Sende yazacaksın kuzum benim inşallah en yakın zamanda vereceksin müjdeyi ayşeye klomen vesile olmuş sanada gönderecek rabbim mucizeniVay be Ayşem sen de yazdın ya böyle . Ben de yazarım kız . Hadi inşallahh. Kaç gün ilişki oldu peki. Ben de yumdan sonra bugüne kadar öyle aynı senin belirtileri yaşıyorm . Dün göğüs ucu ağrısı. Yumurtlama günü gecmesine rağmen yum ağrısı gibi ağrı. . Ama ben işte bunları klomen é bagladim. İlk kullandım bende senin gibi ama. Ben iğne vurmadan 12.13. Gun ilski oldu işte. O bahsettiğin akıntı ben de de var . Ama bilion adete yakın gelirdi .. yum. DAn sonra geldi benim. Onun da rahim filminden kaynaklı olduğunu düşünüyorum
. Keşke hamile olsamama bu ay senin mutluluğun yetti kız valla bak. Akşamdan beri . Çok mutluyum. Onun olduysa benim de olur ki dedim
Sagolasın canım benim cok tesekkur ederim sükurler olsun kalp atısı kese normaldr ins normal gebeliktr simdi de bunları dusunuyorum :)Ayyy canım çok sevindim hayırlı olsun,sağlıkla kucağına al inşallah ne güzel uzun zamandır alamamıştık topicte müjdeli haber
Oda icti bu ay ondan da umuluyum tas catlasa gelck ay bu klomeni cok istdm cnim doktor wermdi icseydk önce dn bu kadar beklemezdk belki.ya da wakti saati geldi kader de bu ay warmisSende yazacaksın kuzum benim inşallah en yakın zamanda vereceksin müjdeyi ayşeye klomen vesile olmuş sanada gönderecek rabbim mucizeni
Ay dua edin ya . Bazen çok umutsuz oluyorum. Ama umutsuzluk engel olsaydı aysenin olmazdi :) :)Sende yazacaksın kuzum benim inşallah en yakın zamanda vereceksin müjdeyi ayşeye klomen vesile olmuş sanada gönderecek rabbim mucizeni
Ay yerim senin hamişşşş takvimini. Evet kız klomeni içtim hsg çekindim çok umutlandim vallaOda icti bu ay ondan da umuluyum tas catlasa gelck ay bu klomeni cok istdm cnim doktor wermdi icseydk önce dn bu kadar beklemezdk belki.ya da wakti saati geldi kader de bu ay warmis
Çok düşünme kuzumm. Rabbim sana zamanıni bu ay vermiş . En sağlıklısin dan olsun diye bekletti. Hamile kalabiliosun ne mutlu. .. Senin eşin test Sonucu nasıldı yapmismiydinizSagolasın canım benim cok tesekkur ederim sükurler olsun kalp atısı kese normaldr ins normal gebeliktr simdi de bunları dusunuyorum :)
Evime dün geldim canım . Virt Virt yazıom valla . Net sıkıntı değil burdayım artıkTabi cnim olck ins bu ay olmasa bile klomeni iç 11.gun igneni al yap 11 12 13 gunleri gece geç 1 gbi iliskiye gir bunu bu ay dene simdi bile wardr belki yumdan 1hafta snra yapiskan akskn oldu meme ucu agrisı hc olmazdı eskidn meme agrisi dgl ucu olck ona dikkat et cnim memlekete gttn mi
Bi de şimdi hiç ağrı neyin yok. Ucu ağrıdi yeminleTabi cnim olck ins bu ay olmasa bile klomeni iç 11.gun igneni al yap 11 12 13 gunleri gece geç 1 gbi iliskiye gir bunu bu ay dene simdi bile wardr belki yumdan 1hafta snra yapiskan akskn oldu meme ucu agrisı hc olmazdı eskidn meme agrisi dgl ucu olck ona dikkat et cnim memlekete gttn mi
canım allahım sabır versin süreci atlatmana yardım etsin . Umarım yeniden sağlıkla hamis olursun . Silikleşme su içmemek icmekle alakali olabilir . Henüz çift çıkmadan siliklesmeleri dikkate almà. Adet döngün kaç . 25 günden Fazla ise senin yum. Önümüzdeki 3 4 günde çatlar .takibe devammmSelam kızlar ben nisan ayında 27 haftalik erken doğum yaptım ve ne yazikki oğlum 1 hafta dayanabildi sonra kaybettim. Bu ay korunmayı bırakmaya karar verdik ve ovulasyon testi aldım. Dün yaptığımda testi silikti ama baya belliydi. Bugün tekrar yaptım silik çıktı ama belli belirsiz göz yanılma kadar. Sizce neden dün silikligi bu kadar belliyken bugün daha azaldı. Buarada dün 10. Gün bugün 11.günüm. cevaplarsaniz çok sevinirim
