Prolaktin değeri 27.92 8 eylülde öyleymiş bi daha gitmedim. Ama o ay tam zamanımda adet oldum ve de bağırsak enfeksiyonu geçirdim 3 hafta sürdü hatta ben onu gebelik belirtisi sanmıştım.Prolaktin kaçtı? Bide hamile kalmadan 3 ay önce folik asit öneriyolar bu arada, bebek rahme düstügü an kandan besleniyor o da eski kan oluyor bence folik asite baslayın
Test yaptınız mı merak ettim ?Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapıyorum adetim 1 Ekim de bitti 2 ekimde teste başladım döngüm genelde 28 ila 31 gün arası sürüyor. Artımedin ovülasyon testini aldım pek araştırmadan iyi mi kötü mü ovülasyonda artımed bilmiyorum ama bugün adetin başından beri 17. Gün oldu yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım çizgi dün en koyu halindeydi bugün de silik çıktı bakar mısınız? Yumurtlama olmadı mı sizce henüz yoksa bugün mü? Buraya atacağım ama kalitesi düşecek büyük ihtimal
Bugün düşük çıktı diye 1 saat aralığında bi daha yaptım neden düşük diye galiba günümü kaçırdım dündükızlar banada yardımcı olursanız sevinirim. Ben ekim ayının 19 unda oldum 24 ünde bittim 25 inde test yapmaya başladım. Sizce dünmüydü benim pik. Birde benim adetim düzensiz. Düzenli olayım diye hayıt tohumu ilaçı içiyorum 2 aydır çok iyi tam günü gününe oluyorum artık. Amh değerim 0.11 çok düşük. Ondan dolayı bu ilaçı içiyorum
Fotoğraf ters gelmiş ama fotoğrafa göre en üstteki çevirirsen en alttaki daha koyuKızlar bana da bakar mısınız ne pik oluyor ne de tamamen siliniyor sizde bir yorumlar mısınızEki Görüntüle 3665894
Sizde test yaptınız mıKızlar ne durumdasınız benim yumurtlamadan beri geçmeyen kasık ve bel ağrısı var3-5 gündür de beyaz akıntı geliyor. Sanki gögüslerimin etrafı da genislemiş gibi hissediyorum. Bu kadar erken belirti verir mi anlamadım ovulasyona göre 1-2 kasım regl, takvime göre 4 kasım
Fotoğraf ters değil ben çubukları ters dizmişim ama sıralama günleri doğru yani fotoğraftaFotoğraf ters gelmiş ama fotoğrafa göre en üstteki çevirirsen en alttaki daha koyu
Merhaba test yapmadım ben henüz geç yumurtlama oldu galiba ama adetim 3-4 gün civarı gecikti. Cuma gününe kadar durmayı düşünüyorum inşallahTest yaptınız mı merak ettim ?
Gecikmeyi bekle bence ben bekledim de geç yumurtladım diye de bilemedimMaalesef yapmadım, suan gidip kan vermeyi düsünüyorum ama gecikse daha mı iyi diye de bekliyorum bilemedim
Bunları hangi günler hangi saatlerde yaptın ? Hepsi pik gibi görünüyorKızlar bana da bakar mısınız ne pik oluyor ne de tamamen siliniyor sizde bir yorumlar mısınızEki Görüntüle 3665894
Hadi yaAyy duramadım verdim ve negatif
Ya benim testlerin tarihi geç o yüzden böyle çıkıyor en 28 indeki hafifte olsa en neti oydu bence. Ama ertelicem olmasın bir kaç ay sonra belki tekrar denerim.Merhaba test yapmadım ben henüz geç yumurtlama oldu galiba ama adetim 3-4 gün civarı gecikti. Cuma gününe kadar durmayı düşünüyorum inşallah
Bir de sizin attığınız ovülasyon testinde bence henüz pil yok ben 25. Günde pik gördüm sanırım bu ay hala ovülasyon yapıyorum çizgiler çıkıyor
öncesi de var tabii bunların onlar silik diye görsele eklemedim. görseldekiler sırasıyla cumartesi-pazar-pazartesi-salı-çarşamba. öğlene doğru ikinci idrarla ve çoğunlukla sıvı alımından iki saat sonra yaptığım testler.Bunları hangi günler hangi saatlerde yaptın ? Hepsi pik gibi görünüyor
Cuma günü bekliyorum merakla. İyi duruyorsun ben çatlarımMerhaba test yapmadım ben henüz geç yumurtlama oldu galiba ama adetim 3-4 gün civarı gecikti. Cuma gününe kadar durmayı düşünüyorum inşallah
Bir de sizin attığınız ovülasyon testinde bence henüz pil yok ben 25. Günde pik gördüm sanırım bu ay hala ovülasyon yapıyorum çizgiler çıkıyor
SIVI ALIMINA DİKKA EDEREK YAPMAYA DEVAM ET . KOYULAŞMAYA BAŞLAMIŞEki Görüntüle 3666226 kizlar 26-27-28-29 ekim ovulasyon testlerim bu yaklasmi demek mi oluyor ilk defa deniyorum yardimci olue musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?