Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

merhabalar 5 gündür ovilasyon testim çift çizgi çıkıyor ve koyu neden 5 gündür aynı şekilde hiç silikleşmedi. akıntım vardı ilkgün geçti 2 günsürdü akıntı sonrada olmadı ama test sürekli çift çizgi çıkıyor. benmi yanlış saatlerde yapıyorum acaba.

Bugün bat 6 gün geçti. Becerebilirsem ovulasyon testinin fotosunu ekliyorum. Anlayan varsa yardımcı olabilir mi?

baharekinci senin testin aynısı bende de 2 gündür çıkıyor adetime 7 gün var hamile olanlada çift çıkar diyrlar umutlanmak istiyorum

Kızlar iyi Akşamlar benim testlere bi bakarmisinizzz deliricemm yoksa yaaaa. 25 Nisan bat

Eklentiler

• image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 167
  • image.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 157
  • image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 159
ovu. testi yapanlar acaba sizin de sürekli koyulaşan gün dışında 2. çizgi hep silik mi bat a 6 gün kaldı hala silik çıkıyor yoksa normal mi bu

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacim var 2 haftadir suren siddetli akintim var bel agrim arada da kasik agrim ovulasyon zaten yaklasik 15 gündür 2. Cizgim var ve 2 hafta once 1 gun süren kanamam var birde benm göğüs ucum hic yoktu cikmaya basladi sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi?

bat tarihin ne zaman eğer yakınsa bunlar hamilelik belirtileri test yapman da fayda var

ovu. testi yapanlar acaba sizin de sürekli koyulaşan gün dışında 2. çizgi hep silik mi bat a 6 gün kaldı hala silik çıkıyor yoksa normal mi bu
Yumurtlamadan sonra silikleşip kaybolmalı, ya da çok az çıkmalı. Bata yakın eğer hamilelik varsa tekrar koyulaştığı söyleniyor. Eğer devamlı 2. çizgi belirgin haldeyse Lh hormonu vücutta yüksek olabilir. Bu da yumurtalık kisti varsa çıkıyormuş.

Yumurtlama tarihinizi biliyorsanız üzerine 14 gün ekleyip tahmini bat tarihinizi hesaplayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…