ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Yaaa ben bu isi hiccc anlamadim kizlar hani oglen pembe akintim peceteye gelmisti ben adet oldum sanmistim az once lavoboya gittim hicbirsey yok ne akinti nedebaskabirsey agrimda yok simdilik ayyy kafayi yiyucem geliyorsa gelsin artik yaaaa

Bu da biraz once yaptgm ov. Testi sabahki daha mı koyu acaba?

Eklentiler

• img1426358937984.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 118
  • 20150314_123238.webp
    5 KB · Görüntüleme: 129
Yaaa ben bu isi hiccc anlamadim kizlar hani oglen pembe akintim peceteye gelmisti ben adet oldum sanmistim az once lavoboya gittim hicbirsey yok ne akinti nedebaskabirsey agrimda yok simdilik ayyy kafayi yiyucem geliyorsa gelsin artik yaaaa
Canim gebelik olmadigindan emin misin? Test yapmismiydn?

Benim geldi canım. Senin de çözülür belki Yarına. Benim Umutlar 13 gün sonraya .ovulasyon gunune kaldı. Gelirim gene teST yapmaya yakın .. hepinizé iyi geceler iyi günler diliyorum.

İnşallah canım yaaa umarım umutların boşa çıkmaz bu ay aramızdan birisi kavuşur bebeğine

Dolunay nerdeee... Haydi güzel haberi ver artikkk

Evet dolunay bak senin icin bu saatte uyandimm

Bende güzel haberi almak için geldim hani nerde

[QUOTE="Gönül koyduk valla test yapicam c.tesi demişti. Haber vermemek için umarım güzel sebepleri vardır

BEN GELDİMMM. VE MÜJDE KIZLAARRRRRR. İnternetimde sorun olduğu için paylaşamadım bir türlü. Sonunda ben de hamileyiimmmmmm. Rabbim hepinize bu duyguyu tattırsın inşallahhhh. İlk önce kendi başlığımızda paylaşayım istedim

içine doğmuş sanırım ailelere henüz haber vermedik ama tüm gün eşimle gezdik tozduk ve yemek yedik. Çok şükür bugünleri de gördüm. Darısı sana canımmm

Tatlım p.tesiye kadar gelmezse test yap mutlaka

Bu da biraz once yaptgm ov. Testi sabahki daha mı koyu acaba?
Aynı gibi geldi bana canım

içine doğmuş sanırım ailelere henüz haber vermedik ama tüm gün eşimle gezdik tozduk ve yemek yedik. Çok şükür bugünleri de gördüm. Darısı sana canımmm
Çooook sevindim canım, sağlıkla al kucağına.
Çok rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah

Canim yaaa rabbim ins kucagina almayida nasip eder ins. Buarada iddati ben kazandim heh heh

Canim yaaa rabbim ins kucagina almayida nasip eder ins. Buarada iddati ben kazandim heh heh
Amiiiiinnnnn Allah'ımm sonunda bu simgeyi kullanabiliyorum çok şükür yaa Evet kazandın valla ve bence ben de kazandım. Şoku atlatınca yollayacağım yeğenimin zıbınını

Ayyyy canim benim yaaa tebrik ederm. Saglikla kucagina al.inşallah

Amiiiiinnnnn Allah'ımm sonunda bu simgeyi kullanabiliyorum çok şükür yaa Evet kazandın valla ve bence ben de kazandım. Şoku atlatınca yollayacağım yeğenimin zıbınını
Kuzum benim benimkiler geldi adet oldum sanirim ben ayrica isin sakasi dusunmen yeter bebegim hem bebis mebiste yok ortalarda ben hediyenimi yigenimden aldim zaten

Kuzum benim benimkiler geldi adet oldum sanirim ben ayrica isin sakasi dusunmen yeter bebegim hem bebis mebiste yok ortalarda ben hediyenimi yigenimden aldim zaten
Olur mu kuzuuummm söz verdim ki sana ben o bebiş bir gün gelecek

Var canım, heyecandan atlamışım onu kusura bakmayın. İki farklı marka ile aynı idrarla yaptım :
Ayy cook guzel ya bende bugun ov. Testi resimlerimi paylastm gordn mü diger gunlere göre koyulasmis gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…