Ben Mayıs ayında düşüneyim dedim ilk ovulasyon falan yaptım. O ay kimyasal oldu dış gebelik mi kimyasal mi derken psikolojik olarak yıprandım ve kilo verdim şimdi bu ay yeniden denemeye başlıyorum henüz çocuğum olmadı sende durumlar nasılAllah büyüktür hayırlısı olsun hakkımızda. Siz ne zamandır istiyorsunuz başka çocuğunuz var mı
Biz de 2 yıllık evliyiz normalde istiyorduk ama diş tedavim bir yıl sürdüğü için ertelemek zorunda kaldım maalesef. O yüzden diş tedavim biter bitmez ilk defa geçen ay düşündük olmadı ovülasyon takibi de yapmadım zaten bu ay ovülasyona başladım ama bundan da bi şey anlamadımBen Mayıs ayında düşüneyim dedim ilk ovulasyon falan yaptım. O ay kimyasal oldu dış gebelik mi kimyasal mi derken psikolojik olarak yıprandım ve kilo verdim şimdi bu ay yeniden denemeye başlıyorum henüz çocuğum olmadı sende durumlar nasıl
Kafaya bende takıyorum nasıl takmicaz bir fikrim yok aklım tutar mı oldu mu olmadı mı ne zaman test yapayım sorularıyla dolu şöyle bir salsak çok güzel olacak ama onu da yapamıyorumBiz de 2 yıllık evliyiz normalde istiyorduk ama diş tedavim bir yıl sürdüğü için ertelemek zorunda kaldım maalesef. O yüzden diş tedavim biter bitmez ilk defa geçen ay düşündük olmadı ovülasyon takibi de yapmadım zaten bu ay ovülasyona başladım ama bundan da bi şey anlamadımama çok istiyorum kafaya takıyorum ve stres yapıyorum diye de zor olur diyorlar bakalım ne olacak sonumuz
Aynen ben de işteKafaya bende takıyorum nasıl takmicaz bir fikrim yok aklım tutar mı oldu mu olmadı mı ne zaman test yapayım sorularıyla dolu şöyle bir salsak çok güzel olacak ama onu da yapamıyorum
Amin inşallah canımAynen ben de iştehakkımız da hayırlısı diyelim isteyen herkese Allah nasip etsin inşallah
Kızlar bu ay bende bekliyorum hep beraber bekleyelimAmin inşallah canım
Olur canim senin bat ne zamanKızlar bu ay bende bekliyorum hep beraber bekleyelim
Bugün rüyama kadar girdi piki bugün göreceğim herhalde rüyamda gördüm pikti nasıl seviniyordum. Rüyamda kadın doğum okuyan bi kadın buluyordum çarşıda gezerken soru soruyordum ve gerçekten dün kafamdaki soruyu sordumOlur canim senin bat ne zaman
Ahahahaha çok güldüm Allah da sizi güldürsün inşallahBugün rüyama kadar girdi piki bugün göreceğim herhalde rüyamda gördüm pikti nasıl seviniyordum. Rüyamda kadın doğum okuyan bi kadın buluyordum çarşıda gezerken soru soruyordum ve gerçekten dün kafamdaki soruyu sordumher ay yumurtlama oluyor mu, yumurtlamadan da adet olunur mu falan o da şiir okuyordu bana bi cevap alamadım psikolojim gitti
Amin hepimiz gülelim inşallah bu ayAhahahaha çok güldüm Allah da sizi güldürsün inşallahsiz pik olmasa da bugünü değerlendirin ne olur ne olmaz
Evet olur tabiAmin hepimiz gülelim inşallah bu aybugün de saatimde test yapıp buraya atacağım hepsini değerlendirelim olur mu
Değerlendir tabi 2 günü de piki gördüysen tamBenim 4 kasım bat, bugün piki gördüm bugünü değerlendireceğim ama yarında değerlendirsem mi bilemedim
Pik benceKızlaar pikkk dimi
Benim olmadı bugün pik dün olacak gibi olmuştu oysa kiEvet olur tabi
Değerlendirmedim dün ben bugün tam koyu olur diye bekledim silik oldu kafam karıştı artık vallaBugünüde değerlendir kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?