- Konu Sahibi married_woman
-
Senin adetlerin de düzensiz bilemedim şimdi testin bolsa hergün yap ben öyle yaptım benimde düzenliydi iki aydır çok düzensiz ben 12.gün başladım yapmaya işte 37.de yakaladımYaş işte sen hesap et mayıs 7 de adet oldum haziran 5 te temmuzda olmadım çünkü o ay çok stresli günler geçirdim ağustos 13 te oldum eylül 8 de oldum işte canm kaçıncı günü yapayım peki
Valla canım 5 tane var testte 29 lira bittiğinde eşim bidaha alirmi bilmiyorum ya temmuzda çok zor günler geçirdim stresten olmadım onu doktora dedi bana işteSenin adetlerin de düzensiz bilemedim şimdi testin bolsa hergün yap ben öyle yaptım benimde düzenliydi iki aydır çok düzensiz ben 12.gün başladım yapmaya işte 37.de yakaladım
canımO bol testi nerden aldın canm sen ve nekadar
yapmaya devam et canım adetlerin düzensizse geç yumurtluyo olabilirsin ben 37.günümde yumurtladımArkadaslar ya bende ovulasyon testi kullaniyorum yumurtlama donemim basladigindan beri ama hic cift cizgiyigormedim yumutlayamiyormuyu acabaniye böyle oluyir ya
Ya oda kredi kartı numarasi istiyo oda yok varda eşimde ne iliyim ya keşke alabilmek cokmuş daha rahat olurduCanım internetten
canım
aldım gitti gidiyor da 30tanesi 30tl
Benim de ayın 9 da çatladı aynı günlerimiz bende de ara ara akıntı var bide bugün başladı tuvalete gidiyorum gelirim sanki tekrar tuvaletim geliyoKızlar yumurtlamadan sonra adete kadar akıntınız oluyor mu?
Benim 3-4 gündür kremsi beyaz kıvamlı akıntım var bazen su gibi oluyor. Yumurtam bu ayın 8'inde çatlamıştı.
Merhaba bende yaptım bu gün iki çizgi çıktı ne oluyor şimdi pek anlamadım bi anlatırmısınız bi an kendimi hamile sandımCanim bence yumurtlama olmus cunku ikinci cizgi daha silik
. Ovulasyon testi yaptım ama benden kahve rengi ve kan gibi bişile geliyor nedir ne oluyor pek anlamadım ?yardımcı olurmusunuz
Bat ne zaman canm. Ovulasyon testi yaptım ama benden kahve rengi ve kan gibi bişile geliyor nedir ne oluyor pek anlamadım ?yardımcı olurmusunuz
Bat ne demek ?Bat ne zaman canm
Başlangıç adet tarihi canmBat ne demek ?
15 gün sonra adet olucamBaşlangıç adet tarihi canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?