Regline göre ayın 2-3-4 ü pik olur gibi canım sen yapmaya devam et . Gene sormak istersen fotoğraf at bakalımMerhabalar her ayın 18 i regl tarihim 18 de oldum 23 de bitti
Çok teşekkür ederimRegline göre ayın 2-3-4 ü pik olur gibi canım sen yapmaya devam et . Gene sormak istersen fotoğraf at bakalım
Daha önceden farketmemiştimEvet yumurtlama zamanı ağrı olabilir bende de oluyor
Bu pik değil. Her iki çizgi de aynı koyulukta ya da T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik demektir.
Benim testimede bakar mısınız acabaBu pik değil. Her iki çizgi de aynı koyulukta ya da T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik demektir.
Evet olmuş T daha koyuBenim testimede bakar mısınız acaba
Sizinki net bir şekilde pik. Teste devam edin silikleştiğinde çatlama gerçekleşmiş demektir. Pikten itibaren 24 saat içinde birliktelik şansı yüksektir diyor doktorlar.Benim testimede bakar mısınız acaba
İnşallah güzel haberlerle gelirim buraya sizlere 2 yıldır çok istiyoruz bebeğimizin olmasınıSizinki net bir şekilde pik. Teste devam edin silikleştiğinde çatlama gerçekleşmiş demektir. Pikten itibaren 24 saat içinde birliktelik şansı yüksektir diyor doktorlar.
İnşallah aminİnşallah güzel haberlerle gelirim buraya sizlere 2 yıldır çok istiyoruz bebeğimizin olmasını
Evet gittik. Bende bi sorun yoktu. Eşimin ileri hareketliliği düşüktü ilaç kullandı tedavi oldu en son 3 ay önce gitti eşim doktora şuan düzelmiş çok iyi gebelik olabilir bu şekilde demişti doktor bizde bekliyoruz bakalım artık ilaç da kullanmıyor eşim düzeldi değerleri diye zaten fakat gebelik olmadı henüzİnşallah amingittiniz mi doktora hiç?
Oh çok iyi o zaman en kısa sürede nasip olur inşallahEvet gittik. Bende bi sorun yoktu. Eşimin ileri hareketliliği düşüktü ilaç kullandı tedavi oldu en son 3 ay önce gitti eşim doktora şuan düzelmiş çok iyi gebelik olabilir bu şekilde demişti doktor bizde bekliyoruz bakalım artık ilaç da kullanmıyor eşim düzeldi değerleri diye zaten fakat gebelik olmadı henüz
Canım kesinlikle bugünü ve önümüzdeki 2 günü değerlendir. Yumurtan büyümüş ama daha çatlamamış. Bugünlerde değerlendirirsen tutabilirMerhabalar tekrar göndermek istedim yumurtlama zamanını kaçırmamak için bakarsanız sevinirim
Kızlar merhaba adetim 7 gün sürüyor adet bitiminden itibaren test yapmaya başladım 8 yazdığım normalde 14 güne denk geliyor takvime göre bugün benim yumurtlama günüm ama ovülasyona göre 8 numaralı resmideyim ikinci koyuluk henüz t gibi değil ilişkiye bugünden başlayayım mı pik günü mü bekleyeyim yardımcı olur musunuz neden koyulaşmıyor adetim düzenli 2 ay önce doktora gittim yumurtalarım 18 22 24 cm di doktor sıkkntı olmadığını söyledi bu ay neden pik de değilim siz
Adet döngüm 28 günAdet döngünüz nedir? Benim 28 döngüm 17-18 gün pik gördüm
Bekleyin belki koyulaşırAdet döngüm 28 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?