki ates basmislar gibi :)) canim neyden kaynaklanir mantar
Aynen bende çok titizimdir ama biryerden tiksiniyim hemen kapıyırum. Birde geniş spektrumlu antibiotikkerde vajinada bulunan yararlı bakterileri de öldürüp enfeksiyonlara açık hale getiriyor. Benim dişim ağrıyırdu antibiyotik verdi dr, sonra bianda idrar yolu enfeksiyonu oldum. Birdaha ilaç kulkanmak zorunda kaldım. O yüzden biz hijyenik oksakta böyle şeylerde oluyor neyazıkki...Tmm canim kasintidan ote hani soguk betona oturuldugunda sancilanirsinya oyle bi sancilanma var kasinti com xok az aslinda ben gunde iki kez camasir degistirim pamuklu kullanirim he utulerim ama enfeksiyon kapmaya musait doktorum oyle demisti yolculuklarda tesislerin lavabosunu birkere kullanmaya goreyim aksamina akintim basliyor
Bende de sıstist oluyor idrarımı tutsam yaptıktan snra yanma oluyor hemen doktor ıltihap cok az ilac bile yazmam nrmalde sen cok yanma war dedin diye yazıyorm diyor hep ama cogunlukla yanmam olur iliski sonrasndada olur vajinadandır diye dusunuyodm doktor vajina iltihapi olsa kötu kokulu akintın olur dmisti akıntım normalde olmaz sadce adete 5 6 gun kala oluyor adet gelene kadar suruyor kokusuz hamile olmadgmı ordan anlıyorum her ay aynı sey rengi de hafif sarı olur.ama sististen cok cekiyorum bilmyrm ne olcak hijyene bende cok dikkat ediyorum gunde en az iki kez camasır degsiyorm yıkarkende 60 da yikayp bitince hassas durulama yapıyorum biyere gtsem camasırımı 1 gun snra degissem hemen baslar aci tek hata olarak iliski olunca hemen dus alamıyorum bebek olsun diye o ara mikrop kaptıgmı dusunuyorum bizlerinki cok hassas demkkiAynen bende çok titizimdir ama biryerden tiksiniyim hemen kapıyırum. Birde geniş spektrumlu antibiotikkerde vajinada bulunan yararlı bakterileri de öldürüp enfeksiyonlara açık hale getiriyor. Benim dişim ağrıyırdu antibiyotik verdi dr, sonra bianda idrar yolu enfeksiyonu oldum. Birdaha ilaç kulkanmak zorunda kaldım. O yüzden biz hijyenik oksakta böyle şeylerde oluyor neyazıkki...
Sen nasil oldun canımTmm canim kasintidan ote hani soguk betona oturuldugunda sancilanirsinya oyle bi sancilanma var kasinti com xok az aslinda ben gunde iki kez camasir degistirim pamuklu kullanirim he utulerim ama enfeksiyon kapmaya musait doktorum oyle demisti yolculuklarda tesislerin lavabosunu birkere kullanmaya goreyim aksamina akintim basliyor
Yani icimiz rahatladı sadce cnım ya klomend ise yaramıyor ki bizm halimz ne olck cok merak ediyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?