ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

ben İstanbuldayım..
aynen biz elimizden geleni yapıyoruz. gerisi Takdiri ilahi
olacak olduktan sonra tek ilişkiyle az spermlede oluyor . ama serbestte bırakılmıyor ki.
inşallah hayırlısıyla olur demekten başka çare yok. ben tamam takmıcam bu ay diyorum ama regl zamanı belirti aramaya başlıyorum işte farkında bile olmadan.. müjdeli haberi bakalım nezaman verebilicez..tüp bebek bile düşünüyorum arada ne yalan söyleyeyim

ıste benım adet belirtimde olmaz. o yuzden hıc supheye dusmedım.
bırgun hamıle kalırsam kesın anlarım dıye dusunuyorum . ya da o da sessız mı olur bılmıyorum

ıste benım adet belirtimde olmaz. o yuzden hıc supheye dusmedım.
bırgun hamıle kalırsam kesın anlarım dıye dusunuyorum . ya da o da sessız mı olur bılmıyorum
valla benim arkadaşımda senin gibiydi canım.hiç hissetmezdi adet olduğunu. hamileliğini sadece adet gecikmesiyle öğrendi. belki seninde öyle olur :) ben ağrılı geçiriyorum malesefff

valla benim arkadaşımda senin gibiydi canım.hiç hissetmezdi adet olduğunu. hamileliğini sadece adet gecikmesiyle öğrendi. belki seninde öyle olur :) ben ağrılı geçiriyorum malesefff
ben yumurtlamayıda hıssetmıyorum. cok hafıf bır agrı oluyor o da dınlemesem anlamam. adet olduktan sonra belim agrıyor ılk 2 gun. ama öncesinde hıc anlamıyorum sivilcem cıkıyor ordan bılıyorum :)
ınsallah rahat gecırırım. bı kalalımda olacaksa agrıyı da cekerız napalım.

Vaktini bekliyor minnak :)

Kizlar 25 gosteeiyo ama ben 24 olurum gecen ayda 27 gunde regl oldum yani yumurtlama gunu bugun tutmustur insallah daha calisayım mı ?

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-10-11-02-25.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 39
merhaba herkese :) uzun süredir bugün girebildim foruma. umarın herkes iyidir. kardelen sonuçların çıktı mı? umarım sorun yoktur..
ben gecen ay hsg çektirdim şükür kanallarım açık çıktı. bu ay da klomen tedavisine başladık.bugün başladım ilacı almaya. 13. günümde de yumurtlama takibi için kontrole çağırdı doktor. hergün evde oğlumun kardeş muhabbeti var ve bende minik bebek çok özledim yaaa umarım bu ay güzel haberler veririm

Ben de merak ediyordum seni,hadi güzel haberleri ver insallah

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılıyorum artık. 7 aylık evliyim bu 7bayda sadece 1 ay korunmadım evlendikten sonraki 3.aydan beri adet düzensizliğim vardı eskiden de olurdu.Doktora gittim bir ay korunmadim olmadı bebiş.Sonra da 2 ay cyclo diye bi ilaç kullandım son kontrollerimde her şey normal çıktı. Bu ay inşallah bebek için uğraşacağız.Size bir sorum olacak.Normalde adet döngüm 45 güne kadsr çıkardı. İki aydır ilaç sayesinde 26 güne düştü. Şimdi ben bu ovulasyon testini yapmaya ne zaman başlayayım.

Düzenli regli 28 gunde bir olan kadinin yumurtlama tarihi adetin 14.gunudur.26 gunde bir ise 12.13.gun yumurtlama beklenir.adetin 8.9.gunu başla test yapmaya bence canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…