- 30 Ocak 2009
- 1.569
- 26
- 158
gebelik testi yada kan tahlili yaptırman en mantıklısı sanırımBugün bat 6 gün geçti. Becerebilirsem ovulasyon testinin fotosunu ekliyorum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi?Eki Görüntüle 1489857
adetine kaç gün varmerhabalar 5 gündür ovilasyon testim çift çizgi çıkıyor ve koyu neden 5 gündür aynı şekilde hiç silikleşmedi. akıntım vardı ilkgün geçti 2 günsürdü akıntı sonrada olmadı ama test sürekli çift çizgi çıkıyor. benmi yanlış saatlerde yapıyorum acaba.
Geç yumurtlama olduğu için doktor henüz çıkmaz dedi. O yüzden bekliyorum.gebelik testi yada kan tahlili yaptırman en mantıklısı sanırım
İnşallah ikimiz de istediğimiz sonuçları alırız.baharekinci senin testin aynısı bende de 2 gündür çıkıyor adetime 7 gün var hamile olanlada çift çıkar diyrlar umutlanmak istiyorum
inşallah en yakın sensin umarım mutlu haberler verirsinİnşallah ikimiz de istediğimiz sonuçları alırız.
Yok mu diyip duruyo mu yoksa :)strese girmemeye çalışıyorum ama cadı bir kaynanam var başımın etini yiyor.
KOYULAŞAN günün olmamış acaba kurallara uygun yaptın mı testi yani 4 saat önce sıvı almayı bırakıp wc ye gitmeyerekKızlar iyi Akşamlar benim testlere bi bakarmisinizzz deliricemm yoksa yaaaa. 25 Nisan bat
KOYULAŞAN günün olmamış acaba kurallara uygun yaptın mı testi yani 4 saat önce sıvı almayı bırakıp wc ye gitmeyerek
bat tarihin ne zaman eğer yakınsa bunlar hamilelik belirtileri test yapman da fayda varArkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var 2 haftadir suren siddetli akintim var bel agrim arada da kasik agrim ovulasyon zaten yaklasik 15 gündür 2. Cizgim var ve 2 hafta once 1 gun süren kanamam var birde benm göğüs ucum hic yoktu cikmaya basladi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Adetim düzensiz olduğu için tam bir tarihim yok ama bu sefer cok uzun sürdü ama göğüslerim de sızlıyor bilmiyorum inşallah hamileyimdir.bat tarihin ne zaman eğer yakınsa bunlar hamilelik belirtileri test yapman da fayda var
Yumurtlamadan sonra silikleşip kaybolmalı, ya da çok az çıkmalı. Bata yakın eğer hamilelik varsa tekrar koyulaştığı söyleniyor. Eğer devamlı 2. çizgi belirgin haldeyse Lh hormonu vücutta yüksek olabilir. Bu da yumurtalık kisti varsa çıkıyormuş.ovu. testi yapanlar acaba sizin de sürekli koyulaşan gün dışında 2. çizgi hep silik mi bat a 6 gün kaldı hala silik çıkıyor yoksa normal mi bu
Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız üzerine 14 gün ekleyip tahmini bat tarihinizi hesaplayabilirsiniz.Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var 2 haftadir suren siddetli akintim var bel agrim arada da kasik agrim ovulasyon zaten yaklasik 15 gündür 2. Cizgim var ve 2 hafta once 1 gun süren kanamam var birde benm göğüs ucum hic yoktu cikmaya basladi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi?
Adetimden hemen sonra basladm ama hep cift cizgi cikiyor o yuzden hesaplayamiyorum malesefYumurtlama tarihinizi biliyorsanız üzerine 14 gün ekleyip tahmini bat tarihinizi hesaplayabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?