Ins cnm yaaa bakalim nasip kismetOlur mu kuzuuummm söz verdim ki sana beno bebiş bir gün gelecek
darısı başına canım benimAyy cook guzel ya bende bugun ov. Testi resimlerimi paylastm gordn mü diger gunlere göre koyulasmis gibi geldi.
Hayırlı zamanda hayırlı evlatların olur inşallahIns cnm yaaa bakalim nasip kismet
nasıl yani :)O durumunu da degistir :-D
Amin cnm rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsinHayırlı zamanda hayırlı evlatların olur inşallah
Ayy insallah canım benmm. Cok dua et hepimize :)darısı başına canım benimevet bana da öyle geldi. benimki de yumurtladan 7 gün sonra yavaş yavaş koyulaştı bilgin olsun
Amin fıstığımmm. Bu arada resmen başlıkta olduğu gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım, yoksa hesaplayıcılara kalsam yine olmayacaktı :)Amin cnm rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin
tabi kiiii hep dualarımdasınız bundan sonra daha da çok dua edeceğim inşallah, sayenizde moral buldum, yeri geldi kafa dağıttım, Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sizlere de nasip eder inşallahhhAyy insallah canım benmm. Cok dua et hepimize :)
Bir gün baksam ki gelmissin durumunu degistr geldi çünkü :-Dnasıl yani :)
haaaa tamam canımBir gün baksam ki gelmissin durumunu degistr geldi çünkü :-D
Aynen cnm yaaa ama benim bu ay iliski cok az olmustu birde hissediyodum hep olmayacagini benim hala neden 16.gunu beden adet oldugumu dusunuyorum beden gecikti acaba adetin 3.gunu doktora gitmeyi dusynuyorum bakalim ne diyecekAmin fıstığımmm. Bu arada resmen başlıkta olduğu gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım, yoksa hesaplayıcılara kalsam yine olmayacaktı :)
Inşallah canm. Bende gitmek istiyrm ama çekiniyorm ya adet gcikmesi icin gitmstm bebek yok deyince doktr uzuldm. Doktorda biraz acelecsn galiba bebek icin dedi o yuzdn cekinyrm.Bnde bu ay dktra yumurtlama takibi için gittim. İnşllh faydasını gorurum
Senin belirtiler nasıldı kuzumm?haaaa tamam canım
sen dktora bakma. Yerinde olsamm hiç vakit kaybetmem..ben 3 ay once duşuk yaptım ama yinede gittim. Hiç vakit kaybetmk istemiyorum. İyi gelio insanabide.. Neyin ne olduğunu biliyosunInşallah canm. Bende gitmek istiyrm ama çekiniyorm ya adet gcikmesi icin gitmstm bebek yok deyince doktr uzuldm. Doktorda biraz acelecsn galiba bebek icin dedi o yuzdn cekinyrm.
Eğer sabaha kadar devam ederse akıntı evet adet oldun demektir. O zaman bence de git kuzum, için rahatlar.Aynen cnm yaaa ama benim bu ay iliski cok az olmustu birde hissediyodum hep olmayacagini benim hala neden 16.gunu beden adet oldugumu dusunuyorum beden gecikti acaba adetin 3.gunu doktora gitmeyi dusynuyorum bakalim ne diyecek
Üzüldüm dusugun icin. Rabbim sabır versn inşallah yeri dolar hayırlısıyla. Dra gidip ne dedin canm ?sen dktora bakma. Yerinde olsamm hiç vakit kaybetmem..ben 3 ay once duşuk yaptım ama yinede gittim. Hiç vakit kaybetmk istemiyorum. İyi gelio insanabide.. Neyin ne olduğunu biliyosun
Bende oyle yapmayi dusunuyorum kuzum yaaEğer sabaha kadar devam ederse akıntı evet adet oldun demektir. O zaman bence de git kuzum, için rahatlar.
Yumurtla gününden 7 gün sonra ateş basması ve kalp çarpıntısı ile birlikte kahverengi leke geldi.Senin belirtiler nasıldı kuzumm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?