Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

evet cnm 2tane dr gittim yumurtalarım küçülmemiş klomenden sanırım.dogum kontrol hpı verdi dr biri. digeride folikasit+vitamin tarzı toz vrdi o dr önermedi hapı dogum kontrol hapı hakkında kararsızım

Doğum kontrol hapı ben de uzun yıllar kullandım canm kistim vardı o yüzden aldım ama eğer diğer dr güvendiysen bence alma yani sonuçta hormon ve sistemi bozuyor. Tabi yumurtalar hap olmadan küçülmüyorsa ayrı ama baktın mı hiç acaba daha önce bu durumu yaşayan var mı canm

hayır cnm bırgun önce gırmeye basla arka arka 2gun mutlaka ılıskıye gırın doktorlar bırgun durup bırgune ılıskı onerıyo ama catlatma ıgnesı vuruluyomu sana kendı catlıyomu? calama ıgnesı vuruluyorsa bır ıgne vuruldugu gun zaten 36saat sıonra catlıyo bırde 36saat sonra onerıyo doktorm

olur cnm olur ovulasyon testlerı gunun gecınce gebelıgıde gosterır bunu unutma evde ovulasyon testı varsa onu gebelık testındede kullanabılırsn
Daha yeni kimyasal geçirdim olamaz galiba ya zaten bugün testim açılmaya başladı:)) ama hamjleysem mucize olur

olur cnm olur ovulasyon testlerı gunun gecınce gebelıgıde gosterır bunu unutma evde ovulasyon testı varsa onu gebelık testındede kullanabılırsn
Daha yeni adetim bitti cnm 1 hafta ancak oldu. 2 gün önce çifte kırmızıyi yakaladım ovu. Da şimdi siliklesti iyice.. tam kirmiziyi degerlendirmedik öncesi ve sonrasını degerlendirdjk. Bakalım tutacak mi :)) teste devam edeyim mi sence bu ay ne yapayım
Birde dün çatlama gunumdu işte değerlendirdjk. Bıçak batması gibi oluyo arada ne yapmaliykm

bu testlerin işi bitse artık yaa. evde her yer numune bardağı her yer testtt

bu testlerin işi bitse artık yaa. evde her yer numune bardağı her yer testtt

:))) aynen yya . Biter ınş bebisin gelir.
Cnm benim iki gün önce ovu pozitifti. Bugün iyice siliknolmaya başladı. Bu ay için yapmayı biraksam mi ne dersin. Adete 15 gün.var dahaa

bende catlatma ıgnesi oldum defalrca catlama ıgnesınden bırgun sonra kırmızıları yakalıyordm bende kırmızıları yakalayınca ve bırgun sonra mutlaka ılıskı öneriruyo doktorlar bende busekıdle 2defa hamıle kaldm ama düştü malsef

( üzüldüm.cnm.ama.olur tekrar ınş canını sıkma... Ben kaçırdım mi yaniii

kesinlikle kaçırma özellikle kırmızıları gördüğün gün mutlaka ilişkiye girin zaten sperm 3gün yasıyo hatta 72 saat yasayan sperm dahı var:) kırmızıları gordugun gun catlamak uzere demek yada catlamıstır kırmızılar azalıyorsa 36 saat folikul yasıyoryaa 36saat boyunca gıttıkce azalır onemlı olan kırmızıyken yakalamak kırmızılar gectıkten sonra neye yararkı kacırma
( üzüldüm.cnm.ama.olur tekrar ınş canını sıkma... Ben kaçırdım mi yaniii

Ama kırmızıyı görmeden onceki oldu. 36 saat sona.ermemişti..olmuşsa içeride yaşayan varsa ınş olmustur:)))

Kirmiziyi yakaladiginda denemek cok daha onemli cnm. Bende yumurtanin omrunu oylesanardim meger bazi bilim adamlari 12 24 saat arasi yasadigini soylerken bir kismi 3 5 saate olebilicegini soylemis. Yani catlamadan onceside cok onemli.

:))) aynen yya . Biter ınş bebisin gelir.
Cnm benim iki gün önce ovu pozitifti. Bugün iyice siliknolmaya başladı. Bu ay için yapmayı biraksam mi ne dersin. Adete 15 gün.var dahaa

ovi yapma artık boşuna harcarsın ama çalışmaya devammm

hiç denk gelmedi cnm ya diğer dr bizim burda ii 15 20 gün sonrasına randevu anca alabiliyorsun o gerek duymuyorum dedi unofolic verdi

Arkadaslar gecen dr ye gittim bana yumurtlama doneminde gel yumurtalarina bakalim dedi.ovulasyon testi kullan dedi.peki yumurtlama donemi nasil biliniyor bu testle ?birel atin gencler yas 33yaslaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…