ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay olabilir benim dé hiç çıkmazdi. Çıkınca böyleydi 3 kala. Ay inşallah hamişsindir. Hcg yaptın mı. Ama cikmayabilir. Bat günü gelsin hemen ve inşallah hcg de görürüz çift cizgi
İnsallah canm bi dusuk yasadm ikinci ay deneyisimin bu ay insallah hamisimdir cok istiyoruz cnku

Ben de senin yaptığın totem ı yaptimdi ama olmayınca olmuyor . Üzülme. . 3. Gun git yum . Takip ı yapsın. Çatlama iğnesi bilmem ne verir belkim.. bu ay bebisin seninle olsun
İnşallah canım adetim gelsin hemen alacağım doktordan randevu gideyim artık bir baktıralım Allah kimseye dermanı olmayan ders vermesin de... Siz hamişler de bebişlere iyi bakın bize de moral oluyorsunuz vallahi

Arkadaslar sat 15 subat ovulasyon testi yapmaya basladim hangi gunu degerlendirmek gerekiyor? Koyuluk hep ayni seviyede gibi :s bilgisi olan var mii???

Canım 28 daha koyu gibı. .Dün bugün çalışma olsa iyi
Tamamdir tesekkur ederim cevap icin Ayni zamanda sogan kuru de Yapiyorum. En son adetin 3. Gunu hormon testi yaptirdim. LH degerim 10 cikti ve doktor catlama da problem yasayabilirsin takip edecegiz adetlerini, 3 ay veriyorum sana dedi. Allahim kimseye aratmasin. Sizin gibi hamislerin bebeklerini de Allah size bagislasin. Vatana millete ailesine hayirli evlatbolsunlar insallah. Amin.

Adetlerin duzenliyse incir kürü catlama icin daha iyi olmaz mi canim?

Şimdi bi daha baktım degerlerime LH:9.49 FSH:5.18 pco olabilir mi ben de ya. Doktorum öyle bişey söylemedi ama ne bileyim. Pco olsam yumurta atamazdım herhalde değil mi? çünkü geçen ay kontrole gittiğimde yumurta atmıssın sen bu gunu degerlendir demişti. Geldim eve ovulasyon testi yaptım cift cizgi çıktı hakikaten sonraki günler silik çıktı. Gebelik olmadı. Arada sırada moralim bozuluyor. 3 aydır deniyoruz olmadı hayırlısı bakalım. Soğan suyunun faydası olur mu? Soğan kürü de uyguluyorum suan.

Adetlerin duzenliyse incir kürü catlama icin daha iyi olmaz mi canim?
Hafif iltahabım varmiş aslında biraz da onun için soğan yapıyorum. Hem de detox olsun diye incir kürüne de başlayacağım bu bitsin de inşallah dua edin lütfen pozitif düşünmek istiyorum

Kizlar bugün test yaptim. dunkunden sonra siliklesmis dünü değerlendirdik ama bugün eşim çok hasta ateşi falan çok yuksek yarina erteleyelim o zaman dedim. Günü kacirmaktan da korkuyorum.

Hafif iltahabım varmiş aslında biraz da onun için soğan yapıyorum. Hem de detox olsun diye incir kürüne de başlayacağım bu bitsin de inşallah dua edin lütfen pozitif düşünmek istiyorum
Kac aydır deniyorsun canim bebek calismalarini?

Dunden sperm var icinde canim catlamis buyuk ihtimalle yumurtan ve etrafinda sperm bulursa döllenir insallah hayirliysa..

3. Ayımız olacak bu ay.
Çok yeniymiş:))ben kendimi cok yipratmistim, simdi dusunuyorum stres yaparak elime hicbirsey gecmedi,dr.umun da dedigi gebeligi geciktirdigiydi stresin.bugunlerin tadını çikar,hamilelik zor:)olumsuz dusunme,kafani dagitmaya calis,bir bakiyorsun geliyor minnak o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…