ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ayy cook guzel ya bende bugun ov. Testi resimlerimi paylastm gordn mü diger gunlere göre koyulasmis gibi geldi.
darısı başına canım benim evet bana da öyle geldi. benimki de yumurtladan 7 gün sonra yavaş yavaş koyulaştı bilgin olsun

Amin cnm rabbim hepimize saglikli ve hayirli evlatlar nasip etsin
Amin fıstığımmm. Bu arada resmen başlıkta olduğu gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım, yoksa hesaplayıcılara kalsam yine olmayacaktı :)

Ayy insallah canım benmm. Cok dua et hepimize :)
tabi kiiii hep dualarımdasınız bundan sonra daha da çok dua edeceğim inşallah, sayenizde moral buldum, yeri geldi kafa dağıttım, Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda sizlere de nasip eder inşallahhh

Amin fıstığımmm. Bu arada resmen başlıkta olduğu gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım, yoksa hesaplayıcılara kalsam yine olmayacaktı :)
Aynen cnm yaaa ama benim bu ay iliski cok az olmustu birde hissediyodum hep olmayacagini benim hala neden 16.gunu beden adet oldugumu dusunuyorum beden gecikti acaba adetin 3.gunu doktora gitmeyi dusynuyorum bakalim ne diyecek

Bnde bu ay dktra yumurtlama takibi için gittim. İnşllh faydasını gorurum
Inşallah canm. Bende gitmek istiyrm ama çekiniyorm ya adet gcikmesi icin gitmstm bebek yok deyince doktr uzuldm. Doktorda biraz acelecsn galiba bebek icin dedi o yuzdn cekinyrm.

Inşallah canm. Bende gitmek istiyrm ama çekiniyorm ya adet gcikmesi icin gitmstm bebek yok deyince doktr uzuldm. Doktorda biraz acelecsn galiba bebek icin dedi o yuzdn cekinyrm.
sen dktora bakma. Yerinde olsamm hiç vakit kaybetmem..ben 3 ay once duşuk yaptım ama yinede gittim. Hiç vakit kaybetmk istemiyorum. İyi gelio insanabide.. Neyin ne olduğunu biliyosun

Aynen cnm yaaa ama benim bu ay iliski cok az olmustu birde hissediyodum hep olmayacagini benim hala neden 16.gunu beden adet oldugumu dusunuyorum beden gecikti acaba adetin 3.gunu doktora gitmeyi dusynuyorum bakalim ne diyecek
Eğer sabaha kadar devam ederse akıntı evet adet oldun demektir. O zaman bence de git kuzum, için rahatlar.

sen dktora bakma. Yerinde olsamm hiç vakit kaybetmem..ben 3 ay once duşuk yaptım ama yinede gittim. Hiç vakit kaybetmk istemiyorum. İyi gelio insanabide.. Neyin ne olduğunu biliyosun
Üzüldüm dusugun icin. Rabbim sabır versn inşallah yeri dolar hayırlısıyla. Dra gidip ne dedin canm ?

Senin belirtiler nasıldı kuzumm?
Yumurtla gününden 7 gün sonra ateş basması ve kalp çarpıntısı ile birlikte kahverengi leke geldi.
Bundan 2 gün sonra eğilince göğüs ucumda acı toplandığını fark ettim.
Ertesi gün göğüslerimdeki damarlar belirginleşti ve bu damarlar acımaya başladı gün be gün. Göğüs ucum hiç acımadı, hala da acımıyori ama bu damarlara dokunur dokunmaz acıyor. resmen göğüs ucumdan omzuma kadar net bir şekilde görünüyor damarlar.
Yumurtlamadan 11-12 gün sonra, adete 2-3 gün kala pembe su gibi akıntı oldu peçeteye. Ağladım. adet oluyorum sandım ama sabaha devamı gelmedi.
Ve bugün yumurtlamanın 14.günü yani adet günü idrar ve kan testi ile gebeliğimi öğrendim.
Belirtilerimi gün gün yazdım ki adet olursam gelecek ay bunları yaşadığımda ümitlenmeyeyim, gebe kalırsam belirtilerin neler olduğunu bileyim diye. İnşallah onları da en kısa zamanda daha ayrıntılı yazacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…