- 19 Eylül 2025
- 69
- 8
- 1
- 21
- Konu Sahibi ygmurgokcem
-
Pik gibi durmuyor güzelim ama bilenler illaki yazacaktır, bebek işini pek düşünmemek lazım bence, strese girdikçe olmuyor onun haricinde tabiki doktora görünmekte fayda varKızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.
Eki Görüntüle 3646797 Eki Görüntüle 3646821
Doktora da göründüm bir sorun yok demişti ama bilemiyorum tabi belki de daha zamanı gelmemiştir. 16-17 eylülde mi pik olmamış demiştinizzPik gibi durmuyor güzelim ama bilenler illaki yazacaktır, bebek işini pek düşünmemek lazım bence, strese girdikçe olmuyor onun haricinde tabiki doktora görünmekte fayda var
Ben de reglimin 4. Gününde ovülasyonla öğrenmiştim gebeliğimi yumurtlama piki gibi olması lazımBu da ovülasyon testlerim
Canım bence ümitlendirmek istemem ama hamilesin gibi pik gibiydi benim de adetim gecikince ovulasyonAy sağlıcakla kucağına alırsınız inşallahya hiç regli belirtimde yok inşallah hamileyimdir bende
Kahve Leke başladı sabah şimdi de kanama oldu sancım vs falan olmayınca umutlanmistim yerleşme falandır diye kanama görmeden önce de yaptım ovu siliklesmisti yani reglim başladı galibaCanım bence ümitlendirmek istemem ama hamilesin gibi pik gibiydi benim de adetim gecikince ovulasyon
Hiç üzülme sıkma canını her şey de vardır bir hayır. Rabbim en doğru zamanı biliyor ona bırak bolca dua et ve stres yapmaKahve Leke başladı sabah şimdi de kanama oldu sancım vs falan olmayınca umutlanmistim yerleşme falandır diye kanama görmeden önce de yaptım ovu siliklesmisti yani reglim başladı galiba
Çiçeğim bende ovulasyon testine yeni başladım pek bi bilgim yok amaDoktora da göründüm bir sorun yok demişti ama bilemiyorum tabi belki de daha zamanı gelmemiştir. 16-17 eylülde mi pik olmamış demiştinizz
Çok teşekkür ederim hayatiimm rabbim hak eden herkese versiin sen yumurtladın mıııÇiçeğim bende ovulasyon testine yeni başladım pek bi bilgim yok amaRabbim hayırlı zamanda versin inşAllah
İki sene dolacak artık çok umutlandim da olmadı yineHiç üzülme sıkma canını her şey de vardır bir hayır. Rabbim en doğru zamanı biliyor ona bırak bolca dua et ve stres yapma
Yumurtladım da yine bişey olmadıÇok teşekkür ederim hayatiimm rabbim hak eden herkese versiin sen yumurtladın mııı
bizimde öyle yaaa napıcam bilmiyorummmYumurtladım da yine bişey olmadı
Sabredicez inşallah bizim de kucağımız dolacak inanıyorumbizimde öyle yaaa napıcam bilmiyorummm
Vitamin ve kan değerlerinize baktırdınız mı acaba?İki sene dolacak artık çok umutlandim da olmadı yineRegli bitimi ovulasyonla devam edecem ilk defa yapicam ovu testini bu ay da böyle deneyeyim bakim
Yakın zamanda baktirmadim ama hormanlarimda vs bir şeyim yoktu ultrasonda PCO görünümü olduğunu söylemişti doktor iki aydır da takviyelere başladım inostrol folik asit d vitamini OMEGA 3 ve magnezyum belki gebeliğe kolaylık olur diyeVitamin ve kan değerlerinize baktırdınız mı acaba?
Ayyy nasıl anladım peki ? Değeri mi artmadi çok üzüldümKimyasala dondu cnm ne yazikki
Canım zaten lekelenme vardı ama yine de test yaptım acaba dedim gölgelik gördüm doktora gittim dedi ki Hamilesin ama kimyasal zaten kanamam başlamış dedi öyle oldu yaniAyyy nasıl anladım peki ? Değeri mi artmadi çok üzüldüm
Daha iyi bir zamanda daha sağlıklı olur umarım canımCanım zaten lekelenme vardı ama yine de test yaptım acaba dedim gölgelik gördüm doktora gittim dedi ki Hamilesin ama kimyasal zaten kanamam başlamış dedi öyle oldu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?