Canım gebelik tetsti yaptım cok cok acık ıkıncı cızgı belirdi ama bu hayalet cızgı dedıkleri türden. Bugun sabah goguslerim acımaya basladı ve artık sol kasıgımda bısey cekılıyo tum vucudum cekiliyomus gıbı hıssedıyrum. Heveslenmek ıstemıyorum ama herkesede soyleyesıö var :))
canım bencede hamilesin bi test yapsana mutlaka çıkar gebelik testi yani
canım söyleme sonra hayal kırıklığı oluyor. kan testinden net sonuç alınca söyle bence. sen hangi günler yaptın canım bana bi sölermisin.
Yok zaten tutuyorum kendımı :) ben ovulasyon testınde cıft cızgıyı gordugum gun sonrakı gun ve bı gun oncesı yaptım. Sonra bıdaha ugrasmadık tutarsa tutar zaten dedık.
tam kritik gunler kesin olmuştur ozaman. peki canım clearblue da sabit gülen yüz olunca tam yumurtlama günümü yoksa predictor daki gibi 24-36 sonramı gerçekleşiyor. ben 12.günümde predictor ile T çizgisini C den daha koyu gördüm.ama o gün ilişki olmadı. sence o gün mü yapmalıyım yoksa 13.günümü beklemeliyim. bu ay bekledim 13. günü olmadı sanırım kaçırdım. ama erkek bebek için bekleyin demişlerdi. bilemedim ya bana bi yol göster salı günü memlekete gitcez internete giremem sanırım. yumurtlam günümden oradayken olcak.gitmeden fikir versenizde onu uygulasam kafam karıştı gitti
Canım benım bence erkek bebek ıcın hıc beklememelisin. Cunku zaten erkek bebegın spermleri kız bebeginkinden daha hızlı hareket ettigi icin kız spermlerden daha hızlı ulasıcak yumurtaya. Yanı sen bence cıft cızgıyı gormeden ve gordukten sonraki bı kac gunude degerlendır. Burda zaten okudugum kısılerın cogu cıft cızgıyı gorur gormez ve ertesı 2 gun ılıskıye gırmısler ve cogunluk erkek bebiş sahıbı olmuş. Kacırma hıc yumurtlama gunlerini
Clearblueda predictor gibi gulen yuzu gordukten sonraki 24-36 saati haber veriyo. Ben predictorle aynı zamanda cıft dıkıs yaptım ıkısını bırden kullandım :)
canım çift çizgiyi görünce 24 - 36 saat diyorya görmeden yaparsam yumurtlama olana kadar sence y ler ölmezmi beklerken. sanki çift çizgiyi görünce daha mantıklı gibi geliyor. spermler kaç saatte ulaşır yumurtaya. birde ben lapodequıcde t yi c den daha koyu gormedim ama predictorda yakaladım. tam o gun yapsam yine mi geç kalırım
Hayır tatlım kesınlıkle gec kalmazsın cıft cizgıyı gorunce başla calısmaya :) bence predictor bu testlerin en hassası ben net bı sekılde goruyorum hep hıcacaba demedım. Zaten ıcınde oyle yazıyo cıft cızgıyı gorunce beklemeden ılıskı olmalı beklemek rısklı. Gerci ben cınsıyet belirlemedıgım ıcınde oncesını degerlendırdım
canım bence sen hamilesin ve de oğlun olcak öle geliyor içimden.bana haber et mutlaka. çift çizgiyi görünce ilişki olmalı demişin canım zaten 9.gün den itibaren görmeye başlıyom ama ikiside aynı koyuluktayken yapıyım dimi
Ayy canım benım inşallahh ne guzel sey soyledın mutlu ettın beni. Mutlaka haber veririm bu hafta belli olur olup olmadıgı artık. Cıft cızgıyı koyu gorunce ılıskı olmalı. Zaten azda olsa dıger gunlerde cıkabılıyo ıkıncı cızgı o senı yanıltmasın. T cızgısı predictorde baya koyulasıyo gunun gelınce onu kacırma eger sperm sorunu yoksa bılındık sonrakı 2 gunde deneyın garantı olsun derim ben.
Canım siteye yenileme yapıyolardı hiç bişey yazamadım ben sabahtan beri. Senin 12. Gun cizgilerin koyulaşmış gibi gordugum kadaryla. En koyusu oysa eger o gun ve sonrasını degerlendirmen lazım.kızlar neden kimse yok yazmıyorsunuz.. herkesler nereye gitmiş
Canım siteye yenileme yapıyolardı hiç bişey yazamadım ben sabahtan beri. Senin 12. Gun cizgilerin koyulaşmış gibi gordugum kadaryla. En koyusu oysa eger o gun ve sonrasını degerlendirmen lazım.
Ilk ekledihin resimdeki 12. Günle ikinci ekledigin resimdeki farklı?
evet canım site böle güzel olmuş:) evet predictorda en koyu hali 11. gün saat 15:00 de yakaladım. lapodeqickle de en koyu halini 12. gün saat 11:15 de yakalamışım. yani arada tam 24 saat bile yok sanırım predictoru kop koyu görünce beklemeden yapmalıyım sen ne dersin? bu arada sen naptın tahlil yaptırdın mı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?