ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

bende uzun zamandir yazmiyordum ama yazdiklarinizi hep takip ettim yurtdisin dayim 3 kere klomen kullandim ama faydasi olmadi DR bu ay kesin olur dedi tirt cikti bakalim bundan sonra ne yapacak allah hepimizin yardimcisi olsun
Amin cnim insallah

kızlar ben son adetten sonraki 23.gündeyim.DPO 9 sizce gebelik testi yapmalıyım.yoksa henüz erken mi??Biliyorsunuz bu ay yumurtlama testi kullanarak hareket ettim hep.Ultra hassas gebelik testi var onu yapayımmı yoksa 20.sine kadar bekleyip ölemi yapayım.zaten 23 ü adet günün.yani 3-4 gün kala oluyor.ama bu arada herhangi bir belirtimde yok.varsada ben farketmiyorum.çünkü bu ay hiç kendimi dinlemedim.saldım gitti....:)

Aynen bende bu şekildeyim, biryerde iç çamaşırımı değiştiremezsem en kötü günlük ped koyarım. Sistit genellikle idrarı çok tutmaktan dolayı oluyormuş. Çok su içerek geçiyor. Buarada benim yanma olmadı ilişkide, demekki o gün çok kuruydum ıslanamadığım için sürtünmeden dolayı acı çektin sanırım. Birde bende sabaha kadar yıkanmıyorum ya, hersey bebiş için ...

Kizlar ne olur bana yardimci olun 3 aydir evliyim galiba vajinusmusum cok korkuyorum bu ay biraz atlattim ama hayla tam birlesme olmadi 3 4 santim falan girdi sadece cocugumuzun olmasini cok istiyoruz napabilirim doktora gitmeden nasil yenerim

Kizlar ne olur bana yardimci olun 3 aydir evliyim galiba vajinusmusum cok korkuyorum bu ay biraz atlattim ama hayla tam birlesme olmadi 3 4 santim falan girdi sadece cocugumuzun olmasini cok istiyoruz napabilirim doktora gitmeden nasil yenerim
Canim destek almadan yenmen cok zor. Baya cesaret gerektiriyr. Benimde 2 haftacik sürmüştü. Kisa bir süre ama o kadar surmesi bile zor ki senin 3 ay olmus. Bence hemen destek al.

kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım aslında çoook önceden beri sizi takip ediyorum ama kısmet bugüneymiş. bende 2 yıllık evliyim yaklaşık 8 aydır da bebiş istiyoruz önce ben doktora gittim bir sıkıntı olmadığını bir kaç ay sonra eşim gitti ve eşimin sperm sayısı ve hızının düşük olduğunu öğrendik büsürü ilaçlar kürler falan filan ... bi arkadaşım netten ovulasyon testi alıpta gebe kaldığını söylemişti banada önerde bende n11 den LABOQUİK marka olanı getirttim ve adetimin 10. gününden itibaren testi yapmaya başladım halen 2. çizgi silik sanırım öyle 14 gün kala değilmiş yumurtlamam onu öğrenmiş oldum en azından kırmızı çizgiyi görene kadar devam inşallah hepimize rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla kalın ..

Kizlar yardim lutfen. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullaniyorum. Sizce yumurtlama icin yeterli koyulukta mi yoksa daha zamani var mi. Anlayamadim ki

Eklentiler

• 20150916_170514.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar adetime 13 gun var ama yumurtlama hala olmadi her zamanki kasik agrilari akinti yok sadece sol kasigimda ara ara ince sizi var hemen geciyor ama acaaba bu ay gecmi yumurtlucam kizlar birsey sorcam gec yumurtlama olsada adet yine 14 gun sonrami olur hani diyoruzya erken gec yunurtlama bu adet zamanini geciktirirmi

insallah bu ay korkumu yencm hemen hamile kalirmiyimki
Tatlim sunu biluyrumki bu illeti erteledikce cozmessure side uzuyor ben 18 ay hic birliktelik yasayamadim sende yine 3-4 cm giriyormus tobe ben degmesine bile izin vermiyordum psikiyatrla halettim ozel muayenesinde sen 3-4 cm giriyor dedinya birqz rahat buraksan kendini... derin nefesler al o eanada.doktorum acininda zevkinde giristeki 2 cmlik kisimda oldugunu soylemsti icerisimagara demisti :)) sseen aslinda en zor kismi atlatmissin biraz rahatla ve gevse sadece ha bu Armada bence vajinismusuda yenmissin

aynen öyle gecikir tatlim.bu ay ilk kez klomen kullandm gunde 1 tane 28 agustosta catlama ignemi oldum iki yumurtam olmustu normalde 1 oluyodu cumartesi 14 gun oldu pazartesi ise nrmal adet gunumdu ama hala olmadm test yapmadm hatırlarsan mayısta yapmstm sen cesaret wermstm sonra töwbe ettm yumurtalar kist olup adet olamiyoda olabilrm sökturucu lazım dimi tatlım

ayse 8@ tatlim bildigim kadariyla adet gecip hamilelikte yoksa aokturucu veriyorlar amaaaaaaa ben inanmuyorum kist olduguna var gibi bisiler insallahhhhhhhhhh

ayse 8@ tatlim bildigim kadariyla adet gecip hamilelikte yoksa aokturucu veriyorlar amaaaaaaa ben inanmuyorum kist olduguna var gibi bisiler insallahhhhhhhhhh
Ayyy umarım wardır adet oldm sanp wc ye gdyrm camasırıma bkyrm surekli sabh uyanp camasıra bkp geri uyuyorum cok stresli yaa en iyisi bi doktora gtmek yarin ya da cuma.sende imkanin warsa bi doktora gt baksın bi yumurta ne alemde.

Ayyyyy heyecan yaptim vallahi allahim gonlune gore versin insallah bebis vardir :)) kuzucum gidecemdde kadin dogumcu yokki burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…