Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Oyle mii? Benim gorduklerimde yavas yavas cikmaya baslamisti o yuzden telaslandim. Allah razi olsun evladini kucagina almayi nasip etsin Insallah hayirli evlat olsun.
amin canım rabbim herjkese nasip etsin inşallah..bekle bak birden koyulaşacak zaten benim de öyle oldu 1.gün hiçbirşey yoktu 18.gün kopkoyu oldu ve ertesi gün çatladı meraklanma canım stres yapma

amin canım rabbim herjkese nasip etsin inşallah..bekle bak birden koyulaşacak zaten benim de öyle oldu 1.gün hiçbirşey yoktu 18.gün kopkoyu oldu ve ertesi gün çatladı meraklanma canım stres yapma
Ben dayanamıyorum yaa. 4 gunde 20 tane test yaptim. Gormedigin testi olmus hesabi:)) kaciricam diye aklim cikiyo saat basi yapicam nerdeyse. Bir de 9. Gun olmasina ragmen cikmayinca acaba dedim lh im cok mu dusuk de cikmiyo.

Ben dayanamıyorum yaa. 4 gunde 20 tane test yaptim. Gormedigin testi olmus hesabi:)) kaciricam diye aklim cikiyo saat basi yapicam nerdeyse. Bir de 9. Gun olmasina ragmen cikmayinca acaba dedim lh im cok mu dusuk de cikmiyo.
günde bir tana test yeter canım koyulaştığında ikinci yapmaya başlarsın yada bir sabah bir akşam yap

Koyu rengi yakaladıktan sonra test yapmaya gerek var mı? İkinci çizgiyi cumartesi gördüm. Bugün yaptığım testte neredeyse ikinci çizgi yoktu bile o kadar ince. Bıraksam mı artık testi?

Koyu rengi yakaladıktan sonra test yapmaya gerek var mı? İkinci çizgiyi cumartesi gördüm. Bugün yaptığım testte neredeyse ikinci çizgi yoktu bile o kadar ince. Bıraksam mı artık testi?
yumurtan çatlamış o zaman canım artık yapmana gerek yok bence

merhaba , biz de eylülde karar verdik benm de bazı saglık problemlerimden dolayı 2 ay ara verdik toplamda 1,5 ay filan denedik

Kizlar dün iliski oldu bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgiyi yakaladim.bugun dinlenip yarin yapicaz normalde ancak cift cizgiyide bugun gorunce acaba bugunde yapsam mi ki yoksa yarin mi yapalim bisey deyin

merhaba , biz de eylülde karar verdik benm de bazı saglık problemlerimden dolayı 2 ay ara verdik toplamda 1,5 ay filan denedik
denemeye devam en az 3-4 ayda rahim toparlanıp gebeliğe hazır hale geliyor zaten..Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin sizde burda bizimle paylaşın inşallah

Kizlar dün iliski oldu bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgiyi yakaladim.bugun dinlenip yarin yapicaz normalde ancak cift cizgiyide bugun gorunce acaba bugunde yapsam mi ki yoksa yarin mi yapalim bisey deyin
gün aşırı deniyor ama ben olsam bu günü de değerlendirirdim...benim koyu iki çizgi sabah çıkınca akşamına çatlıyodu çünkü.ama senin durumun farklı olabilir tabi.hayırlısı olsun hakkında canım

Hesaplayicilara gore 11. Gun oluyor yumurtlamam. Ama 2 gun oncesi hic bi sey cikmaz mi
Acele etme daha 3 gun var soyledigine gore sen hergün ayni saatte yapmaya devam et erken saatlerde degilde 1~2 gibi yap yarin benimde silikten bir anda pik yapmisti gecen ay stres yapma :))

"
Ayy hadi gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu cuma verdigin kanin sonucu dimi bugun degil suan 600~700 olmustur artik :))
evet canım bu cuma verdiğim kan.heralde en az 600 dür şimdi.ama testi tekrarlamaya gerek yok dedi doktor.6.-7 .hafta içinde kese görünür dedi.bakalım bide onu bekleyelim.yeterki sağlıklı olsun hayırlı olsun.darısı başına en kısa zamanda inşallah

Amin inşallah

Doğru söylüyorsun canim belki erken catliycak degerlendirmekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…