- 20 Şubat 2022
- 219
- 199
- 53
- Konu Sahibi Melekk1919
-
Canım sende pkos falan mı var? Bende var ve benimde testlerim bu şekilde çıkıyordu hep sabırla yapmaya devam et inşallah görürsün yumurtlamayıOvülasyon testim kopkoyu olmadan silikleşmeye başladı sizce yumurtlama olmamış olabilir mi bi bakar mısınız bu ay ilk defa kullandığım için tam anlamadım. Kaset olanlar laboquick, stripler bir gebenin günlüğünden. Gynoseed jelin yanında hediye gelmişti onu da denemek istedim. Striplerin koyu olanı 15. Gün diğeri 16. Gün.
15. Gün çatlamışsınız. Benimde böyleydi kopkoyu yada diğer çizgiden koyu olmadı. O ay hamile kaldım ilk kullandığım ay resmini bulursam paylaşacağımOvülasyon testim kopkoyu olmadan silikleşmeye başladı sizce yumurtlama olmamış olabilir mi bi bakar mısınız bu ay ilk defa kullandığım için tam anlamadım. Kaset olanlar laboquick, stripler bir gebenin günlüğünden. Gynoseed jelin yanında hediye gelmişti onu da denemek istedim. Striplerin koyu olanı 15. Gün diğeri 16. Gün.
Ovülasyon testim kopkoyu olmadan silikleşmeye başladı sizce yumurtlama olmamış olabilir mi bi bakar mısınız bu ay ilk defa kullandığım için tam anlamadım. Kaset olanlar laboquick, stripler bir gebenin günlüğünden. Gynoseed jelin yanında hediye gelmişti onu da denemek istedim. Striplerin koyu olanı 15. Gün diğeri 16. Gün.
Balım 15. Gün yumurtlaman olmuş 16. Gün çatlamış görüyorum benOvülasyon testim kopkoyu olmadan silikleşmeye başladı sizce yumurtlama olmamış olabilir mi bi bakar mısınız bu ay ilk defa kullandığım için tam anlamadım. Kaset olanlar laboquick, stripler bir gebenin günlüğünden. Gynoseed jelin yanında hediye gelmişti onu da denemek istedim. Striplerin koyu olanı 15. Gün diğeri 16. Gün.
Merhaba bende de pcos var, bir türlü kopkoyu olmuyor. Niye böyle, ve eninde sonunda oluyor mu sizin ne zaman olduCanım sende pkos falan mı var? Bende var ve benimde testlerim bu şekilde çıkıyordu hep sabırla yapmaya devam et inşallah görürsün yumurtlamayı
Yok canım ama anlamadım neden böyle olduğunuCanım sende pkos falan mı var? Bende var ve benimde testlerim bu şekilde çıkıyordu hep sabırla yapmaya devam et inşallah görürsün yumurtlamayı
Ayy inşallah bende aynı sonucu alırım içimi rahatlattınız çok teşekkür ederim15. Gün çatlamışsınız. Benimde böyleydi kopkoyu yada diğer çizgiden koyu olmadı. O ay hamile kaldım ilk kullandığım ay resmini bulursam paylaşacağım
Burdan bi kaç konu okudum da milletin testi hep kopkoyuydu şüpheye düştüm bende.Balım 15. Gün yumurtlaman olmuş 16. Gün çatlamış görüyorum ben
Aa evet benim testlerime benziyo koyuluğu. O zaman çatlama oldu diye düşünebilirim artık teşekkürlerbenimde böyleydi. Bunları yaptığım ay hamile kaldım
Yani şöyle söyleyeyim canım 4 ay boyunca hiç pik görmedim. Sonra bıraktım test yapmayı aradan baya zaman geçti sağlıklı beslendim özellikle yumurta kalitesini artıran şeyler yedim biraz da kilo verdim ve bu ay piki gördüm. Yani öyle düşünüyorum testler de bir yanlışlık yoksa tabi..Merhaba bende de pcos var, bir türlü kopkoyu olmuyor. Niye böyle, ve eninde sonunda oluyor mu sizin ne zaman oldu
Rica ederim inşallah güzel haberler alırsınızAa evet benim testlerime benziyo koyuluğu. O zaman çatlama oldu diye düşünebilirim artık teşekkürler
Merhaba benim testimi de yorumlar mısınız 20 ocakta yaptığımda t cizgim yok denecek kadar silikti15. Gün çatlamışsınız. Benimde böyleydi kopkoyu yada diğer çizgiden koyu olmadı. O ay hamile kaldım ilk kullandığım ay resmini bulursam paylaşacağım
Öncesi ve sonrasını görmeden bir şey diyemem ya çatlayacaksınızdır yakındır ya da geçmiştirMerhaba benim testimi de yorumlar mısınız 20 ocakta yaptığımda t cizgim yok denecek kadar silikti
20 sinde çok silikti.Öncesi ve sonrasını görmeden bir şey diyemem ya çatlayacaksınızdır yakındır ya da geçmiştir
Daha koyu gibi geldi bana. Öyleyse daha çatlamamış20 sinde çok silikti.
Dün yaptım ama bakmadan attim dağılmış bir de bugünkü
Merhaba rahatsız ediyorumDaha koyu gibi geldi bana. Öyleyse daha çatlamamış
Yumurta çatlayınca silikleşmeye başlıyor gayet normal. Bundan önceki 3-5 gün içinde ilişki olduysa hamile kalma şansınız var. Hayırlısı olur inşallahMerhaba rahatsız ediyorumbu da bugün yaptığım çizgi çok açık sizce neden olmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?