Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi koyu çıkıyor bilgisi olan bakabilir mi🫶🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.
Eki Görüntüle 3646797

Pik gibi durmuyor güzelim ama bilenler illaki yazacaktır, bebek işini pek düşünmemek lazım bence, strese girdikçe olmuyor onun haricinde tabiki doktora görünmekte fayda var

Pik gibi durmuyor güzelim ama bilenler illaki yazacaktır, bebek işini pek düşünmemek lazım bence, strese girdikçe olmuyor onun haricinde tabiki doktora görünmekte fayda var
Doktora da göründüm bir sorun yok demişti ama bilemiyorum tabi belki de daha zamanı gelmemiştir. 16-17 eylülde mi pik olmamış demiştinizz

Canım bence ümitlendirmek istemem ama hamilesin gibi pik gibiydi benim de adetim gecikince ovulasyon
Kahve Leke başladı sabah şimdi de kanama oldu sancım vs falan olmayınca umutlanmistim yerleşme falandır diye kanama görmeden önce de yaptım ovu siliklesmisti yani reglim başladı galiba

Eklentiler

• IMG_20250921_190315.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 22
Kahve Leke başladı sabah şimdi de kanama oldu sancım vs falan olmayınca umutlanmistim yerleşme falandır diye kanama görmeden önce de yaptım ovu siliklesmisti yani reglim başladı galiba
Hiç üzülme sıkma canını her şey de vardır bir hayır. Rabbim en doğru zamanı biliyor ona bırak bolca dua et ve stres yapma

Hiç üzülme sıkma canını her şey de vardır bir hayır. Rabbim en doğru zamanı biliyor ona bırak bolca dua et ve stres yapma
İki sene dolacak artık çok umutlandim da olmadı yine Regli bitimi ovulasyonla devam edecem ilk defa yapicam ovu testini bu ay da böyle deneyeyim bakim

Vitamin ve kan değerlerinize baktırdınız mı acaba?
Yakın zamanda baktirmadim ama hormanlarimda vs bir şeyim yoktu ultrasonda PCO görünümü olduğunu söylemişti doktor iki aydır da takviyelere başladım inostrol folik asit d vitamini OMEGA 3 ve magnezyum belki gebeliğe kolaylık olur diye

Merhaba arkadaşlar benim ovilasyona bakabilir misiniz ,Yeni kullaniyorum hic bisey anlamaiyorum lutfen yardımci olur musunuz?

Eklentiler

• 1000117198.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…