ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için valla hiç ihmal etmiycem sanırım bu ay :KK45: artık benim adam kaçar ben kovalarım napayım :KK70:

Evet canım 3 ay önce çekildi sağ tüp kapalı. Çektirmen çok iyi olur durumunu bilirsin
Peki kapalı yi acamiyorlar mi. Benim inşallah açıktır yahu. Doktor bunu bilmeden aşılama yapmak anlamsız bu ay bunu çekelim dedi. Peki çektirdikten kaç gün sonra ilski oldu ?

Peki kapalı yi acamiyorlar mi. Benim inşallah açıktır yahu. Doktor bunu bilmeden aşılama yapmak anlamsız bu ay bunu çekelim dedi. Peki çektirdikten kaç gün sonra ilski oldu ?
Canım doktor hsg çekilirken açmaya çalışmış ama açılmamış. Bazı doktorlar hag çekildiği ay kesinlikle korunun diyor bazıları serbest bırakıyor. Benim doktorum ilişki serbest ama hsg sonrası 3 gün yasak demişti. Zaten 3-4 gün kanamam olmuştu ben de 4 gün sonra ilişkiye girmiştim. Doktoruna sor detaylı bilgi al canım. İnş hsg normal çıkar. Sonucu bizimle de paylaş lütfen canım

Canım doktor hsg çekilirken açmaya çalışmış ama açılmamış. Bazı doktorlar hag çekildiği ay kesinlikle korunun diyor bazıları serbest bırakıyor. Benim doktorum ilişki serbest ama hsg sonrası 3 gün yasak demişti. Zaten 3-4 gün kanamam olmuştu ben de 4 gün sonra ilişkiye girmiştim. Doktoruna sor detaylı bilgi al canım. İnş hsg normal çıkar. Sonucu bizimle de paylaş lütfen canım
Bu doktora uyuz oldum. Yeni doktor du .bü. önceki daha uyuzdu. Da . Bu da korunun falan dedi. Netten baktım bi sorun olmaz dio. Yaklaşık 3 gün sonrası benim.yum. Günüm oluo. Tutmaz eminim ama. Gene de boş gecmek ya da korunmak istemiom

Bir de hsg öncesi klomen kullanmaya başlamak sakıncalı mı kı. Önceki doktor kullan dedi.. bu kullanmana gerek yok seçilmiş yumurtan dedj. .bişi anlamadım

En dogru karar asılama pek mantık lı gelmıyo bana iliskidn ne farki war ha şırıngayla koymus ha öyle :KK66:
Çok haklısın. .işte farkı şu ki. Spermler é yıkama işlemi ile en kaliteli ve en hızlı olanlar seçilerek veriliyor. Birde fiskirtio zaar ;) kocadan daha atiik davranabilio olabilir ;) ;)

Çok haklısın. .işte farkı şu ki. Spermler é yıkama işlemi ile en kaliteli ve en hızlı olanlar seçilerek veriliyor. Birde fiskirtio zaar :KK66: kocadan daha atiik davranabilio olabilir :KK66: :KK66:
Öyle tbi bi yöntem daha warms yeni ogrendm hic disari cikmiyor ms yarim saat kalca altna yastk asilama gbi iste dısarı dökmdn yapinca cok farkı olmaz ama ben ya cise gttm ya dısarı akittm bi duramadm sabaha kadar :KK12:

Öyle tbi bi yöntem daha warms yeni ogrendm hic disari cikmiyor ms yarim saat kalca altna yastk asilama gbi iste dısarı dökmdn yapinca cok farkı olmaz ama ben ya cise gttm ya dısarı akittm bi duramadm sabaha kadar :KK12:
Ohooooo onu yaptım çok kez baci. Olmayınca olmuyor. Aşılamadan sonra. Hiç çıkmadı da ne oldu..tirttttt

Kuzum sen laproskopi den önce hsg çektirdin mi. Laparoskopi yi hsg de sorun yani kapalilik çıkarsa yapiolar mis die okudum du

kızlar bu testleri adetimin 8.günü yaptım ilk yazıyor zaten 10.günü yaptım.birde 12.günü yaptım bundan sonra pazartesine kadar olan süre her gün yazpacam ve değerlendirecem hergünü.bu 12.gün yaptığım bir değişik çıktı sizce neden böyle yaklaştığı için mi acaba yoksa testte bir hata mı var???
canım hsg nasıl çekiliyor

Ohooooo onu yaptım çok kez baci. Olmayınca olmuyor. Aşılamadan sonra. Hiç çıkmadı da ne oldu..tirttttt
Ondada yarım saat yatysn kalknca cikiyodur belki walla bilmyrm ama tupler tıkaliysa hafifler aciliyo mus acilmyck gbiyse direkt tup bebek deniliyor caresi yok yani tup bebek yaptranlarn yuzde 80 ı bu sebepten yaptriyo ama sanmam acıktr senin agr enfeksiyn gecirenlerde olurmus genelde bide histeresopi yaptr ister sen polip miyom warmı emin ol sorunsuz cikarsa kendi evind klomen ic ucuncu gun gund 1 11.gund dewlete gtsen yine anlar ultrasnla bkp igne verck snra uc gun iliski bizm yumurtlama sıkıntı yokya mesela benim hastane imkanim war doktr tanıdk o halde bna klomen verdi 11.gun gttm bid igne werdi o kadar daha gtmdm bu ilac olaynda cok iyi doktor hastane sart dgl canim

