ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay onu ben de yaşamıştım dà seni üzmek istemem iki gün sonra devamı gelmişti adet oldum di. İnşallah sen hamişsindir
Yok cnm.bende daha once boyle bir damla gelipte ertesi gun adet oldugum olmuştu ama o kan damlasından sonra 8 gun gecti hala adet olmadim

Foto atabilirsen testlerin fotolarini at. Bu gün mü yarin mi bakalm. Koyu olduğu gün üst üste olsa iyi de bu gün ara tekrar olması tercihen iyi bence
Maalesef foto eklemeyi beceremiyorum Ama tarif edeyim. 6 günün testlerinde ikinci çizgi oldukça silik. Ancak bugünün testin iki çizgisi de birbirine eşit. Bugün 15. gün. Perşembe, Cuma çalışma oldu

Kizlar dra gittim karnimdan usgyle bakti gebelik görünmüyor su anda temiz usg dedi kan testi istedi tshla prolaktinde istedi ama sonuc pztye kaldi.malesef inttende bakilmouor niyeyse giris yapamadim

Maalesef foto eklemeyi beceremiyorum Ama tarif edeyim. 6 günün testlerinde ikinci çizgi oldukça silik. Ancak bugünün testin iki çizgisi de birbirine eşit. Bugün 15. gün. Perşembe, Cuma çalışma oldu
Ay keşke perşembe ya da cuma olmasaydı da . Bugün ve yarın olması şart ti . Neyse . Napsak. Bugünü boş geçmek de olmaz şimdi

Kizlar dra gittim karnimdan usgyle bakti gebelik görünmüyor su anda temiz usg dedi kan testi istedi tshla prolaktinde istedi ama sonuc pztye kaldi.malesef inttende bakilmouor niyeyse giris yapamadim
Oh kist falan yok şükür. O zaman yum.zamanı gelsin. Başlasin yeniden çalışmalarr

Ay masallahhhhh sana da . Oy o kadar büyücek dimı gobusler. Allahım ne büyük muciZe. . Gidip minnak ı alıp gelmissin . Oy ne güzel. .Senin sezeryan dimi. Ben napsam ya. Normal istiom ama korkuyorm
Sezaryen canım benim,valla bişey diyeyim mi adı üstünde normal doğum en güzeli o bence bir de dikişin az olursa kurtulursun biter sezaryenin sonrası zor canım ya 1 ayı buluyor tamamen iyileşmek hareket edebilmek

Sezaryen canım benim,valla bişey diyeyim mi adı üstünde normal doğum en güzeli o bence bir de dikişin az olursa kurtulursun biter sezaryenin sonrası zor canım ya 1 ayı buluyor tamamen iyileşmek hareket edebilmek
Bizim ailede dé hiç sezeryan falan yok. İnsallah ben de ablamlar yengemler gibi çatır çatır doğururm normalınden sezeryan tavsiye edenler oluyor da..Sen de öyle diosan tercih edilecek bişi değil demek ki

Bugun yumurtlama gunu sol kasigim cok agriyinca anladim artik test neyin kullanmıyorum bugun sunu farkettimki 1_1.5 yil once ben her ay olan yumurtlama ağrısını böbrek agrisi zannederdim heray farkli bir doktora farkli bir ile giderdik ney bu benimbobregim niye ağrıyor bir suru test tahlil yok sonuc tertemiz cahillik iste bu topik sayesinde ogrendim bobregimin degilde yumurtlama agrisi oldugunu :))) cahillik kotu birsey iyiki varsıNız kizlar
herkese iyi geceler hamislere evlatlariyla beraber daha nice mutlu uykular hamile olmayi bekleyenler tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin size allahim...

Peraembe cuma olduysa cumartesi es gecilip pazara olsun bence iliski

Ay keşke perşembe ya da cuma olmasaydı da . Bugün ve yarın olması şart ti . Neyse . Napsak. Bugünü boş geçmek de olmaz şimdi
Peraembe cuma olduysa cumartesi es gecilip pazara olsun bence iliski
Kızlar sağolun. Dün öalışma oldu. Bugünde deneriz heralde Adam bir süre bana yanaşmaz artık
Bundan sonrası kısmet :)

Canimmmm ay heyecan yaptım. Ben de aynen senin gibi bilmez bilmez neden ağrır ki derdim sonra testlerle takip. Son aylarda da takibi bıraktım ki bebis oldu artık biliodum 12. Gün olduğunu. Heyecanlandim çünkü senin de bu ay olacak inşallah

Kuzu 3 aydır test kullanmiyorum biliyirum hem belirtiden hem gununden 12.gun cunku hayırlısi kuzum allahim ne zmn uygun görecek bakalım

Neredeyse 9.haftaya kadar vaginal baktı ölüyordum sinirimden.
Allah allah ilginç. . Benimki hiç bakmazdi da bi kere kanama varmı die bakmak zorunda kalmıştı. Yoksa gebelikte doğum à yakina kadar alttan bakmiolar

Bizim ailede dé hiç sezeryan falan yok. İnsallah ben de ablamlar yengemler gibi çatır çatır doğururm normalınden sezeryan tavsiye edenler oluyor da..Sen de öyle diosan tercih edilecek bişi değil demek ki
Herkesin acı eşiği aynı değil tabiki,sezaryende doğum sancısı çekmiyorsun sadece ben hemen hemen 15 gün yatağımdan yardımsız kalkamadım mesela,bebeğimin üzerine tamamen eğilip altını alamadım 15 günden sonra rahatladım şimdi çok iyiyim Allaha şükür,normalde de çok dikişin olursa hemen hemen aynı şeyler yaşanıyormuş hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine

Günaydın kizlar sabah pembe akinti geldi adet oluyorum cok sukurr
Doktora da gidicem klomen igne yumurta takibi isticem heyecanlandim valla ins bu aydir olmasi gereken ay durabildigim kadar da kk dan uzak durucam kendimi dinlemicem

Arkadaşlar merhabalar tekrardan herkeslere doktorum cuma günü klomene başladı çarşamba tekrar gel dedi. bundan sonra ne olacak çok merak içerisindeyim.

Slm kızlar benm adetim 28 günde bir oluyo şuan adetimin 4. Günü 7 gun suruyor ovalasyon testi almayı düşünüyorum adetim bittikten sonra yanı nezaman takibe başlayalım yardımcı olurmusunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…