Duru bence kafani kurcalama en garantisi adetin gecmesi sabredemeyeceksen sabah yaotir da ogrenelim hep beraber:))
yasi adetinden once mi geldi lekeler insallah yerlesme kanamasidir:)
Yaşi ben arastiriyom hepte o kahverengi leke hadislerde hep geliyormuş bilmiyomki ya resim koyamadim eski testlere vaktim hrspi 2.çizgi bembeyaz bu baya koyulasti ama ilk çizgi kadar değil ama koyu nedirya kafayi yicem
Yasi adet tarihin nedir
Duru bence kafani kurcalama en garantisi adetin gecmesi sabredemeyeceksen sabah yaotir da ogrenelim hep beraber:))
yasi adetinden once mi geldi lekeler insallah yerlesme kanamasidir:)
Yaşi ben arastiriyom hepte o kahverengi leke hadislerde hep geliyormuş bilmiyomki ya resim koyamadim eski testlere vaktim hrspi 2.çizgi bembeyaz bu baya koyulasti ama ilk çizgi kadar değil ama koyu nedirya kafayi yicem
Bende erken gebelik testi aldim negatif cikti bazisi erken kanda bile cikmiyo diyorlar bekliyip gorcem
Maalesef canım regl oldum(( kahverengiler ondanmış demek ya ama 4 gün vardı bat.a
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
24 nisan cnm az kaldi
Ay nedense buay cook kafaya taktim takmamak gerek biliyorum dun aksam test çift çizgi cikinca heyecan yaptim baya kusura bakmayin kizlar
merhaba kızlar yenı uyeyım herzaman okurdum takıp ederdım bugune nasıp oldu yazmak. benım adetlerım son 5 aydır duzensız. 26 ocak,subatta olmadım,15 mart,nisan ayındayız hala olmadım. gecen ay calısmalara basladık.test yaptım negatıf. bu ay ınternetten ovulasyon testı aldım.surelab markası kızlar sımdı benım nezaman baslamam lazım? bu at hasta olduktan sonramı baslamalıyım.gunde kac defa testı yapıcam.t cızgısı koyu oluncamı ertesı gunu ılıskı olacak. lutfen yardım edın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?