Ben de 17 haftalık bebeğimi kaybetim ve bu ay beşladım ilk defa bu ovulasyon testine ilk defa şu şekilde çıktı benim deKimse yok mu
Başınız sağolsunBen de 17 haftalık bebeğimi kaybetim ve bu ay beşladım ilk defa bu ovulasyon testine ilk defa şu şekilde çıktı benim de
Umarım en yakın zamanda Allahım ikimize de nasip etsin inşallahBaşınız sağolsun
Sizinki daha belirgin öncesinde hiç yokmuş sizde
Bende silikte olsa gözüküyodu bugün daha koyu geldi
İlk defa deniyorum bende
Amin inşallahUmarım en yakın zamanda Allahım ikimize de nasip etsin inşallah
Pik değil canım devam et testlere
Geç olması normal mi 8 haziran da adet olmam lazım yoksa günü müPik olmamış . Ama yakındır takip et bir kaç güne olur
İnşallah yarın olurPik değil canım devam et testlere
Döngünüz 28 günde bir mi? Yarın pik olursa üzerinden tam 14 gün geçmiş oluyor. Normal yani günüGeç olması normal mi 8 haziran da adet olmam lazım yoksa günü mü
Peki mesela yarın pik olur gibi bu son yaptığım bugün değerlendirsem faydası olur mu pik olduğu günü mü değerlendiriyimPik değil canım devam et testlere
Evet 29. Gün adet olurumDöngünüz 28 günde bir mi? Yarın pik olursa üzerinden tam 14 gün geçmiş oluyor. Normal yani günü
O zaman yarın ya da sonraki gün pik olması normal ama muhtemelen yarın olur. Yumurtlama dan 14 gün sonra regl oluruzEvet 29. Gün adet olurum
Sizce bugünden değerlendirmeye başlamalımıyım?O zaman yarın ya da sonraki gün pik olması normal ama muhtemelen yarın olur. Yumurtlama dan 14 gün sonra regl oluruz
Evet bugünü değerlendirilinSizce bugünden değerlendirmeye başlamalımıyım?
Tabiki değerlendir canım sadece yumurtlamayı beklemePeki mesela yarın pik olur gibi bu son yaptığım bugün değerlendirsem faydası olur mu pik olduğu günü mü değerlendiriyim
Evet bugünü değerlendirilin
Teşekkür ederim cevaplarınız içinTabiki değerlendir canım sadece yumurtlamayı bekleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?