Ovülasyon testi ilk kez kullandım bakar mısınız ?

Yumurta çatlayınca silikleşmeye başlıyor gayet normal. Bundan önceki 3-5 gün içinde ilişki olduysa hamile kalma şansınız var. Hayırlısı olur inşallah 22 ve

Yumurta çatlayınca silikleşmeye başlıyor gayet normal. Bundan önceki 3-5 gün içinde ilişki olduysa hamile kalma şansınız var. Hayırlısı olur inşallah

Yumurta çatlayınca silikleşmeye başlıyor gayet normal. Bundan önceki 3-5 gün içinde ilişki olduysa hamile kalma şansınız var. Hayırlısı olur inşallah
Çok teşekkür ederim inşallah 21 ve 22 sinde ilişkimiz oldu çünkü testim de kırmızıydı bugünü de değerlendirmem şansımı artırır değil mi

Kızlar bişey soracağım. Ovülasyon testi yapıyorum birkaç saat sonra çizgi dağılıyor neden acaba? kuruyor ama dağılma neden oluyor anlamadım. Birde bugün 4 te yaptım T çizgisi diğer iki güne yok denecek kadar az çıktı hatalı mı test yoksa yumurtlamaya kadar T çizgisinde dalgalanmalar normal mi? (İlk defa yapıyorum bilgilerinize ihtiyacım var) pcos yok adetlerimde düzenlidir

Eklentiler

• 7D8715A6-78D7-4FAF-85B3-4DE644B10D60.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 42
  • F34BFACA-43F3-4351-BDE6-E10FFD966778.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 37
Markası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…