- 25 Ekim 2024
- 425
- 89
- 13
- Konu Sahibi ygmurgokcem
-
Cnm asljnda cok da koyu degil ama gebelik testi deneyebilirsin bazen cikabiliyor bu sekildeKızlar pcos var ama adet düzenli olmaya başladıyarın adet günüm testler koyu çıkıyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederim canım ama sürekli böyle çıktığı için ,başkalarından da fikir alsam iyi olacakCnm asljnda cok da koyu degil ama gebelik testi deneyebilirsin bazen cikabiliyor bu sekilde
Gebelik yapmadan kimse net bisey diyemez cnm diyorum ya bnm gecen ay daha koyuydu negatif cikti birinin silikti pozitif ckti o yuzden gebelik yapmanı tavsiye ederim ztn yarin regl gununTeşekkür ederim canım ama sürekli böyle çıktığı için ,başkalarından da fikir alsam iyi olacak
Teşekkür ederim çiçeğimGebelik yapmadan kimse net bisey diyemez cnm diyorum ya bnm gecen ay daha koyuydu negatif cikti birinin silikti pozitif ckti o yuzden gebelik yapmanı tavsiye ederim ztn yarin regl gunun
İnsallah cnm bnmde yarin regl gunum pcos fln yok ama sabah lekelenmem oldu devami gelmedi galiba regl ama ne gogus hassasiyetim var nede kasik agrim hayirlisi olsun HakkimizdaTeşekkür ederim çiçeğimburda deneyimleri dinlemek de güzel geliyor yapınca atacağım mutlaka birlikte güzel haberler alalım
Belki yerleşme kanamasıdır canım iyi düşün iyi olsunİnsallah cnm bnmde yarin regl gunum pcos fln yok ama sabah lekelenmem oldu devami gelmedi galiba regl ama ne gogus hassasiyetim var nede kasik agrim hayirlisi olsun Hakkimizda
Regliden bir. Gun once ya bu sekilde olan varmidir kiBelki yerleşme kanamasıdır canım iyi düşün iyi olsun
Evet ablamın regl günü lekelenme oldu diğer gün test yaptı pozitifti genelde regl yaklastıgında yada regl günü lekelenme oluyo diye biliyorumRegliden bir. Gun once ya bu sekilde olan varmidir ki
Ne bilim herkeste ya bir hafta once yada sonrasinda oldugu icin hic umudum yok insallah oyle olur ya allahim devami gelmezse bende yaparimEvet ablamın regl günü lekelenme oldu diğer gün test yaptı pozitifti genelde regl yaklastıgında yada regl günü lekelenme oluyo diye biliyorum
1 gün kalmıs zaten bekleyinNe bilim herkeste ya bir hafta once yada sonrasinda oldugu icin hic umudum yok insallah oyle olur ya allahim devami gelmezse bende yaparim
Oyle yapiyorum cnm inslla regle donmez bide oyle bi ates basiyo bana cildiricam yani1 gün kalmıs zaten bekleyin
Pembe olmustu sanırım hatta baya ağlamıştı regl oldum bu ay da olmadı diyeOyle yapiyorum cnm inslla regle donmez bide oyle bi ates basiyo bana cildiricam yaniablanda nasil bi lekelenme olmustu
Anladim cnm insallah bnmde oyledir yaPembe olmustu sanırım hatta baya ağlamıştı regl oldum bu ay da olmadı diye
İnsallah hamilesindir hemen hemen tüm gebeliğe hazırlık baslıklarının altında seni görüyorumAnladim cnm insallah bnmde oyledir ya
Ahahha evet herkese yardimci olmaya calisiyorum bildiğim kadarıylaİnsallah hamilesindir hemen hemen tüm gebeliğe hazırlık baslıklarının altında seni görüyorum
İllaki vardır hadi inşAllahRegliden bir. Gun once ya bu sekilde olan varmidir ki
Atarim cnm tabiki sökülmezsemİllaki vardır hadi inşAllahtest yaparsan buraya da atar mısın
Haber bekliyoruzAtarim cnm tabiki sökülmezsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?