İnsallah canm bi dusuk yasadm ikinci ay deneyisimin bu ay insallah hamisimdir cok istiyoruz cnkuAy olabilir benim dé hiç çıkmazdi. Çıkınca böyleydi 3 kala. Ay inşallah hamişsindir. Hcg yaptın mı. Ama cikmayabilir. Bat günü gelsin hemen ve inşallah hcg de görürüz çift cizgi
Sarmalar yaptim bugün kocisimeBugun yarınçalışma günuuuuüu
İnşallah kuzum şimdi adet olmayı bekliyorum dört gözle şubattan ümidi kestik gelsin sıradaki mart :))Üzülme canım vaktini bekliyor minnak..moral toplayıp yeni umutlara yelken aç şimdi:))
İnşallah canım adetim gelsin hemen alacağım doktordan randevu gideyim artık bir baktıralım Allah kimseye dermanı olmayan ders vermesin de... Siz hamişler de bebişlere iyi bakın bize de moral oluyorsunuz vallahiBen de senin yaptığın totem ı yaptimdi ama olmayınca olmuyor . Üzülme. . 3. Gun git yum . Takip ı yapsın. Çatlama iğnesi bilmem ne verir belkim.. bu ay bebisin seninle olsun
Allah kalbinize göre versin canım inşallah olmuştur bu ayİnsallah canm bi dusuk yasadm ikinci ay deneyisimin bu ay insallah hamisimdir cok istiyoruz cnku
İnsallah canm benmm :)Allah kalbinize göre versin canım inşallah olmuştur bu aybence yarın sabah hcg testi yap bakarsın silik milik bir çizgi çıkar
Canım 28 daha koyu gibı. .Dün bugün çalışma olsa iyiArkadaslar sat 15 subat ovulasyon testi yapmaya basladim hangi gunu degerlendirmek gerekiyor? Koyuluk hep ayni seviyede gibi :s bilgisiEki Görüntüle 1785248 olan var mii???
Tamamdir tesekkur ederim cevap icinCanım 28 daha koyu gibı. .Dün bugün çalışma olsa iyi
Adetlerin duzenliyse incir kürü catlama icin daha iyi olmaz mi canim?Tamamdir tesekkur ederim cevap icinAyni zamanda sogan kuru de Yapiyorum. En son adetin 3. Gunu hormon testi yaptirdim. LH degerim 10 cikti ve doktor catlama da problem yasayabilirsin takip edecegiz adetlerini, 3 ay veriyorum sana dedi. Allahim kimseye aratmasin. Sizin gibi hamislerin bebeklerini de Allah size bagislasin. Vatana millete ailesine hayirli evlatbolsunlar insallah. Amin.
Hafif iltahabım varmiş aslında biraz da onun için soğan yapıyorum. Hem de detox olsun diye incir kürüne de başlayacağım bu bitsin de inşallah dua edin lütfen pozitif düşünmek istiyorumAdetlerin duzenliyse incir kürü catlama icin daha iyi olmaz mi canim?
Kac aydır deniyorsun canim bebek calismalarini?Hafif iltahabım varmiş aslında biraz da onun için soğan yapıyorum. Hem de detox olsun diye incir kürüne de başlayacağım bu bitsin de inşallah dua edin lütfen pozitif düşünmek istiyorum
Dunden sperm var icinde canim catlamis buyuk ihtimalle yumurtan ve etrafinda sperm bulursa döllenir insallah hayirliysa..Kizlar bugün test yaptim. dunkunden sonra siliklesmis dünü değerlendirdik ama bugün eşim çok hasta ateşi falan çok yuksek yarina erteleyelim o zaman dedim. Günü kacirmaktan da korkuyorum.Eki Görüntüle 1785480
3. Ayımız olacak bu ay.Kac aydır deniyorsun canim bebek calismalarini?
Çok yeniymiş:))ben kendimi cok yipratmistim, simdi dusunuyorum stres yaparak elime hicbirsey gecmedi,dr.umun da dedigi gebeligi geciktirdigiydi stresin.bugunlerin tadını çikar,hamilelik zor:)olumsuz dusunme,kafani dagitmaya calis,bir bakiyorsun geliyor minnak o zaman3. Ayımız olacak bu ay.
inşallah canım ya içim ferahladı siz öyle deyince. eşime de kıyamadım hasta diye :)Dunden sperm var icinde canim catlamis buyuk ihtimalle yumurtan ve etrafinda sperm bulursa döllenir insallah hayirliysa..
Ahh iyi bilirim bizimki de ya nazlanirdi ya yorgunluk ya hastalik gunu gecirdim diye stres ve panik yapardim.hersey denk gelse bile zamanini bekliyor minnaklar:))inşallah canım ya içim ferahladı siz öyle deyince. eşime de kıyamadım hasta diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?