Canim ucu hep agryck her an parmagnla sık hafiften bi benim once dn hc acımazdı simdi agrimio gunum uc gun gecti ucundaki agrida gecti kasıktaki de simdi sıktm agri yok hep kontrol et.igneyi devlette bi doktora yazdrblr sn receteyle aldm ben 11.gun vurundm sen daha erkn yap benim döngum seninkindn uzun sen 9 10 gun gbi yap klomen yumurtanın catlamsnıda sagliyo zaten ama garanti olsn die yaptık biz doktorum nasl sasirck kim bilr :) pazartesi gdcm hala doktora da gtmdm iki idrar testi yaptm bi kan testi yaptrdm o kadar ay warya idrari damlattgm an ciktı cizgi eskidn damlatıp beklerdm :)Bi de şimdi hiç ağrı neyin yok. Ucu ağrıdi yeminlehatta ne oluo ya die garipsedim sadece ucu. Ama uzun sürmedi bir gün kadar. Yumdan iki sonra sabaha karşı özellikle kasık ağrım oldu . Hatta yeniden mı yumurtlama oluo ki die ovu. Testi yaptım. Silikti. Ay inşallah hamişim dir
Ayyy çok eğlenceliCanim ucu hep agryck her an parmagnla sık hafiften bi benim once dn hc acımazdı simdi agrimio gunum uc gun gecti ucundaki agrida gecti kasıktaki de simdi sıktm agri yok hep kontrol et.igneyi devlette bi doktora yazdrblr sn receteyle aldm ben 11.gun vurundm sen daha erkn yap benim döngum seninkindn uzun sen 9 10 gun gbi yap klomen yumurtanın catlamsnıda sagliyo zaten ama garanti olsn die yaptık biz doktorum nasl sasirck kim bilr :) pazartesi gdcm hala doktora da gtmdm iki idrar testi yaptm bi kan testi yaptrdm o kadar ay warya idrari damlattgm an ciktı cizgi eskidn damlatıp beklerdm :)
İğneyi devlette yazdirma fikrini sevdim . Tamam gelecek ay . Konuşuruz senle . Sen bana yol gösterirsinCanim ucu hep agryck her an parmagnla sık hafiften bi benim once dn hc acımazdı simdi agrimio gunum uc gun gecti ucundaki agrida gecti kasıktaki de simdi sıktm agri yok hep kontrol et.igneyi devlette bi doktora yazdrblr sn receteyle aldm ben 11.gun vurundm sen daha erkn yap benim döngum seninkindn uzun sen 9 10 gun gbi yap klomen yumurtanın catlamsnıda sagliyo zaten ama garanti olsn die yaptık biz doktorum nasl sasirck kim bilr :) pazartesi gdcm hala doktora da gtmdm iki idrar testi yaptm bi kan testi yaptrdm o kadar ay warya idrari damlattgm an ciktı cizgi eskidn damlatıp beklerdm :)
Tam bilmemekle birlikte. 10. Günden itibaren başla bence . Muhtemel 16. Gun 18. Günler de olurBenim adet aralığım 32-36 gün arasında değişiyor
Kaçıncı günden itibaren yapmaya başlayayım ovulasyon testini ? Bu ay ilk kez deneyeceğim
cnm klomen igneyi ve hapı ne kadar süre bebek olmadıktan sonra aldın??Ben 20 mayısta korunmayı bıraktım 2.5 senelik evliyim.mayısı saymıyırum adetime cok yakın bir tarihti çünkü yumurtlama geçmişti yani suan korunmayı bırakalı 4.ayın içerisindeyim bat tarihim 23 eylül.yani adete 6 gün var ama kasıklarımda adet olacakmısım gibi bir his başladı ve gögüslerim sisti.son güne kadar test yapmayacağım o yuzden.bu arada temmuz ayında genel bir muayne oldum alttan ve tahlıller klasık seyler hersey temiz cıktı fakat hala olusan bir hamilelik yok.üstelik bu ay yumurtlama testini kullandım ona göre yaptım.benim aklımdaki en gec kasım ayında tekrar doktora görünmek bu sefer başka doktor tabi.