ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Oy yerim ben o kuzuyu . Büyümüş de 40 ı da çıkarmis oy masallahhhhh. Calismaya 2 ay içinde mi başlayacaksin. Ay senin branşı unuttum . .
Yok canım aranızda öğretmen olmayan nadir bayanlardanım :) turizmciyim canım ben işten ayrıldım bir süre minayla zaman geçirmek istiyorum
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik minik paşa nasıl sağlığınız yerindedir umarım

Merhaba arkadaşlar bugün 13.günüm ovü testim silik çıktı 10gün yaptığımda bariz 2.çizgi vardı sanırım bu ay erken yumurtladım ben ve doktorum 14. 15. 16. Günlerde ilişki olsun tutmazsa aşılama demişti sanki herkes o günlerde mi yumurtlayacak? Anlayamadım 10. ve 12. Günlerde çalışma yaptık umarım tutunmuştur bebeğimiz

Ay kusura bakma unutmuşum. iyi yapmışsın kuzuyla zaman geçirmekle en iyisi. İyi şükür rabbim sağlıkla göstersin pasamizi bize .. bendé gobusumé alışmaya çalışıyorum

10 .gün koyu çizgi varsa 11 de çatlama olmuştur 10 ve 12 deki çalışmalar olmuştur inşallah minnak tutunmustur sana . Oy allahım inşallah nasip etmiş tır bu ay bebisini

Anam maşallah subhanallah.neren kilolu be kuzum boyun da güzel fıstık gibisin.ben ufak tefeğim ya top gibi olmaktan korkuyorum.
Valla mi ne bilem kız tombalak hissediom kendimi helé bi de çevreden şişmişsin agirlasmissin gibj saçma yorumlar duyunca.. Sen de at bakim merak edio ınsan

Ay kusura bakma unutmuşum. iyi yapmışsın kuzuyla zaman geçirmekle en iyisi. İyi şükür rabbim sağlıkla göstersin pasamizi bize .. bendé gobusumé alışmaya çalışıyorum
Alışırsın alışırsın fotoyu gördüm naya çıkmış maşallah bundan sonra dahada hızlı büyüyecek ben acaip hafiflemiş hissetmiştim doğumdan sonra hareketleri nasıl karnında

10 .gün koyu çizgi varsa 11 de çatlama olmuştur 10 ve 12 deki çalışmalar olmuştur inşallah minnak tutunmustur sana . Oy allahım inşallah nasip etmiş tır bu ay bebisini

İnşallah inşallah Rabb'im isteyen herkesle birlikte bana da nasip etmiştir inşallah belirti aramak için çok erken ama kendimi dinliyorum :)

Alışırsın alışırsın fotoyu gördüm naya çıkmış maşallah bundan sonra dahada hızlı büyüyecek ben acaip hafiflemiş hissetmiştim doğumdan sonra hareketleri nasıl karnında
Ay senin de gobus lu hallerinin fotosu vardır. Biz de görelim. . Lütfen lütfen

Kizlar lutfen fikri olan yada bnm.durumumu yasayanlar bir yorum yapsin hikayemi bir anlatayim.
Simdi bnm.normalde adet dongum 35 40 günü buluyor bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandim adetimun 26.gunu cok kirmizi olmasada ikinci cizgi belirgindi ertesi gun siliklesti ben ogun çatladığını dusunurek 20 subat yani 40.günüm adet günüm dedim testi bikac gun sonra tekrar yaptim ikinci cizgihic yoktu son bir testim kalmisti bata 4 kalayaptim ve ikinci cizgi silik bisekilde ortaya cikti baska testim kalmadi adeti bekled adet günü kesin olucam dedim oyle hissettim ped koydum pede acil lahve bir damla leke gelmis o kdr 2 gun gecince peceteye beyaz uogun kıvamlı bir akintiyla icinde ip gibi iki damla kan geldi ayni sey 6 gun gecincede oldu iki.idrar testi yaptim ikiside negatif 11.gecikme gunu saglik ocaginda kan verdim dr negatif dedi deger sormak aklima bilegelmedi o anki üzüntüyle
Suanda 14.gecikme günündeyim hala kasik agrilarim var goguslerim de 3 4 gun oncesine kadar hicbisey yoktu simdi hassaslasti uclari aciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…