ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Üzüldüm dusugun icin. Rabbim sabır versn inşallah yeri dolar hayırlısıyla. Dra gidip ne dedin canm ?
amiinn cnm.. İnşllh son kaybım olcak.. Gittim direk dedimki 3 ay once duşuk yaptım hiç korunmadım ve gebe kalamıyorum. Yumurtlama takibi istiyorum hatta gerek varsa gebeliğe yardımcı olarak klomen verin dedim.. Adetimn 3. Gunun deydim hemn tahlil faln yaptı,ultrasyoon baktı rahmin ve yumurtlamn çok ii dedi,kesinlikle klomen kullanamazsın sen ihtiyacın yok dedi.. Haftaya tekrar gel yumurtan oluşmuş mu diye bakcaz dedi.. Bnce sende muhakkak git

Amin fıstığımmm. Bu arada resmen başlıkta olduğu gibi ovulasyon testi ile yumurtlama gününü yakaladım, yoksa hesaplayıcılara kalsam yine olmayacaktı :)
Dolunayy canım çok sevindim aynı zamanlarda test yapmaya başladık topiğin en başından beri testlerimizi karşılaştırdık çok sevindim tatlım ya sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Amiiin canım benim. Hepinizin hamile olduğunu öğrenene kadar da terk etmeyceğim burayı

Kanda kac cikti degern?

Anladm canm bakalm bu ayda olmazsa giderm belki.

Hadi gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş darısı bize

Amiiin canım benim. Hepinizin hamile olduğunu öğrenene kadar da terk etmeyceğim burayı

Canımmmmm hayırlı olsun çok çok sevindim moral buldum senle inşallah Rabbim kucağına da almayı nasip eder sağlıkla sıhhatle :)) bizlere dua etmeye başla bak hamilelerin Duası kabul olurmuş

Cnm bende adetin 3.gunu gitmeyi dusunuyorun adetliykende alttan mi bakiyor doktor yoksa ustten mi biraz bilgi verirsen sevinirim netur tahliller yapti sana doktorun

Kizlaaarrr bugünkü ov. Testm düne göre nasil yorumlar misnz

Eklentiler

• 20150315_123640.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 144
Kizlaaarrr bugünkü ov. Testm düne göre nasil yorumlar misnz

Benimki de öyleydi canım bi gün sonra koyulaştı ama ben korktum ne olur ne olmaz diye o gün koyu olduğu gün değerlendirim ama şöyle oldu genelde gece bir iki sularında oldu yani bağlayan gecelerde :)) tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum inşallah seninki tutar :))

Canim benim yumurtlama günüm gECti bat 17 yada 20 mart.

Canim benim yumurtlama günüm gECti bat 17 yada 20 mart.

Aa yumurtlama için sandımm :)) her gün devam et gittikçe koyulaşırsa tamamdır aslında 17 si ise erken gebrlik testi yapabilirsin acaba mı ki diye ama negatif çıjarsa da üzülme niye erken yaptın ya ondan bende bu şekil motive ediyom ayın 22 si benimkisi bakalım üç aydır elımde duruyo gebelik ultra gebelik testleri denicem

Ben cok negatif gordgm icin cesaret edemiyrm cok üzülüyorum sonra o yuzden beklicm hayirlisi bakalim düne göre daha koyu gibi geldi inşallah ikinci kez yumurtlamiyrmdurda olmuştur hayirlisiyla :)

Cnm bende adetin 3.gunu gitmeyi dusunuyorun adetliykende alttan mi bakiyor doktor yoksa ustten mi biraz bilgi verirsen sevinirim netur tahliller yapti sana doktorun
bnm doktorum karnımdan baktı.her doktr aynı,mı bakar bilememm tabi.. Adetin 3. Gunu olması gerek ,once ultr. Baktı yumurtalıkların ve rahim duvarın ii gorunuyo bide test yapıp bakalım dedi.. Sanırım hormon tahliliydi yaptık baktı ondada çok ii çıktı. Hiç bi sorun yok o yuzden,ilaç vermiycem takibe alcaz dedi. Bi hafta sonrada yumurttam oluşmuş mu diye bakıcaz

Kanda kac cikti degern?
bilmiyorum ki, doktor 12'ye kadar hastaneydi, sonuçlar 12 gibi çıktı, heyecandan telefon açan hemşireye sormayı unuttum sonra aklım başıma geldiğinde trelefonu açan olmadı yarın tekrar arayacağım inşallah

Baksana canm benim testlere bi degisiklik var mi sence?

Eklentiler

• 20150315_144652.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…