çünkü temmuzda muayne olduğum bayan hiçbirseyin yok esının gelmesınede gerek yok 1 sene olmazsa gel dedi.ilgisizdi yani benim bir sıkıntım varsa nıye 1 sene bosa beklemıs olayım.o yuzden baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum.hsg filmi ve yumurta takibini isteyecem ısrarla.sizce ıyımı kasım ayı 6 ay olmus oluyor korunmayı bırakalı.catlama ıgnesı ve hapını hsg den sonramı yapıyorlar???nasıl bir yol izlemeliyim ayse lütfen yardımcı olurmusun.ben çok endişeliyim bu konuda sabah aksam dua ediyorum....Canim ucu hep agryck her an parmagnla sık hafiften bi benim once dn hc acımazdı simdi agrimio gunum uc gun gecti ucundaki agrida gecti kasıktaki de simdi sıktm agri yok hep kontrol et.igneyi devlette bi doktora yazdrblr sn receteyle aldm ben 11.gun vurundm sen daha erkn yap benim döngum seninkindn uzun sen 9 10 gun gbi yap klomen yumurtanın catlamsnıda sagliyo zaten ama garanti olsn die yaptık biz doktorum nasl sasirck kim bilr :) pazartesi gdcm hala doktora da gtmdm iki idrar testi yaptm bi kan testi yaptrdm o kadar ay warya idrari damlattgm an ciktı cizgi eskidn damlatıp beklerdm :)
Hepsi sırasıyla çok güzel çıkacak inşallah ilk zamanlar stresli geçiyor ama endişe hiç bitmiyor sanırım kucağına alana kadarSagolasın canım benim cok tesekkur ederim sükurler olsun kalp atısı kese normaldr ins normal gebeliktr simdi de bunları dusunuyorum :)
Birçok kişi stres yapmayı bıraktıktan sonra oldu diyor,biliyosun benimde düşükten hemen sonra ne yumurtlama ne ilişki takip ettiğim dönemde oldu. Dua etmez miyim aklımdasın hep,hsg ve klomenden sonra pozitifi gören çok inşallah sanada vesile olacaklar canım benimAy dua edin ya . Bazen çok umutsuz oluyorum. Ama umutsuzluk engel olsaydı aysenin olmazdi :) :)
1 yil olmadi cnim ama ben daha cocuk istdgmzn 3.ayında doktormdan istdm wermdi hep oyaladı erken die bu ay artk werin ya surem doldu diynce werdi tum doktorlar gunde 2 kez icerirkn benimki 3 gun gunde 1 tane icirdi klomen dusmanı resmen bend icime dogmus gbi aralık ayndjn beri istdm iki yumurtam oldu 20 mm oldugu gun igne oldum hsg ye gerek yok bence klomeni 3 ay deneyp snra hsg olmalı 3 ay olmazsa tuplerdn o zaman suphelenilmeli ancacnm klomen igneyi ve hapı ne kadar süre bebek olmadıktan sonra aldın??Ben 20 mayısta korunmayı bıraktım 2.5 senelik evliyim.mayısı saymıyırum adetime cok yakın bir tarihti çünkü yumurtlama geçmişti yani suan korunmayı bırakalı 4.ayın içerisindeyim bat tarihim 23 eylül.yani adete 6 gün var ama kasıklarımda adet olacakmısım gibi bir his başladı ve gögüslerim sisti.son güne kadar test yapmayacağım o yuzden.bu arada temmuz ayında genel bir muayne oldum alttan ve tahlıller klasık seyler hersey temiz cıktı fakat hala olusan bir hamilelik yok.üstelik bu ay yumurtlama testini kullandım ona göre yaptım.benim aklımdaki en gec kasım ayında tekrar doktora görünmek bu sefer başka doktor tabi.çünkü temmuzda muayne olduğum bayan hiçbirseyin yok esının gelmesınede gerek yok 1 sene olmazsa gel dedi.ilgisizdi yani benim bir sıkıntım varsa nıye 1 sene bosa beklemıs olayım.o yuzden baska bir doktora gitmeyi düşünüyorum.hsg filmi ve yumurta takibini isteyecem ısrarla.sizce ıyımı kasım ayı 6 ay olmus oluyor korunmayı bırakalı.catlama ıgnesı ve hapını hsg den sonramı yapıyorlar???nasıl bir yol izlemeliyim ayse lütfen yardımcı olurmusun.ben çok endişeliyim bu konuda sabah aksam dua ediyorum....
Senin ignen pahali olandan mı benimki 70 lira dewlete git hemd ultrasnla bakp kac yumurta olmus kac mm ögrenms oluruz adetn 3.gunu yine bi gt bu ayki klomen kist yapmsmı baktırİğneyi devlette yazdirma fikrini sevdim . Tamam gelecek ay . Konuşuruz senle . Sen bana yol gösterirsin
Ha birde bu ay 3 gece ust uste iliski oldu ue ilk kez uc gece sabaha kadar uyudm kalkmadım oda önemli bisy.ne fotosu cnımAyyy çok eğlenceliat foto biz de bakalim. Doktorunâ da kapak olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?