Ovulasyon testi kullananlar kullanımı ve yararı hakkında bilgi verebilecekler

Masal_ayaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
686
779
33
Kizlar ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanicam kullananlar ne zaman nasıl yapılmalı bilgi verirmisiniz olumlu sonuç alanlar güzel güzel bilgilerinizi verirseniz benim gibi herkese umut olursunuz

Sabah ilk idrarınızla yapmayın. Mümkünse saat 11:00 gibi yapın. Yaptığınız Zaman çok fazla sıvı tüketmemeye dikkat edin. Reglinizin 10. Günü gibi başlayın. Çizgi koyulaşmaya başladığı Zaman biri sabah 11:00 diğeri akşam 18:00-19:00 gibi olmak üzere test sayısını ikiye çıkarın. En koyu gördüğünüz an yumurta olmuş, rengi açılmaya başladığı an çatlamış demektir.

Ben çift çizgiyi 17. Gün gördüm. 16,17 ve 18. Günlerde arka arkaya birlikte olduk. Onun dışında ay boyunca gün aşırı ilişkiye girdik. Şimdi gebeyim şükür. Allahım hayırlı Zaman'da sizlere de versin.

İnş çok teşekkür ederim bende böyle bi sonuç alırım inş bu ay beklemek umutlanmak çok zormuş gerçekten bende gün aşırı ilişki düşünüyorum ama yine de ovulasyon testi kullanayim diyorum iyi olur değil mi hangi marka önerisiniz suan adetin 6. Günü bitmek üzere int sipariş versem geç mi kalirim

Allah sizinde bebeğinizi kucağıniza almayi nasip etsin cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim çok stres yapıyorum sizlerle konuşmak iyi gelir diye düşündüm

İnş çok teşekkür ederim bende böyle bi sonuç alırım inş bu ay beklemek umutlanmak çok zormuş gerçekten bende gün aşırı ilişki düşünüyorum ama yine de ovulasyon testi kullanayim diyorum iyi olur değil mi hangi marka önerisiniz suan adetin 6. Günü bitmek üzere int sipariş versem geç mi kalirim

laboquick kullanıyorum ben memnunum ama memnun olmayan cok

clearblue tavsiye edenler de çoğunlukla

gittigidiyor ya da n11 den alabilirsiniz ertesi gün elinizde olur

çoklu paket alın bi de:)

20li paket yeterli olur mu acaba günde 1 tane mi yapıyorsunuz

ben 40 lı almıstım

gunde 1 tane yapıyorsun ama akıntı oldugu gunler ya da cızgı koyulasmaya basladıgı gunler

hem 11-13 arasında

hem de aksam 20 gıbı yapıyorsun

2 defa :)

Tamamdır inş bu ay dualriniza beni de ekleyin nolur rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin herkese

Back
X