- 29 Ekim 2025
- 42
- 7
- 1
- 31
Oldun muBelki de pil olmadı benim hep şüphelendim zaten bu ay bilmiyorum hâlâ dapik olduysa da döllenmemiş olabilir mi hiç bilmiyorum ama adetim 7 gün gecikti onu biliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldun muBelki de pil olmadı benim hep şüphelendim zaten bu ay bilmiyorum hâlâ dapik olduysa da döllenmemiş olabilir mi hiç bilmiyorum ama adetim 7 gün gecikti onu biliyorum
Hayır olmadım hâlâOldun mu
Acaba stresten mi olmadın çatladım ben vallaHayır olmadım hâlâ![]()
En son cuma günü yapmıştım hastaneye giderken negatifti ve o gün kan testim de negatif çıkmıştı şu an progestan kullanıyorumAcaba stresten mi olmadın çatladım ben vallatest yaptın mı tekrar hiç
sağlık olsun tekrar ovulasyon yapacakmısınEn son cuma günü yapmıştım hastaneye giderken negatifti ve o gün kan testim de negatif çıkmıştı şu an progestan kullanıyorum
Ovülasyon mu yapsam mı bilemedim valla 1 buçuk aydır resmen ovülasyon yapıyorum adet olamadım yumurtlama yok mu var mı belli değil kafayı yedirtti bu aysağlık olsun tekrar ovulasyon yapacakmısın
Doktora gittin mi hiç. Muayene felan oldun mu? Benim amh değerim 0.11 mesela benim ondan olmuyor tüp bebek dediler ama ben hem ilaç kullanıyorum hem ovülasyon yapıcam tekrardanOvülasyon mu yapsam mı bilemedim valla 1 buçuk aydır resmen ovülasyon yapıyorum adet olamadım yumurtlama yok mu var mı belli değil kafayı yedirtti bu ay
Doktora gitmeyi düşünüyordum olmazsa yani bu 2. Ay denememizde daha eğer birkaç ay daha olmazsa gidecektimDoktora gittin mi hiç. Muayene felan oldun mu? Benim amh değerim 0.11 mesela benim ondan olmuyor tüp bebek dediler ama ben hem ilaç kullanıyorum hem ovülasyon yapıcam tekrardan
Doktora gitmeyi düşünüyordum olmazsa yani bu 2. Ay denememizde daha eğer birkaç ay daha olmazsa gidecekt
Galiba öyle çok yorucuymuş akışına bırakamayıncaHmm daha yeni ondan anladım cnm benim çok sıkıntılı yaçok zor süreç
Regl oldunuz mu acabaGaliba öyle çok yorucuymuş akışına bırakamayınca
Ay evet 10 kasımda oldum tam 15 gün gecikmeyleRegl oldunuz mu acaba![]()
Bende 10 kasımda olmam lazımdı olmadım 9 gün geçti test yaptım çıkmadıAy evet 10 kasımda oldum tam 15 gün gecikmeyle
Amh yüzünden derkenÇıkmadı sonuç negatif amh değeri yüzünden
Amh değerim 0.11Amh yüzünden derken
Evet silikleşmiş canım bugün çatlama olmuş galibaEki Görüntüle 3679641 Sanki bugün artık silikleşiyor anlayamadım kaç gündür koyu sanki yorumlar mısınız kızlar Eki Görüntüle 3679642 Eki Görüntüle 3679643