Kuzum sen laproskopi den önce hsg çektirdin mi. Laparoskopi yi hsg de sorun yani kapalilik çıkarsa yapiolar mis die okudum du
Kuzum dikkatli oku yazdgmı ısık tutsun sana simdi yazcgm ben gdp bktrdm yine her sey super dedi polip warsa gebelik olmazmis bend warmı dedm vajinadan gorunmez dedi ama bunu daha onceki doktorda dedi para icn dgl yani eminim bend nasl gorulur dedm histereskopi ile anck polip miym emin olunur dedi tamam yapalm hemen dedm rahm filmi cekelm sonrj yada bunu yapip his. Uc ay sonra dedi o kadar beklemiym ikisi ayni anda olsun die ısrar ettm anestezi d almısken hc acı duymuym ikiside ciksn aradan diynce ayni gun hist.yaparm polip warsa alırm yoksa bırakirm hemen ardndan laporoski yapip tupune bakarm dedi super tam istdgm gbi bisy dedm ki doktorum hep his.yapip iki uc ay snrj film yapalm dedi ben ısrar ettm cokta iyi ettm simdi kara kara film yada his. Dusuncektm hem anestezi aldm hc hissetmdm filmi benim doktor ayıkken yaparm anestesi olmadan dixnce birazda korktum tupler acıkti rahimdn bi tabaka alms kurtaj tarzı hafiften inceltmis polip tarzı bisy gormus biyopsiye gndrms snuc oda temiz bu cok iyi gelirms kurtajdan hemen snra hamile kalanlar oluyoya

canım hsg nasıl çekiliyor
Canım ben de vaginismus olduğu için alttan bile muayene olamıyorum onun için de anestezili yapıldı. Bir de stresle korkuyla yada verilen ilacın etkisiyle tüpler kasılıp kapalı gibi çıkabiliyormuş bazen. Uyuttular beni bişey anlamadım sonrasında ağrım vardı uyanınca ağrı kesici iğne yaptılar. 3-4 gün kanamam oldu adet kadar yoğun değil ama pedi pisletecek kadar. İnş sıkıntısız çektirirsin ve temiz çıkar. En azından durumunu öğreniyorsun yolunu çiziyorsun boşa kürek sallamıyorsun benim için öyle en azından. Kesinlikle çektir yani

Canım ben de vaginismus olduğu için alttan bile muayene olamıyorum onun için de anestezili yapıldı. Bir de stresle korkuyla yada verilen ilacın etkisiyle tüpler kasılıp kapalı gibi çıkabiliyormuş bazen. Uyuttular beni bişey anlamadım sonrasında ağrım vardı uyanınca ağrı kesici iğne yaptılar. 3-4 gün kanamam oldu adet kadar yoğun değil ama pedi pisletecek kadar. İnş sıkıntısız çektirirsin ve temiz çıkar. En azından durumunu öğreniyorsun yolunu çiziyorsun boşa kürek sallamıyorsun benim için öyle en azından. Kesinlikle çektir yani
kızlar bu hsg filmin ne kadar sonra çektirdiniz yani ben doktoruma ısrar etmeme karşın hiç gerek yok sonuçta oda radyasyon bir 6 ay dene bakalım olmaz ise bu tarz yollara başvurulur demişti ama benim içim hiç rahat değil açıkçası.siz ne zaman çektirdiniz veya neye göre çektirdiniz???birde çok acıyormuş benim iş yerinde 3 senedir gebe kalamaya bir arkadaşım yakın zamanda çektirdi devlette anestesisisiz çok canı yanmış hatta acıdan bayılmış tansiyonu 4/5 olmuş işlem sırasında tüpleri geri dönüşü olmayacak şekilde kapalı çıkmış.bazılarıda tüpler kapalı ise çok acıyor normalde sadece adet sancısı gibi diyorlar.birde bu filmi nerelerde çektirebiliyoruz.doktorunmu çekmesi daha iyi yoksa radyologlar çekiyormuş bazı yerlerde o mu daha iyi....

laproskopi nedir arkadaşlar ne için veya hangi durumda yapılıyor bilgi verir misinniz?ben sizlerden ilaç ve farklı tedaviler duydukça daha çok endişeleniyorum.benim tüm tahlillerim ve vajina muaynem temiz çıktığı için midir nedir doktorum ekstra birsey yapmamma izin vermedi yoksa ben hemen hsg de çekilsin istedim ama bırakmadı:(

Cnim lapo ile kistler alıniyor.tuplere bkilyr.ben tuplere bktrmak icin rahm filmi yerine onu sectm anlattm detayli sekild yukarda zaten okuyblr sn.

Eğer ilk defa yüksekse,bariz bulguların (adet düzensizliği göğsünden süt gelmesi vs) yoksa ve değerin çok fazla yüksek değilse tekrar ölçerler. Belki bu sefer normal çıkar. Ayrıca yüksek çıksa bile tedavisi kolay onun üzme boşuna tatlı canını canım benim
Canım ilk defa bukadar yuksek 152 cikti korktum bukadar yuksek olan varmidirkionuda 1 ayda 2 defa adet olunca Dr gittim kanda belli oldu endokrine yolladı ins çabucak çözüme ulaşırım kotu birsey değildir ins cok sagolasin canimm

Back
X