yok birden bire çıkıyor canımHesaplayicilara gore 11. Gun oluyor yumurtlamam. Ama 2 gun oncesi hic bi sey cikmaz mi
Oyle mii? Benim gorduklerimde yavas yavas cikmaya baslamisti o yuzden telaslandim. Allah razi olsun evladini kucagina almayi nasip etsin Insallah hayirli evlat olsun.yok birden bire çıkıyor canım
amin canım rabbim herjkese nasip etsin inşallah..bekle bak birden koyulaşacak zaten benim de öyle oldu 1.gün hiçbirşey yoktu 18.gün kopkoyu oldu ve ertesi gün çatladı meraklanma canım stres yapmaOyle mii? Benim gorduklerimde yavas yavas cikmaya baslamisti o yuzden telaslandim. Allah razi olsun evladini kucagina almayi nasip etsin Insallah hayirli evlat olsun.
Ben dayanamıyorum yaa. 4 gunde 20 tane test yaptim. Gormedigin testi olmus hesabi:)) kaciricam diye aklim cikiyo saat basi yapicam nerdeyse. Bir de 9. Gun olmasina ragmen cikmayinca acaba dedim lh im cok mu dusuk de cikmiyo.amin canım rabbim herjkese nasip etsin inşallah..bekle bak birden koyulaşacak zaten benim de öyle oldu 1.gün hiçbirşey yoktu 18.gün kopkoyu oldu ve ertesi gün çatladı meraklanma canım stres yapma
günde bir tana test yeter canım koyulaştığında ikinci yapmaya başlarsın yada bir sabah bir akşam yapBen dayanamıyorum yaa. 4 gunde 20 tane test yaptim. Gormedigin testi olmus hesabi:)) kaciricam diye aklim cikiyo saat basi yapicam nerdeyse. Bir de 9. Gun olmasina ragmen cikmayinca acaba dedim lh im cok mu dusuk de cikmiyo.
yumurtan çatlamış o zaman canım artık yapmana gerek yok benceKoyu rengi yakaladıktan sonra test yapmaya gerek var mı? İkinci çizgiyi cumartesi gördüm. Bugün yaptığım testte neredeyse ikinci çizgi yoktu bile o kadar ince. Bıraksam mı artık testi?
yumurtan çatlamış o zaman canım artık yapmana gerek yok bence
lsun tabi yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde olabilir ben yumurta çatlamadan olan ilişkiden hamile kaldım meselaPeki cumartesi ve pazar ilişki oldu. Bugün de olmalı mı sence?
biz eylülde karar verdik yapmaya bu 5.aydı yani. ama arada 2 aya yakın ara verdik.( kadın hastalıklarından dolayı rahim ağzında lezyon varmış çünkü) sonra ki 2.denemede oldu.3 ay denemiş oluyoruz yani.ama bu ay clearblue ovulasyon testi aldım farklı olarak sadece 1 gün doğurgan gösterdi o günde denedik.inşallah seninde tez zamanda hayırlı haberlerini alırız canım
denemeye devam en az 3-4 ayda rahim toparlanıp gebeliğe hazır hale geliyor zaten..Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla versin sizde burda bizimle paylaşın inşallahmerhaba , biz de eylülde karar verdik benm de bazı saglık problemlerimden dolayı 2 ay ara verdik toplamda 1,5 ay filan denedik
gün aşırı deniyor ama ben olsam bu günü de değerlendirirdim...benim koyu iki çizgi sabah çıkınca akşamına çatlıyodu çünkü.ama senin durumun farklı olabilir tabi.hayırlısı olsun hakkında canımKizlar dün iliski oldu bugun ovulasyon testi yaptim cift cizgiyi yakaladim.bugun dinlenip yarin yapicaz normalde ancak cift cizgiyide bugun gorunce acaba bugunde yapsam mi ki yoksa yarin mi yapalim bisey deyin
Acele etme daha 3 gun var soyledigine gore sen hergün ayni saatte yapmaya devam et erken saatlerde degilde 1~2 gibi yap yarin benimde silikten bir anda pik yapmisti gecen ay stres yapma :))Hesaplayicilara gore 11. Gun oluyor yumurtlamam. Ama 2 gun oncesi hic bi sey cikmaz mi
Ayy hadi gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu cuma verdigin kanin sonucu dimi bugun degil suan 600~700 olmustur artik :))Arkadaşlar benim kan sonucu bhcg 274.haftamda 4-5 arası çıkıyor.darısı hayırlısıyla size@AdAraS Sabirsiz61 M melek1212
evet canım bu cuma verdiğim kan.heralde en az 600 dür şimdi.ama testi tekrarlamaya gerek yok dedi doktor.6.-7 .hafta içinde kese görünür dedi.bakalım bide onu bekleyelim.yeterki sağlıklı olsun hayırlı olsun.darısı başına en kısa zamanda inşallahAyy hadi gozun aydin Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin bu cuma verdigin kanin sonucu dimi bugun degil suan 600~700 olmustur artik :))
Amin inşallah"
evet canım bu cuma verdiğim kan.heralde en az 600 dür şimdi.ama testi tekrarlamaya gerek yok dedi doktor.6.-7 .hafta içinde kese görünür dedi.bakalım bide onu bekleyelim.yeterki sağlıklı olsun hayırlı olsun.darısı başına en kısa zamanda inşallah
gün aşırı deniyor ama ben olsam bu günü de değerlendirirdim...benim koyu iki çizgi sabah çıkınca akşamına çatlıyodu çünkü.ama senin durumun farklı olabilir tabi.hayırlısı olsun hakkında canım
Cnm naptın görünmüyorsunsağolasın zorlu bir sürece başladık bakalım, umarım burdan müjdeli haberler veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?