Kızlar öğrencim bi tencere sarma getirmiş hamilesin iz hocam annem sizin için yaptı die. . Nasıl mutlu oldum anlatamam
İnşallah canım. . Bebisin hemen sana gelsin. .. Burda meslektaşlarımiz çok. .Sende meslektaşımsın benim ne güzel :) bana da geçen ay öğrencim bir Bebek getirmişti "tıpkı sizin bebeğinize benziyor " demişti :) sonuçta evet hamileydim ama kimyasal gebelik geçirdim...Rabb'im dualarımızı kabul etsin hepimize bu ay bebiş nasip etsin...
İnşallah canım. . Bebisin hemen sana gelsin. .. Burda meslektaşlarımiz çok. .öğrenciler hem mutlu hem bazen mutsuzluk sebeni oluyir ama gene de çok güzel öğretmenlik...
Zaman ne cabuk akip geçmiş,Mina bebek büyüyor,ben onaltı haftalık olmuşum bile..sağlıcakla büyütün inşallah..Selamlar herkese uzun zamandır giremedim,biz 33 günlük olduk kırkımızı çıkarmaya 1 haftamız kaldı,süt,uyku,gaz üçgeninde yuvarlanıp gidiyoruz mina hanımla
Geçmişi okuyamadım yeni müjdeler gelmiştir inşallah,gelmediyse de bekleyen herkes hayırlısıyla tez zamanda alır müjdeyi inşallah
Nasıl güzel oluyor mu Bitlisli hanımların sarması?hamilelik şımartılmaları hoşuma gidiyor benim de,kim ne yese once bana veriyorlar,oturtuyorlar hep falan:))Kızlar öğrencim bi tencere sarma getirmiş hamilesin iz hocam annem sizin için yaptı die. . Nasıl mutlu oldum anlatamam
Oy yerim ben o kuzuyu . Büyümüş de 40 ı da çıkarmis oy masallahhhhh. Calismaya 2 ay içinde mi başlayacaksin. Ay senin branşı unuttum . .Selamlar herkese uzun zamandır giremedim,biz 33 günlük olduk kırkımızı çıkarmaya 1 haftamız kaldı,süt,uyku,gaz üçgeninde yuvarlanıp gidiyoruz mina hanımla
Geçmişi okuyamadım yeni müjdeler gelmiştir inşallah,gelmediyse de bekleyen herkes hayırlısıyla tez zamanda alır müjdeyi inşallah
Güzeldi de burda tavuk eti koyuyorlar iç harcınà biraz daha tombalak oluyör. .Ama yedikçe yedim valla . Getirmedim eve kalanı öğretmenlere çocuklara dağıttım. İnsanın kendini özel hissettiren bu duyguyu allahim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahNasıl güzel oluyor mu Bitlisli hanımların sarması?hamilelik şımartılmaları hoşuma gidiyor benim de,kim ne yese once bana veriyorlar,oturtuyorlar hep falan:))
Ay evet kız ben de bugun gobusume baktım bildiğin 27 haftaya gelmişim. .30 dan sonra iyice tombalak olucamZaman ne cabuk akip geçmiş,Mina bebek büyüyor,ben onaltı haftalık olmuşum bile..sağlıcakla büyütün inşallah..
hanı bu ara hiç resim eklemıyonAy evet kız ben de bugun gobusume baktım bildiğin 27 haftaya gelmişim. .30 dan sonra iyice tombalak olucam
Ben normalde sıska olduğum için mi bilmiyorum çok kilo aldım,zayıflar daha çok kilo alırmış gebelikte..50'ydim 60 kg.olmuşum şimdiden..vay ki vay halimeAy evet kız ben de bugun gobusume baktım bildiğin 27 haftaya gelmişim. .30 dan sonra iyice tombalak olucam
amin canım ...Güzeldi de burda tavuk eti koyuyorlar iç harcınà biraz daha tombalak oluyör. .Ama yedikçe yedim valla . Getirmedim eve kalanı öğretmenlere çocuklara dağıttım. İnsanın kendini özel hissettiren bu duyguyu allahim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Ay kız kilodan hiç bahsetmeyelim . Zayıftim ben de diyetle verdigim tüm kiloları aldım. Üstüne 6 kilo daha !!!Ben normalde sıska olduğum için mi bilmiyorum çok kilo aldım,zayıflar daha çok kilo alırmış gebelikte..50'ydim 60 kg.olmuşum şimdiden..vay ki vay halime
Kız senin Göbus Kocaman olmus yaAha da ben bugun
Anam maşallah subhanallah.neren kilolu be kuzum boyun da güzel fıstık gibisin.ben ufak tefeğim ya top gibi olmaktan korkuyorum.Aha da ben bugun
Hani takvim yapacaktın kuzum sen....nasıl gidiyor hamilelik iyisin insallah..Kız senin Göbus Kocaman olmus yamaşallah barekallah Yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?