Evet bugünü değerlendirilin
Oldu mu sizceTabiki değerlendir canım sadece yumurtlamayı bekleme
Evet canım yumurtlama bu değerlendirin bugünüOldu mu sizce10 dk önce yaptım
Bu pik değil ama bence testi tekrarlayın diğer çizgi de çok silikkızlar selam benimde 23 şubatta yumurtlamam olmuştu sonra silinmişti şimdi yine böyle çıktı, diğeri 24 mm di yine dr a mı gitsem napsam bu pik değil dimi
Teşekkür ederimEvet canım yumurtlama bu değerlendirin bugünü
Evet yarın yine yapıcam, insallah ikinci yumurtlamadır diğerini çok değerlendiremedim moral olur insallahBu pik değil ama bence testi tekrarlayın diğer çizgi de çok silik
Dün değerlendirdim ama bugün sağ kasığım ağrıyo sonra komple ağrıdı sancı gibi bu normal mi yaEvet canım yumurtlama bu değerlendirin bugünü
Koyu olan 27 si miYardımcı olursanız çok sevinirim pik olmuş mu ayın 26 ve 27 nde yaptım testleri Eki Görüntüle 3433394 Eki Görüntüle 3433395
26 sıKoyu olan 27 si mi
Açık olanda bugün (27si)Bilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
26 sı
Saatlere bide sıvı alımına dikkat ettiyseniz koyulaşır benimde öyle oldu çünkü attıklarıma bakarsanızBilen biri yardımcı olursa çok sevinirim
26 sı
3_4 saat sıvı alımını bırakıyorum ve aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum pik olup olmadığını merak ettimSaatlere bide sıvı alımına dikkat ettiyseniz koyulaşır benimde öyle oldu çünkü attıklarıma bakarsanız
Teşekkür ederim umarım cevap verirlerSaatlere bide sıvı alımına dikkat ettiyseniz koyulaşır benimde öyle oldu çünkü attıklarıma bakarsanız
Yorum yapıyorum yukarı çıksın diye size cevap verirler
Yardımcı olursanız çok sevinirim pik olmuş mu ayın 26 ve 27 nde yaptım testleri Eki Görüntüle 3433394 Eki Görüntüle 3433395
Merhaba henüz pik değilYardımcı olursanız çok sevinirim pik olmuş mu ayın 26 ve 27 nde yaptım testleri Eki Görüntüle 3433394 Eki Görüntüle 3433395
Yardımcı olursanız çok sevinirim pik olmuş mu ayın 26 ve 27 nde yaptım testleri Eki Görüntüle 3433394 Eki Görüntüle 3433395
Regli döngünüz ve son adet tarihiniz nedir3_4 saat sıvı alımını bırakıyorum ve aynı saatlerde yapmaya özen gösteriyorum pik olup olmadığını merak ettim
22 sinde bitti 23 yanlış olduMerhabalar her ayın 18 i regl tarihim 18 de oldum 23 de bitti
Evet yumurtlama zamanı ağrı olabilir bende de oluyorDün değerlendirdim ama bugün sağ kasığım ağrıyo sonra komple ağrıdı sancı gibi bu normal mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?