Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Yaşi ben arastiriyom hepte o kahverengi leke hamislerde hep geliyormuş bilmiyomki ya resim koyamadim eski testlere vaktim hrspi 2.çizgi bembeyaz bu baya koyulasti ama ilk çizgi kadar değil ama koyu nedirya kafayi yicem

Duru bence kafani kurcalama en garantisi adetin gecmesi sabredemeyeceksen sabah yaotir da ogrenelim hep beraber:))
yasi adetinden once mi geldi lekeler insallah uerlesme kanamasidir:)

Duru bence kafani kurcalama en garantisi adetin gecmesi sabredemeyeceksen sabah yaotir da ogrenelim hep beraber:))
yasi adetinden once mi geldi lekeler insallah yerlesme kanamasidir:)

Yaşi ben arastiriyom hepte o kahverengi leke hadislerde hep geliyormuş bilmiyomki ya resim koyamadim eski testlere vaktim hrspi 2.çizgi bembeyaz bu baya koyulasti ama ilk çizgi kadar değil ama koyu nedirya kafayi yicem

Sen resim ekle de bakalım, içini ferah tut cnm benim ya..bu testlere o kadar da bel bağlamasak lazım sonra üzülüyoruz...resmen çocuğum henüz olmadı diye değil de yumurtlayamadım diye üzülmeye başladım :)) Allah herseyin en iyisini bilir canım...bakalım bizim zamanımız ne zamn??

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasi adet tarihin nedir

Canım geçen ay 25 Nisan'da adet oldum bu ay ort.24 Mayıs'ta olcam sanırım ama hamilelik gibi olasılık yok...adet sancılarım başladı ve gebelik testi yaptım negatif ,erken biliyorum ama napıyım:))

yasi adetinden once mi geldi lekeler insallah yerlesme kanamasidir:)

Evet canım adetten önce...adetime 4 gün var ama öyle lekelenme Deil sanki ya bi kere oldu zaten şu an bişey yok...gebelik olsa zaten ovulasyon testlerinde iki çizgi de üst üste bi kaç gün koyu çıkardı:) ben daha bir gün iki koyu çizgiyi yakalayamadım..:))o nedenle bir umut beslemiyorum... Amh testim de geldi kızlar 2.3müş...normal değer aralığı 1.5-5.0 arası ...nasıl sizce ???? Bu testi yaptıran varmı ???

Yaşi ben arastiriyom hepte o kahverengi leke hadislerde hep geliyormuş bilmiyomki ya resim koyamadim eski testlere vaktim hrspi 2.çizgi bembeyaz bu baya koyulasti ama ilk çizgi kadar değil ama koyu nedirya kafayi yicem

Maalesef canım regl oldum(( kahverengiler ondanmış demek ya ama 4 gün vardı bat.a

Ay nedense buay cook kafaya taktim takmamak gerek biliyorum dun aksam test çift çizgi cikinca heyecan yaptim baya kusura bakmayin kizlar

Ay nedense buay cook kafaya taktim takmamak gerek biliyorum dun aksam test çift çizgi cikinca heyecan yaptim baya kusura bakmayin kizlar

Yanlis anlamissin kusura bakacak bisey yok canım dertlesiyoruz iste ne guzel, erkekler pek konusmuyor bu kadar takma deyip geciyor bizi biz anlariz ben sadece stres yapma diye dedim yoksa burda konusmak hosuma gidiyor benim

lütfen acil bilgi ovülasyon testini sipariş ettim geliyor.fakat benim adet 21 mayısta başladı..geçen ay 16 sında oldum neye göre başlıycam ben bu testi yapmaya.

ya nolur banada açıklayıcı bir bilgi verin lütfen.avülasyon testi aldım ne zaman başlıyım kullanmaya anlamadım ki ben.adetim nisan 16 dıda olmuştu bu ay 22 sinde oldu.ne zaman başıyım kullanmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…