- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Yaaaaa senide merak ediyorum benAnam maşallah subhanallah.neren kilolu be kuzum boyun da güzel fıstık gibisin.ben ufak tefeğim ya top gibi olmaktan korkuyorum.
Ilk fırsatta cekip koyayim kuzum da benim karnım kücük dahaYaaaa
Yaaaaa senide merak ediyorum ben
Cnm ağzından balHani takvim yapacaktın kuzum sen....nasıl gidiyor hamilelik iyisin insallah..
Allah söyletti inşallah canım.Cnm ağzından bal
Damlıyor ama ben hamile değilim henuz cnminsaallah bu ay olur artık nisanda bir buçuk yıl olacak
Olsun olsun sen koy yinedeIlk fırsatta cekip koyayim kuzum da benim karnım kücük daha
Amin teşekkür ederim,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama küçücük bir tavsiye booolll booolll uyuyunZaman ne cabuk akip geçmiş,Mina bebek büyüyor,ben onaltı haftalık olmuşum bile..sağlıcakla büyütün inşallah..
Yok canım aranızda öğretmen olmayan nadir bayanlardanım :) turizmciyim canım ben işten ayrıldım bir süre minayla zaman geçirmek istiyorumOy yerim ben o kuzuyu . Büyümüş de 40 ı da çıkarmis oy masallahhhhh. Calismaya 2 ay içinde mi başlayacaksin. Ay senin branşı unuttum . .
Ay kusura bakma unutmuşum.Yok canım aranızda öğretmen olmayan nadir bayanlardanım :) turizmciyim canım ben işten ayrıldım bir süre minayla zaman geçirmek istiyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik minik paşa nasıl sağlığınız yerindedir umarım
10 .gün koyu çizgi varsa 11 de çatlama olmuştur 10 ve 12 deki çalışmalar olmuştur inşallah minnak tutunmustur sana . Oy allahım inşallah nasip etmiş tır bu ay bebisiniMerhaba arkadaşlar bugün 13.günüm ovü testim silik çıktı 10gün yaptığımda bariz 2.çizgi vardı sanırım bu ay erken yumurtladım ben ve doktorum 14. 15. 16. Günlerde ilişki olsun tutmazsa aşılama demişti sanki herkes o günlerde mi yumurtlayacak? Anlayamadım10. ve 12. Günlerde çalışma yaptık umarım tutunmuştur bebeğimiz
Sen de koy Kiz kendini az bilelim gobusun olunca nasıl olucak. Die.Olsun olsun sen koy yinede
Valla mi ne bilem kız tombalak hissediom kendimi helé bi de çevreden şişmişsin agirlasmissin gibj saçma yorumlar duyunca.. Sen de at bakim merak edio ınsanAnam maşallah subhanallah.neren kilolu be kuzum boyun da güzel fıstık gibisin.ben ufak tefeğim ya top gibi olmaktan korkuyorum.
Alışırsın alışırsın fotoyu gördüm naya çıkmış maşallah bundan sonra dahada hızlı büyüyecek ben acaip hafiflemiş hissetmiştim doğumdan sonra hareketleri nasıl karnındaAy kusura bakma unutmuşum.iyi yapmışsın kuzuyla zaman geçirmekle en iyisi. İyi şükür rabbim sağlıkla göstersin pasamizi bize .. bendé gobusumé alışmaya çalışıyorum
10 .gün koyu çizgi varsa 11 de çatlama olmuştur 10 ve 12 deki çalışmalar olmuştur inşallah minnak tutunmustur sana . Oy allahım inşallah nasip etmiş tır bu ay bebisini
Amin..hiçbir fırsatı kaçırmamaya çalışıyorum zati,sonra uyuyamıycaz diye dedin dimi?Amin teşekkür ederim,sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah ama küçücük bir tavsiye booolll booolll uyuyun
Anam nasıl insanlar, öyle olsan dahi öyle söylenir mi ?Valla mi ne bilem kız tombalak hissediom kendimi helé bi de çevreden şişmişsin agirlasmissin gibj saçma yorumlar duyunca.. Sen de at bakim merak edio ınsan
Kıpır kıpırAlışırsın alışırsın fotoyu gördüm naya çıkmış maşallah bundan sonra dahada hızlı büyüyecek ben acaip hafiflemiş hissetmiştim doğumdan sonra hareketleri nasıl karnında
Evet ya. İnsanlık değil. Sonra biri de dio işte son 2 ay cok zor bilmem ne. İyi de amacın ne. Beni korkutmak mi. Uyuz oluom böyle insanlaraAnam nasıl insanlar, öyle olsan dahi öyle söylenir mi ?
Ay senin de gobus lu hallerinin fotosu vardır. Biz de görelim. . Lütfen lütfenAlışırsın alışırsın fotoyu gördüm naya çıkmış maşallah bundan sonra dahada hızlı büyüyecek ben acaip hafiflemiş hissetmiştim doğumdan sonra hareketleri nasıl karnında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?