Ovulasyon testi koyulasmiyor

tugbaa0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2022
335
112
53
29
Kizlar normalde iki gun once yumurtlama gunum olmaliydi hem 26 gunde bir adet oldugum icin hemde program kullaniyorum hic yanilmiyordu. Ovulasyon testi yaptim bu ay fakat asla pik goremiyorum kacirmam imkansiz adetim biter bitmez basladim. En fazla bu kadar koyulasti oda 3 gundur boyle 3 gun once bi tik daha silikti. Ama daha once ayni marka ile pik goruyordum ve gunden gune koyulasiyordu hic ayni koyulukta kalmiyordu. Bu ay yumurtlama olmayacak mi acaba? Yada beklediginizden gec yumurtlama yasadiniz mi?

Eklentiler

• 4B3B534C-9F6E-4118-AFA7-31DB57A4C5D4.webp
    4B3B534C-9F6E-4118-AFA7-31DB57A4C5D4.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 126
Adet olana kadar devam edin ama evet yumurtlama olmayada olabilir

Adet olana kadar devam edin ama evet yumurtlama olmayada olabilir
Ilk defa bu ay duzenli iliskiye dikkat ettik oda yumurtlama olmayacak galiba nasil bir sans😔 yinede devam edeyim ama hep ayni koyuklukta bunu sabah yapmistim 8 saat sonra simdi yine yaptim yine ayni hic degismiyor

Ilk defa bu ay duzenli iliskiye dikkat ettik oda yumurtlama olmayacak galiba nasil bir sans😔 yinede devam edeyim ama hep ayni koyuklukta bunu sabah yapmistim 8 saat sonra simdi yine yaptim yine ayni hic degismiyor
Gebelik testi alıp bakın bir üst üste hep aynı çıkınca gebelik olabiliyor diye biliyorum

Back
X