Ovulasyon testi koyuluk yeterli mi?

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 58
Sizinki net bir şekilde pik. Teste devam edin silikleştiğinde çatlama gerçekleşmiş demektir. Pikten itibaren 24 saat içinde birliktelik şansı yüksektir diyor doktorlar.
İnşallah güzel haberlerle gelirim buraya sizlere 2 yıldır çok istiyoruz bebeğimizin olmasını

İnşallah amin gittiniz mi doktora hiç?
Evet gittik. Bende bi sorun yoktu. Eşimin ileri hareketliliği düşüktü ilaç kullandı tedavi oldu en son 3 ay önce gitti eşim doktora şuan düzelmiş çok iyi gebelik olabilir bu şekilde demişti doktor bizde bekliyoruz bakalım artık ilaç da kullanmıyor eşim düzeldi değerleri diye zaten fakat gebelik olmadı henüz

Oh çok iyi o zaman en kısa sürede nasip olur inşallah

Merhabalar tekrar göndermek istedim yumurtlama zamanını kaçırmamak için bakarsanız sevinirim

Ben tereddütte kaldim yani pik olmuş mu bilemedim yumurtlama gününü kaçırmak istemem

Kızlar merhaba adetim 7 gün sürüyor adet bitiminden itibaren test yapmaya başladım 8 yazdığım normalde 14 güne denk geliyor takvime göre bugün benim yumurtlama günüm ama ovülasyona göre 8 numaralı resmideyim ikinci koyuluk henüz t gibi değil ilişkiye bugünden başlayayım mı pik günü mü bekleyeyim yardımcı olur musunuz neden koyulaşmıyor adetim düzenli 2 ay önce doktora gittim yumurtalarım 18 22 24 cm di doktor sıkkntı olmadığını söyledi bu ay neden pik de değilim sizce

Eklentiler

• IMG_9655.webp
    88,5 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9620.webp
    72,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_9558.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9543.webp
    132,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9443.webp
    87,5 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_9434.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_9424.webp
    14 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_9398.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 24
Adet döngünüz nedir? Benim 28 döngüm 17-18 gün pik gördüm

Kızlar bende yumurtlama varmı

Eklentiler

• 9BDD412D-5893-4BFF-B1A7-88CB65468FB8.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…