• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi (ilk defa yapıyorum) bakar mısınız

Bugünü değerlendirin bence ve yarını elinizdekiler bitince de inovita alın o daha iyi ovulasyondaa

Bugünü değerlendirin bence ve yarını elinizdekiler bitince de inovita alın o daha iyi ovulasyondaa
Az önce sipariş verdim onu da. Bu ay çatlamayabilir mi acaba yumurta. Çatlamadan da adet olunabiliyormuş galiba öyle bi şey okudum bi yerde bilginiz var mı arkadaşlar?

Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapıyorum adetim 1 Ekim de bitti 2 ekimde teste başladım döngüm genelde 28 ila 31 gün arası sürüyor. Artımedin ovülasyon testini aldım pek araştırmadan iyi mi kötü mü ovülasyonda artımed bilmiyorum ama bugün adetin başından beri 17. Gün oldu yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım çizgi dün en koyu halindeydi bugün de silik çıktı bakar mısınız? Yumurtlama olmadı mı sizce henüz yoksa bugün mü? Buraya atacağım ama kalitesi düşecek büyük ihtimal
Pcos varsa da böyle olabiliyor testler ama yoksa testin markasındandır 12sinde olmuştur ☺️

Saati de iyi bir saat gerçekten koyu gördüklerinde birkaç saat sonra yeniden yap bence belki tam pik olup iniyodur diğer güne kadar
Öyle oluyor mu ki ? Günlük 1 tane yeterli diyorlar ama testim de 5 tane çıkıyor diye bol harcayamadım öyle

Evet tabiki olunuyor, bu arada değerlerinize baktırdınız mı? Ben ilk ovulasyonu kullandıgımda hiç pik göremedim ve hamile kaldım maalesef 8.haftalıkken kalbi durdu. Daha sonrasında prolaktin yüksek cıktı, yumurtlamayı engelliyormuş. Yumurtlasak bile sağlıklı olmuyormuş, kürtajın üstünden 5 ay geçti prolaktin ilaçla düştü, suan ilk defa bu ay deniyorum

Bu ay gebe kalmazsanız bence reglinin 2.günü kan verip değerlerinize baktırın

Evet tabiki olunuyor, bu arada değerlerinize baktırdınız mı? Ben ilk ovulasyonu kullandıgımda hiç pik göremedim ve hamile kaldım maalesef 8.haftalıkken kalbi durdu. Daha sonrasında prolaktin yüksek cıktı, yumurtlamayı engelliyormuş. Yumurtlasak bile sağlıklı olmuyormuş, kürtajın üstünden 5 ay geçti prolaktin ilaçla düştü, suan ilk defa bu ay deniyorum
Evet eylülde gittim değerlerime baktırmaya prolaktin benim de çok az yüksek çıktı doktor kendi kendine düşer sıkıntı edecek bi durum değil o dedi gün içinde bile yükselebilir dedi ilaçlık durumu yok dedi ben de kurcalamadım. Diğer bütün değerlerin iyi dedi folik asit isteyecektim gerek yok vücuduna fazla gelir bu sefer dedi ama gebe kaldığında yine gel doktorun verir belki dedi. Her ay adet oluyorum ya gününde ya birkaç gün gecikmeli bi sıkıntı olmuyordu ama yumurtlamayı ilk defa takip ediyorum ben de.
Siz hiç pik görmeden nasıl hamile kaldınız ?

Öyle oluyor mu ki ? Günlük 1 tane yeterli diyorlar ama testim de 5 tane çıkıyor diye bol harcayamadım öyle
Evet oluyor ben vücudumu takip ediyorum genelde mesela akintin çok olduğu gün iki kere yapmaya çalış iki üç gün öyle yapsan yeterli olur zaten mesela bak sana attım ikisi de aynı güne ait benim

Eklentiler

• 1000126165.webp
    1000126165.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000125894.webp
    1000125894.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 9
Evet oluyor ben vücudumu takip ediyorum genelde mesela akintin çok olduğu gün iki kere yapmaya çalış iki üç gün öyle yapsan yeterli olur zaten mesela bak sana attım ikisi de aynı güne ait benim
Aa evet akıntım dün çoktu bugün az
Tüh ya

Akintin dün çoksa bugün de olma şansın var sen bugünü değerlendir benim akıntının çok olduğu günden bir gün sonra pik oldu mesela
Benim olacak gibi değil ya bi gün hafif koyulaşıyor erte gün silik oluyor canımı sıkıyor ama değerlendirmeye çalışıyorum yine de

O ay bende anlamadım inan cünkü ameliyat olmuştum burnumdan 5-6 gün yaptım baktım pik göremedim bıraktım belki yapmadığım günler pik olmusta olabilir bilmiyorum 🤷‍♀️ benim reglim düzenli 27-28 günde 1 olurum hiç sekmez, yumurtlamayı 10.günde gördüm normalde 12-14 derler ama

Prolaktin kaçtı? Bide hamile kalmadan 3 ay önce folik asit öneriyolar bu arada, bebek rahme düstügü an kandan besleniyor o da eski kan oluyor bence folik asite baslayın

Back
X