olsun cnm aksam ve yarınTest yaptım ama ilişki ne zaman olmalı bu sonuca göre
valla cnm ben hamıle kaldım ovulasyon testıyleTeşekkür ederim peki bu testlerin güvenirligi nedir
bn ıkıncı cızgının cıktıgı ılk gun ve ertesı gün ilşkide bulundum sonra bır gun ara verıp devam ettım cok şükür hamıleyımMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bu ovulasyon testleri kafamı karıştırdı ilişki belirgin çizgi olduğu günmü yoksa bir sonraki günmü kullanan arkadaşların yardımını bekliyorum ACİLLLL arkadaşlar....
amın cnm ınsallah tesekkur ederım allah ısteyen herkese nasıp etsınçok çok teşekkür ederim brnh bir çok yazı var bu konu hakkında kafam çok karışmıştı allah bağışlasın hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve isteyen herkesin başına :):):)
bazıları gec yumurtlar olabılır testın resmını atarsan daha ıyı yardımcı olabılırımKizlar bunasil test adetimin 10.gunu test negatifti 5-6 sonra baktm yine negatfti o test ama iki gun sonra tesaduf baktm test poztf olmus ovulasyon testi.
işe geldım evde kaldı. bak ılk testte ıkncı cızgı yoktu hatta 5-6 saat sonra baktım yıne yoktu. aradan ıkı gun gectı bugun baska test yaptım baktım ıkıncı cızgı belırdı ama tabı yanındakı bırıncı cızgı daha belırgın .... sonra ılk yaptıgım teste baktım oda ıkıncı cızgı oluşmus. kalın ve ınce cızgı yanyana. sanırım daha negatıf belkıdee.... yumurtlama dönemıne gırdıgım ıcın ıkıncı cızgıde artık hemen belırmeye basladı. ama yanındakı cızgı kadar kalın degıl ınce net bır cızgı.bazıları gec yumurtlar olabılır testın resmını atarsan daha ıyı yardımcı olabılırım
ıkı çizgide eşit olmak zorunda yanı ayrıca sonradki saatlerde cıkan cızgı gecersızişe geldım evde kaldı. bak ılk testte ıkncı cızgı yoktu hatta 5-6 saat sonra baktım yıne yoktu. aradan ıkı gun gectı bugun baska test yaptım baktım ıkıncı cızgı belırdı ama tabı yanındakı bırıncı cızgı daha belırgın .... sonra ılk yaptıgım teste baktım oda ıkıncı cızgı oluşmus. kalın ve ınce cızgı yanyana. sanırım daha negatıf belkıdee.... yumurtlama dönemıne gırdıgım ıcın ıkıncı cızgıde artık hemen belırmeye basladı. ama yanındakı cızgı kadar kalın degıl ınce net bır cızgı.
tamam zaten sonradan anladım negatıf yanı o zaman. cunku bırı kalın dıgerı ınce. sen ovulasyon testıyle mı hamıle kaldın?ıkı çizgide eşit olmak zorunda yanı ayrıca sonradki saatlerde cıkan cızgı gecersız
evet cnm ovulasyon testı vesıle oldu yumurtlama gunlerını yakaladım ilşki oldu sonra allah nasıp ettii ama dedgm gbı 30 dk sonra cıkan sonuc dogru degıl cunku zaman gectıkce koyulasmaya baslıo testtamam zaten sonradan anladım negatıf yanı o zaman. cunku bırı kalın dıgerı ınce. sen ovulasyon testıyle mı hamıle kaldın?
tamam sen hangı testı kullandın adı ne?evet cnm ovulasyon testı vesıle oldu yumurtlama gunlerını yakaladım ilşki oldu sonra allah nasıp ettii ama dedgm gbı 30 dk sonra cıkan sonuc dogru degıl cunku zaman gectıkce koyulasmaya baslıo test
laboquık dı sanırım öle bıseydı adı n11 den almıstım ama gercı hersey vesıle bak ben ıkı ay doktora gttım yumurta takıbı yaptrdm klomen kullandım olmamıstı yanı vesıle zamanı varmıstamam sen hangı testı kullandın adı ne?
pekı kaç günde bir ilişki oldu sizin? ya bende merak edıyorum dalaboquık dı sanırım öle bıseydı adı n11 den almıstım ama gercı hersey vesıle bak ben ıkı ay doktora gttım yumurta takıbı yaptrdm klomen kullandım olmamıstı yanı vesıle zamanı varmıs
poztf cıktgı zmn oldupekı kaç günde bir ilişki oldu sizin? ya bende merak edıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?