Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

canım testler işe yaramıyor denilmedi ki herkeste aynı sonucu vermiyor ''bende işe yaramadı'' derken demek istediğimiz bu aslında... bizler de sonuçta bu testlere umut bağlamış kişileriz ... ama artık herhangi bir sıkıntı sebebiyle midir bilinmez ben olumlu sonuç alamadım ama alanlar muhakkak ki var bizler de onları görüp de heveslendik ve aldık testleri... aslında her şey Allah'ın takdiri.. O ''Ol ! ''deyince olacak bunlar birer vesile ..
ayrıca eczacın neden prediktor harici ovulasyon önermedi en güvenilir olan o muymuş acaba ?

Eczacı arkadasım oyuzdn pahalıyı satmaya calısmaz. Burda okudugum dıger markalardan alıp denıyım istedim ama arkadaşım önermedi. En iyisi bu dedi.

benim eczacımda aynı markayı önerdi. ben de aldım ama internettende lapoqick aldım hep ikisini aynı anda yaptım inanki sonuçlar hep aynı. fakat lapoquıcde hiç T, C den daha koyu olmadı. ama tam yuymurtlamadan önce 12. gün pridoctor markalı testte belirgin bir şekilde T koyu çıktı. lapoqıcde aynı koyuluktaydı. sanki predıctor daha hassa gibi geldi

yeşil 08 sen nekadara aldın predıctoru ben 55 tl verdım

Canım bende 7lisini 55tl'ye aldım. Clearblue sabah ılk ıdrarla yapılıyo ve bugun yanıp sönen gulen yuz verdi bakalım predictorte bı degısım olucakmı.

Son düzenleme:
Canım bende 7lisini 55tl'ye aldım. Clearblue sabah ılk ıdrarla yapılıyo ve bugun yanıp sönen gulen yuz verdi bakalım predictorte bı degısım olucakmı.

aynı almışız canım. clearblue çok pahalı bildiğim kadarıyla. bir bak bakalım aynı sonuç ise ben almıyım hiç ondan. eğer bu ay hamile değilsem predictora devam. ama sanki öyleyim gibi ya da içimden öle geçtiği için. kızıma da tek seferde hamile kalmıştım kısmet artık. senin bebiş varmı.

Sen predictor ıle yakaladınmı yumurtlama gununu? Bakıyım yanıp sönen gulen yuz kac gun surcek karsılastırıcam. Benım hıc yok cocugum ilk olucak nasipse oyuzden heyecanla kacırmamaya calısıyorum. Insallah tutmustur ya hıssedılıyomusta bazen.

Bugun sabah clearblue'da sabit gulen yuz cıktı saat 11dede pretictor ile yaptım ondada kac gundur olmadıgı kadar t cizgisi koyulastı. Bu aksamı beklesem kacırmam dimi ya?

Eklentiler

• $DSC_0153.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 107
Bugun sabah clearblue'da sabit gulen yuz cıktı saat 11dede pretictor ile yaptım ondada kac gundur olmadıgı kadar t cizgisi koyulastı. Bu aksamı beklesem kacırmam dimi ya?
arkadaşlar saat kaçta yapıyorsunuz testi ben 11 de yapıyordum burda bir arkadaş 15 daha ideal dedi 15te yapıyorum bugün reglimin 15. günü bakalım ne çıkacak. stresliyim sanki çift çizgi hiç görünmeyecek gibi

canım senin testine göre pozitif gibi duruyor bu iki günü iyi değerlendir inşallah hemen hamile kalırsın güzel haberlerini alırız

Kızlarr dün 16. Gunumde yani, cıft cızgıyı hem sabah 11de hemde aksam 7 gıbı gordum. T bariz c'den daha koyuydu. Dun geceyı degerlendırdım bugn sabah test yaptım hem t hemde c baya silik. Ama henuz yumurtaakı kıvamında bı akıntıda yok denıyım bakım dedım. Kacırmıs olamam dimi bugunu ve yarınıda degerlendırıyım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…