canım benım daha koyu da oluyor o yuzden bılemıyorum.. peş peşe calısınca da sperm kalıtesı dusuyormuş ya o yuzden karar veremıyorum. 3. ayım 2 aydır 2 gunde 1 denıyorum olmadı. dr a da gıttık esımde bende. bı sorun yok. acaba dedım 3 gun beklesem mı .mrb eda bende testleri burdan duyarak bu ay başladım.. bence bu günü yarını değerlendir sen çünkü ben 2. çizgiyi bigün gördüm ertesi gün silikleşti
canım benım daha koyu da oluyor o yuzden bılemıyorum.. peş peşe calısınca da sperm kalıtesı dusuyormuş ya o yuzden karar veremıyorum. 3. ayım 2 aydır 2 gunde 1 denıyorum olmadı. dr a da gıttık esımde bende. bı sorun yok. acaba dedım 3 gun beklesem mı .bak gecen aykı testlerıımı koyım ? 14-17 arası oluyordu. bu ay ıncır yıyorum gunde 2-3 tane o mu etkıledı bılmıyorum erken catlıcak gıbı
o zaman senın gunun degısıyordur sen goremıyorsundur belkı.senin diğer ayda 2 gün koyu gördüm ben bu ayda 2. koyu günün olarak gördüm 3 4 gün boyunca çift çizgi gördüğün oluo mu ki ? valla bende incir yedim bu ay ama 1 gün koyulaştı sadece bende p.k.o var ondan dır belki ben çift çizgiyi hiç göremicemi düşünmüştüm bir gün bile benim için moral olmuştu :)
o zaman senın gunun degısıyordur sen goremıyorsundur belkı.cıft cızgı oluyor. yanı benım poz dıye saydıgım test c den daha koyu oluyor o zaman. yoksa sılıkte olsa cızgı bende hep cıkıyor. tabı su an yaklastım hıssedıyorum :)
bılıyorum onları 2 ayda çözdum hepsını :) ama demekkı tutmayan bıseler var. dr gercı cok erken telas yapma dedı. normalde sakınım ama.sperm testı mukemmel degıl ama kötu de degıl. 128 mılyon cıktı. hareketlılık vs onlarda tamam. nasıp zamanı var demek2010 yılında açmışlar bu bölümü 2010 yılından bu yıla kadar olan bütün msjları okudum hemen hemen.. sperm kalitesini yükseltmek için sert kahve yapın eşinize falan yazanları okumuştum sende öyle yap :)
bılıyorum onları 2 ayda çözdum hepsını :) ama demekkı tutmayan bıseler var. dr gercı cok erken telas yapma dedı. normalde sakınım ama.sperm testı mukemmel degıl ama kötu de degıl. 128 mılyon cıktı. hareketlılık vs onlarda tamam. nasıp zamanı var demek
1,5 yıl olcak. 2 aydır korunmuyorum . ınsallah 3 te olurne kadarlık evlisin ve ne zamandır bebek istiyosunuz ?
1,5 yıl olcak. 2 aydır korunmuyorum . ınsallah 3 te olur
senınde olur canım ole dusunme. zamanı yokkı. tam yok dıyosun vazgecıyosun bı bakmıssın hamıle :) neler okudum burda. cevremde de neler gordum. Allahtan umut kesılmez.ooooo olur senin inş yaaa ben evlendiğimden beri korunmuyorum olmuyo
senınde olur canım ole dusunme. zamanı yokkı. tam yok dıyosun vazgecıyosun bı bakmıssın hamıle :) neler okudum burda. cevremde de neler gordum. Allahtan umut kesılmez.
Kızlarrrr günaydınnn hepinizeee dün test yaptık silik ama ikinci çizgiyi gördüm :) inşallah gelir meleğim beklenen adet tarihim 22.04.2015
ay içinde sadece 3 kez ilişki oldu . adetin 10-11-15 . günleri canım . ovülasyon günüm 12-13 olarak değişiyor
Kaç ay oldu bekleyeli? testi ilk defa mı kullanıyorsunuz?Merhaba kızlar ben forumu üye olmadan takip ediyordum yeni katıldım aranıza.Rabbim isteyen herkese evlat versin kimseyi evlatla imtihan etmesin.kardeşim de bu forumu bir kaç aydır takip ediyor ikimizde bebek istiyoruz benim bir tane 7 yaşında kızım var ama ikinci olmadı kardeşim ise 1.5 yıllık evli bu ay ovülasyon testi yaptı adetine üç gün varken gebelik testi yaptı buradaki arkadaşlar gibi ama maalesef sonuç negatif.biz hiç ikinci çizgiyi görmeyecek miyiz abla dedi bende onun testine ikinci çizgiyi çizdim baya moral oldu kafamız dağıldı
Bende 2 yıldır korunmuyorum ama tık yok.inş.. valla burdakilerin hamile olduklarının okuyunca bile çok seviniyorum rabbim hayırlı evlat versin herkese..
aynen bizim dediğin gibi ay içinde 3 kez. inşallah bakalım rabbim yuvamı mutlu haberle şendirir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?