- 15 Kasım 2022
- 52
- 10
- 3
- 29
- Konu Sahibi selambensim
-
Yumurtlama ve çatlama olmuş görünüyor değerlendirdiysen bu günleri tmaamdır işlemMerhaba kızlaaar:) yeni evliyim ovülasyon testi ile yumurtlama dönemimi görmek istedim. Yaptığım testleri yükleyeceğim. 3. ve 4. testte yumurtlama görünüyor değil mi? İlk kullanımım olduğu için emim olamadım. Bilgilerinizi bekliyoruumm
Evet değerlendirdim. Ay çok heyecanlı bekleyelim bakalım hayırlısı olsunnYumurtlama ve çatlama olmuş görünüyor değerlendirdiysen bu günleri tmaamdır işlem
Hadi inşallah güzel haberler alEvet değerlendirdim. Ay çok heyecanlı bekleyelim bakalım hayırlısı olsunn
Henüz olmamış devam et canım
Teşekkür ederiimmHadi inşallah güzel haberler al
Birde bu şekilde ilerleme. 2 saat sıvı almadan öğlen 1 ile akşam 6 arası hergün aynı saat aralığında yap
Ilk defa denedim koyu gidunce acaba mi dedim, yarın tekrar deneyeceğim.Birde bu şekilde ilerleme. 2 saat sıvı almadan öğlen 1 ile akşam 6 arası hergün aynı saat aralığında yap
Farklı saatlerde yaparak yumurtlamayı kaçırabilirsin diye dedim. Hergün aynı saat aralığında yapıp atarsan yardımcı oluruzIlk defa denedim koyu gidunce acaba mi dedim, yarın tekrar deneyeceğim.
Tamamdır dikkat edeceğim.Farklı saatlerde yaparak yumurtlamayı kaçırabilirsin diye dedim. Hergün aynı saat aralığında yapıp atarsan yardımcı oluruz
Çatlamayı görmüştüm ama Ben bugün tekrar test yaptım ve tekrar ikisi aynı koyulukta çıktı. Şimdi bugün 2. Testi yaptım oda aynı koyulukta bu neden olabilir acabaHenüz olmamış devam et canım
Regle kaç gün varÇatlamayı görmüştüm ama Ben bugün tekrar test yaptım ve tekrar ikisi aynı koyulukta çıktı. Şimdi bugün 2. Testi yaptım oda aynı koyulukta bu neden olabilir acaba
En son 4 kasımda regl oldum. Bir dahaki regl 30kasım-1 aralık gibi bekliyorumRegle kaç gün var
Regle kaç gün var
Birini akşam 7-8 gibi yaptım birini şimdiRegle kaç gün var
Yumurta çatlamamış o zaman silik teste hata olabilir.Birini akşam 7-8 gibi yaptım birini şimdi
Yumurtlama kaç gün aralığında sürüyor peki bu durum normal mi? Çok teşekkür ederim bu arada verdiğin cevaplardan dolayı canımYumurta çatlamamış o zaman silik teste hata olabilir.
Canım ben aylardır araştırdığım kadarıyla söyleyim 2 en fazla 3 gün sürüyor diyorlar. Böyle üst üste pik çıkması genelde pcos olanlarda oluyormuşYumurtlama kaç gün aralığında sürüyor peki bu durum normal mi? Çok teşekkür ederim bu arada verdiğin cevaplardan dolayı canım
Anladım canım üzüldümCanım ben aylardır araştırdığım kadarıyla söyleyim 2 en fazla 3 gün sürüyor diyorlar. Böyle üst üste pik çıkması genelde pcos olanlarda oluyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?