- 20 Ocak 2014
- 543
- 195
- 63
Kızlar bence testler işe yaramıyo diyip bynlara umut baglamıs bi çok kişinin umutlarını kırmayın. Ben bu konuda cok arastırma yaptım ve dunyada bir cok insan bu testlerden memnun kalıp hatta ılk ayında bile hamile kalanlat var. Evet bazı kişilerde bilinmeyen sorunlat yada dusuk seviye sıkontısı olabilir ama yinede genellemeye alınamaz. Evet beklemesi takip etmesi cok stresli ama bence sonucu herseye degeer. Bi gun oncesine göre koyu geldiyse gozunuze degerlendirin o gunu en iyisii bu bence. Bide benim eczacım predictor harici ovulasyon testi önermedi ama ucuz olanlarlada pozitif yakalayan cok kisi var.
canım testler işe yaramıyor denilmedi ki herkeste aynı sonucu vermiyor ''bende işe yaramadı'' derken demek istediğimiz bu aslında... bizler de sonuçta bu testlere umut bağlamış kişileriz ... ama artık herhangi bir sıkıntı sebebiyle midir bilinmez ben olumlu sonuç alamadım ama alanlar muhakkak ki var bizler de onları görüp de heveslendik ve aldık testleri... aslında her şey Allah'ın takdiri.. O ''Ol ! ''deyince olacak bunlar birer vesile ..
ayrıca eczacın neden prediktor harici ovulasyon önermedi en güvenilir olan o muymuş acaba ?
Eczacı arkadasım oyuzdn pahalıyı satmaya calısmaz. Burda okudugum dıger markalardan alıp denıyım istedim ama arkadaşım önermedi. En iyisi bu dedi.
öyleyse bu ay da ondan alıp deneyeyim artık tutturana kadar
canım testler işe yaramıyor denilmedi ki herkeste aynı sonucu vermiyor ''bende işe yaramadı'' derken demek istediğimiz bu aslında... bizler de sonuçta bu testlere umut bağlamış kişileriz ... ama artık herhangi bir sıkıntı sebebiyle midir bilinmez ben olumlu sonuç alamadım ama alanlar muhakkak ki var bizler de onları görüp de heveslendik ve aldık testleri... aslında her şey Allah'ın takdiri.. O ''Ol ! ''deyince olacak bunlar birer vesile ..
ayrıca eczacın neden prediktor harici ovulasyon önermedi en güvenilir olan o muymuş acaba ?
öyleyse bu ay da ondan alıp deneyeyim artık tutturana kadar
kaç adet var predictorun içerisindeyeşil 08 sen nekadara aldın predıctoru ben 55 tl verdım
kaç adet var predictorun içerisinde
ben laboquick aldım 30 adet
predictorun sayısı az sanırım
yeşil 08 sen nekadara aldın predıctoru ben 55 tl verdım
Canım bende 7lisini 55tl'ye aldım. Clearblue sabah ılk ıdrarla yapılıyo ve bugun yanıp sönen gulen yuz verdi bakalım predictorte bı degısım olucakmı.
aynı almışız canım. clearblue çok pahalı bildiğim kadarıyla. bir bak bakalım aynı sonuç ise ben almıyım hiç ondan. eğer bu ay hamile değilsem predictora devam. ama sanki öyleyim gibi ya da içimden öle geçtiği için. kızıma da tek seferde hamile kalmıştım kısmet artık. senin bebiş varmı.
Sen predictor ıle yakaladınmı yumurtlama gununu? Bakıyım yanıp sönen gulen yuz kac gun surcek karsılastırıcam. Benım hıc yok cocugum ilk olucak nasipse oyuzden heyecanla kacırmamaya calısıyorum. Insallah tutmustur ya hıssedılıyomusta bazen.
arkadaşlar saat kaçta yapıyorsunuz testi ben 11 de yapıyordum burda bir arkadaş 15 daha ideal dedi 15te yapıyorum bugün reglimin 15. günü bakalım ne çıkacak. stresliyim sanki çift çizgi hiç görünmeyecek gibiBugun sabah clearblue'da sabit gulen yuz cıktı saat 11dede pretictor ile yaptım ondada kac gundur olmadıgı kadar t cizgisi koyulastı. Bu aksamı beklesem kacırmam dimi ya?
Bugun sabah clearblue'da sabit gulen yuz cıktı saat 11dede pretictor ile yaptım ondada kac gundur olmadıgı kadar t cizgisi koyulastı. Bu aksamı beklesem kacırmam dimi ya?
Bugun sabah clearblue'da sabit gulen yuz cıktı saat 11dede pretictor ile yaptım ondada kac gundur olmadıgı kadar t cizgisi koyulastı. Bu aksamı beklesem kacırmam dimi ya?
inşallahhhh :))))1 2 gün içinde koyulasacaktir :)
canım senin testine göre pozitif gibi duruyor bu iki günü iyi değerlendir inşallah hemen hamile kalırsın güzel haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?