ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Selam canım. Bugün çatlatma iğne mi oldum ve çok ağrım başladı bu iyi birşeymiş doktorum öyle dedi. İnşallah bu ay artık hamiş kalırım.

Gunaydınlar kizlarrr . Okula geldim 12 mart için tören yapıldı . İstiklarmarsi mizin önemi vs. Dinleyince bu vatanın ne kadar zor günler geçirdiğinı düşündüm. Duygulandım. . . Biz doguya atanırkenailem endişe ile gönderdi bizi . Şimdi onlar ankarada güvende değiller . Böyle bi ülke nasıl oldukbiz ya. Canım sıkılıyor ister istemez bebişimé yansitmamaya çalışıyorm . Musmutlu günler gelsin

merhaba,
20 adet ovu. testi aldım. son adet tarihim 24 şubat. ve adet olacagım tarih 24 mart. 10 gün var. sizce şimdi başlamalımıyım yapmaya ?

merhaba,
20 adet ovu. testi aldım. son adet tarihim 24 şubat. ve adet olacagım tarih 24 mart. 10 gün var. sizce şimdi başlamalımıyım yapmaya ?
Gec bile kalmış olabilirsin. . Adet tarihine 10 gün kalmissa 4 gündür çatlama olmuş .bu ayı kacirmissin gibi

merhaba,
tam 30 günde bir düzenli adet oluyorsanız,adetin 15.günü yumurtluyorsunuzdur.10,11 Mart gibi yumurta çatlamıştır.o günleri değerlendirdiniz inşallahadetin 11.günü testi yapmaya başlayın.

Amin canım.Sabah ben de üzüldüm bayağı,ağladım..Bu dünyaya bebek getiriyoruz bi de diye düşündüm.

Gec bile kalmış olabilirsin. . Adet tarihine 10 gün kalmissa 4 gündür çatlama olmuş .bu ayı kacirmissin gibi

ya aslında değerlendirdik ama çok agır gripliyim 1 haftadır. umutsuzum. ovulasyon testide aklımda yoktu birden aldım. o zaman gelecek ay başlayayım.

tam 30 günde bir düzenli adet oluyorsanız,adetin 15.günü yumurtluyorsunuzdur.10,11 Mart gibi yumurta çatlamıştır.o günleri değerlendirdiniz inşallahadetin 11.günü testi yapmaya başlayın.

ya aslında değerlendirdik ama çok agır gripliyim 1 haftadır. umutsuzum. ovulasyon testide aklımda yoktu birden aldım. o zaman gelecek ay başlayayım.

Tamamdir o halde canım tutacağı varsa grip falan dinlemez inşallah güzel haberi verirsin . Olmazsa dediğin gibi gelecek ay başlarsın takibe

Amin canım.Sabah ben de üzüldüm bayağı,ağladım..Bu dünyaya bebek getiriyoruz bi de diye düşündüm.
Napalım canım üzülüp bebisleri de uzmeyelimm..Sabahtan daha iyiyim ben. Herşeye çare var da psikolojik rahatsızlık başka ya nefes darlığı falann yaşıyorm şu aralar . Bu olaylar da tuz biber oldu

Kızlar iyi akşamlar bakar mısınız ovulasyon testim pozitif mi negatif mi

Eklentiler

• P_20160314_205324_1_p.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 43
Napalım canım üzülüp bebisleri de uzmeyelimm..Sabahtan daha iyiyim ben. Herşeye çare var da psikolojik rahatsızlık başka ya nefes darlığı falann yaşıyorm şu aralar . Bu olaylar da tuz biber oldu
Ben depresyon hastasıyım ve gebeligin ilk üç ayı hormonlar alevlendirdi hastalığımı yeni toparlanıyorum.takıntı,kaygı da var zaten.düşünmemeye çalışıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…