- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Ayyy olabilir . C nin t ye oranı yakın yani. İki gün kala benim hcg de çıkmadı . Ovu bunun gibiydi . Ay heyecanlandim inşallah hamişsindir.vorones tebrik ederim angels le olan sohbetlerinizi hep okudum ne mutlu hamilesin , tecrübene güvenerek den adetime 2 gün kaldı ovulasyon yaptım resimdeki gibi çıktı sence umutlanmalımıyım?
Ayy gerçekten mi diyosun canım nasıl mutlu oldum Allah da seni mutlu etsin yarın tekrar yapayım bakalım 1 gün kalmış olcak ama hiç belirti yok bende normal mi ki...Ayyy olabilir . C nin t ye oranı yakın yani. İki gün kala benim hcg de çıkmadı . Ovu bunun gibiydi . Ay heyecanlandim inşallah hamişsindir.
Ya evet angels napdi acaba . Bi bakiyim
Adetin 28 gunde birse 14.gundur yumurtlaman buyuk ihtimalle.10.11.gun başla her ihtimale karşı canim:)Slm kızlar benm adetim 28 günde bir oluyo şuan adetimin 4. Günü 7 gun suruyor ovalasyon testi almayı düşünüyorum adetim bittikten sonra yanı nezaman takibe başlayalım yardımcı olurmusunuz :)
Belirtiler adet tarihi geçince çıkıyor ortaya canım..Ayy gerçekten mi diyosun canım nasıl mutlu oldum Allah da seni mutlu etsin yarın tekrar yapayım bakalım 1 gün kalmış olcak ama hiç belirti yok bende normal mi ki...
Inşallah öyledir canım mucizem benimledir değil ise hsg çektircem randevuyu bile aldımBelirtiler adet tarihi geçince çıkıyor ortaya canım..
Kaç aydır deniyorsun ki canım?bir seneyi geçti mi?eşine bakıldı mı?Inşallah öyledir canım mucizem benimledir değil ise hsg çektircem randevuyu bile aldım
Ayy saol cnm :)Adetin 28 gunde birse 14.gundur yumurtlaman buyuk ihtimalle.10.11.gun başla her ihtimale karşı canim:)
1.5 yıl olduKaç aydır deniyorsun ki canım?bir seneyi geçti mi?eşine bakıldı mı?
Belki cevaplamislardir ama buyuk ihtimalle adetinin 14.gunu yumurtlama gunun.10.gunden,itibaren baslamani oneririmSlm kızlar benm adetim 28 günde bir oluyo şuan adetimin 4. Günü 7 gun suruyor ovalasyon testi almayı düşünüyorum adetim bittikten sonra yanı nezaman takibe başlayalım yardımcı olurmusunuz :)
Kuzucan nasilsin bizde seni ozledik gel garigünaydın canlarım hepinizin de kadınlar gününü kutluyorum. Bugün adetim oldu çok mutluyum eski düzenime döndüm...inşallah problem kalmamıştır da bu ay çalışmaya başlayabilirim perşembe hormon baktırıcam...hepinizi çok özledim...sevdabuzer @ebruserkan[USER=205842]@moonna ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum...[/USER]
Buyuk ihtimalle yumurta catliyordur canimm.beauty canım sana birşey sorucam doktorum klomene başladı 5 gün iç gel dedi günde 2 tane içiyorum. Yarın kontrolüm var ama dünden beri çok şiddetli sol kasık ağrım var sence nedir bu yumurtlama zamanı mı oluyor. Daha önce bana yazmıştın klomenle ilgili ondan dolayı sana sordum :))
Sende sorun yok o zaman tatlım oyle mi?hsg yi neden cektiriyorsun merak ettim1.5 yıl oldu
Evet elimde Sperm sayı ve hızında düşüklük var
Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz
Pco var bende canım aşılama için çektiriyoruz böyle zaman kaybı mecbur film çekilcek her koşuldaSende sorun yok o zaman tatlım oyle mi?hsg yi neden cektiriyorsun merak ettim
Adetin kaçıncı günundesin canim,klomenden dolayı aktifleşiyor yumurtan büyüyor olgunlaşıyor catlamaya hazırlaniyor :)m.beauty canım sana birşey sorucam doktorum klomene başladı 5 gün iç gel dedi günde 2 tane içiyorum. Yarın kontrolüm var ama dünden beri çok şiddetli sol kasık ağrım var sence nedir bu yumurtlama zamanı mı oluyor. Daha önce bana yazmıştın klomenle ilgili ondan dolayı sana sordum :))
Hayırlisı olsun canım yaz buraya haberdar et bizi:)Pco var bende canım aşılama için çektiriyoruz böyle zaman kaybı mecbur film çekilcek her koşulda
Ederim sağolasın:)Hayırlisı olsun canım yaz buraya haberdar et bizi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?