Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi koyu çıkıyor bilgisi olan bakabilir mi🫶🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen sabah 11:00 ya da 10:00 gibi daha doğru sonuç oluyo. Ben ne zaman akşam üzerine bıraksam hatalı veriyor. İlk idrarımı saat 7 de yapıyorum ve sonra tutuyorum. Sonra 3 saat kadar sıvı almıyorum ve testi yapıyorum
Umarım yardımcı olabilmişimdir

Evet aynı saatte yapıyorum 3 saast öncesine kadar sıvı alımını bırakıyorum ama hiç koyu olmadı, doktora gittim yumurtlama olduğunu söyledi ama regl oldum sizde durumlar nasıl bu ay yine test lere devam

Evet aynı saatte yapıyorum 3 saast öncesine kadar sıvı alımını bırakıyorum ama hiç koyu olmadı, doktora gittim yumurtlama olduğunu söyledi ama regl oldum sizde durumlar nasıl bu ay yine test lere devam
Ben 3 aydır takip ediyorum ve deniyorum tık yok amh düşük çünkü
0.37

Ben 3 aydır takip ediyorum ve deniyorum tık yok amh düşük çünkü
0.37
Benim 20 aylik bir oğlum var ,öncesinde de 5 aylik bi bebeğimi hamileyken kaybettim, 10 aydir deniyoruz 2. Bebeğimi istiyorum olmuyor doktora gittim herseyim normal çıktı infertilite bölümüne yönlendirdi, ilk evlendigim zamanda olmuyordu ayni bölüme gittim hsg çektirdim hamile kaldım bakalim bu ay yine deniycem olmaz ise mecbur tekrar gidcem ... peki hiç tedavi gördünmü hani ilac aşılama tüp vs.. canm rabbim kucağını doldursun insallah çok zor bi süreç

Aaa ben hep saat 16. 00 da yapiyorum belkide o yüzden olmuyor bu ayda swnin dediğin gibi deneyeyim insallah pik bulurum inan artık bu tür şeylerle uğraşmak insanı yıpratıyor ustelik 10 ay içinde 2 kimyasal da gecirdim anlamadım gitti kadin olmak gerçekten çok zor ... çok yardımcı oldun inan allah razı olsun umarım sende bi an önce sagligina kavuşur müjdeli haberlerlerini alırsın

Amin canım hepimize inş. Benim hiç bebeğim yok olsa akışına bırakmak daha kolay olurdu böyle motive et kendini ben her zaman buradayım. Yok hiç tedaviye başlamadım eşimle hazirana kadar kendimiz takılalım dedik
O varikosel ameliyatı oldu onun spermleri toparlaması 6 kadar dedi doktor inşallah o da toparlarsa eminim allah ol diyecek olacak. Nerede varsa isteyen hepimize inşallah

Dua edcem canm senin içinde rabbime şükürler olsun o duyguyu tattım insallah sende tadarsın rabbim hic kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…