Ovülasyon testi ılk kez kullanıyorum bakabılır mısınız

Elizabeth1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
81
23
38
34
Merhaba arkadaşlar ovulasyon testı kullandım ılk olarak da. Beklenen adet tarıhım 18 Haziran yumurtlama öncesi 1 temmuzu degerlendırdık yumurtlamadan 2-4 gün önce Olunca Hamılelık olusabılıyormus böyle hamılelık yaşayan oldu mu acaba ?

Eklentiler

• IMG_8608.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 44
Ortalama yumurtlamadan iki üç gün önce birliktelikte olur derler çift cizgiyi gördükten sonra da değerlendirin

Bir de şunu söyleyim çift cizgi hormonun yükseldiğini gösteriyor ama yumurta çatlamazsa ya da kalitesizse yine olmuyor sen bir kaç ay yumurtlama testini yap yaklaşık gününü tespit edersin

Bir de şunu söyleyim çift cizgi hormonun yükseldiğini gösteriyor ama yumurta çatlamazsa ya da kalitesizse yine olmuyor sen bir kaç ay yumurtlama testini yap yaklaşık gününü tespit edersin
Onu bılmıyordum hıc catlama da ovulasyon yukseldıkten sonra sılık olması degıl mı ?

Çatladıktan sonrayı da değerlendirin diyorlar genellikle ama yumurtlamadan önce de olabilir tabi

Benim eşim her zaman yanımda olmuyor adetime bi hafta kala geldi yumurta çatlama ihtimalim olur mu adetim hep 10 günü geçer

Yumurtlama tarihleri uymuyor da bu çatlatma iğnesini eşim gelmeden önce alıp vurulma şansım yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…