ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

vorones tebrik ederim angels le olan sohbetlerinizi hep okudum ne mutlu hamilesin , tecrübene güvenerek den adetime 2 gün kaldı ovulasyon yaptım resimdeki gibi çıktı sence umutlanmalımıyım?

Eklentiler

• 20160307_120419.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 72
vorones tebrik ederim angels le olan sohbetlerinizi hep okudum ne mutlu hamilesin , tecrübene güvenerek den adetime 2 gün kaldı ovulasyon yaptım resimdeki gibi çıktı sence umutlanmalımıyım?
Ayyy olabilir . C nin t ye oranı yakın yani. İki gün kala benim hcg de çıkmadı . Ovu bunun gibiydi . Ay heyecanlandim inşallah hamişsindir.
Ya evet angels napdi acaba . Bi bakiyim

Ayyy olabilir . C nin t ye oranı yakın yani. İki gün kala benim hcg de çıkmadı . Ovu bunun gibiydi . Ay heyecanlandim inşallah hamişsindir.
Ya evet angels napdi acaba . Bi bakiyim
Ayy gerçekten mi diyosun canım nasıl mutlu oldum Allah da seni mutlu etsin yarın tekrar yapayım bakalım 1 gün kalmış olcak ama hiç belirti yok bende normal mi ki...

Slm kızlar benm adetim 28 günde bir oluyo şuan adetimin 4. Günü 7 gun suruyor ovalasyon testi almayı düşünüyorum adetim bittikten sonra yanı nezaman takibe başlayalım yardımcı olurmusunuz :)
Adetin 28 gunde birse 14.gundur yumurtlaman buyuk ihtimalle.10.11.gun başla her ihtimale karşı canim:)

m.beauty canım sana birşey sorucam doktorum klomene başladı 5 gün iç gel dedi günde 2 tane içiyorum. Yarın kontrolüm var ama dünden beri çok şiddetli sol kasık ağrım var sence nedir bu yumurtlama zamanı mı oluyor. Daha önce bana yazmıştın klomenle ilgili ondan dolayı sana sordum :))

Slm kızlar benm adetim 28 günde bir oluyo şuan adetimin 4. Günü 7 gun suruyor ovalasyon testi almayı düşünüyorum adetim bittikten sonra yanı nezaman takibe başlayalım yardımcı olurmusunuz :)
Belki cevaplamislardir ama buyuk ihtimalle adetinin 14.gunu yumurtlama gunun.10.gunden,itibaren baslamani oneririm

Kuzucan nasilsin bizde seni ozledik gel gari (( kalmamistir caim problem falan sikinti etme

Adet oldum maalesef 3 gibi ama kahverengi şeklinde her lavaboya gidince geliyor sökülemedim daha bi daha ki ay a inşallah

Buyuk ihtimalle yumurta catliyordur canim

Adetin kaçıncı günundesin canim,klomenden dolayı aktifleşiyor yumurtan büyüyor olgunlaşıyor catlamaya hazırlaniyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…