Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

BENCE SANSIN VAR CANM ÇÜNKÜ BEN ÇİFT ÇİZGİYİ 18.GÜN GÖRDÜM..BİZDE 17.GÜN İLİŞKİ OLDII SONRA BİR DAHA OLMADI AMA HAMİLEYİM UMUDUNU YİTİRME :))

M melek1212 seninki de hayırlı olsun cnm , o zaman senin yumurtlamadan önce bekleyen spermlerin vardı. orda bekleyen spermlerle döllenmiş oldu.
yumurtlama öncesi ilişkilerde kız , yumurtlama günü ve sonrası ilişkilerde erkek oluyormuş , bakalım bebegin cinsiyeti ne olacak ? tabi hayırlısını allah bilir , inşallah benim de tutmuştur. kısmetse bu günü de degerlendilerim.

bence de canım inşallah sende mutlu haberi alırsın sadece rahat ol derim ben :)) Allah herkese yaşatsın inşallah

Kızlar selam. Yazılanları sürekli takip ediyorum sizlerden çok şey tecrübe edindim diyebilirim. Ovulasyon testini ilk kez kullanıyorum ve henüz yeni karar verdik zaten bebek yapmaya. Yalnız bir sorum olacak. Sağlama almak için reglin hemen ertesi günü testi yapmaya başladım. 2 gün silik çizgi vardı. Ama belirgin diyebileceğim gibi silik, c den koyu olmasada. Bugun 3. Gün olarak yaptım hayali bile olmayan bir çizgi çıktı önceki 2 günden çok daha açık. Yani belli belirsiz, yok gibi diyebilirim. Sıvı alımına ve her gün aynı saatte yapmaya dikkat ettim. Sizce neden olmus olabilir ben bilemedim sizlere sorayım dedim fikri olan var mı? Teşekkrler şimdiden

Son düzenleme:
P Pelinii testini foto cekip ekle canım , ben de burdan cok şey ogrendim , ovu testini burdan duydum da aldım , önceki sayfalarda ornekleri gorerek kendimi degerlendiriyorum , sen de oyle yapabilirsin.

Ilk 10 dk onemli fotograf yukleyebilirsin adet dongun kac gun?

slm kızlar benim testlerde böle

Eklentiler

• 10.02.2016.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 11.02.2016.webp
    14 KB · Görüntüleme: 68
  • 12.02.2016.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 61
  • 13.02.2016.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 14.02.2016.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 80
  • 15.02.2016 (gece saat 12 de yaptıgım test ).webp
    3 KB · Görüntüleme: 79
  • 15.02.2016 (bugun saat 5 te yaptıgım test ).webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 71
Catladi mi sence:)

Son durum bu.:)

Eklentiler

• 20160215_180656.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 72
Evet siliklesmis bu aksam ve yarini degerlendir bilhassa bu akşamı es gecme sakin esine bol telveli bi turk kahvesi yap icsin bi guzel ama sen icme :)

Evet siliklesmis bu aksam ve yarini degerlendir bilhassa bu akşamı es gecme sakin esine bol telveli bi turk kahvesi yap icsin bi guzel ama sen icme :)
Ya baksana canim boyle bakinca en koyu 15. Gun geldi bana yaaa. Bi de siliklesiyo dedim tekrar yaptim silik degil dimi

Eklentiler

• 20160215_203456.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 75
Ya baksana canim boyle bakinca en koyu 15. Gun geldi bana yaaa. Bi de siliklesiyo dedim tekrar yaptim silik degil dimi
Yok canim o daha cok bekledigi icin oyle geldi sana normal sabah yaptiginda t cizgisi hem daha kalin hem daha koyu yarin siliklesir iyice son iki testte cok fark olmamasi normal. Iliski olsun bugunde. Yarin yapmak icin acele etme 1 gibi yap testi daha net görürsün aradaki farki zaten stres yapma

Arkadaşlar sizden yardım istiyorum normalde 26 günde bir adet goruyorum cuma gunu adet başlangıcı idi ovalasyon testi aldim, teste ne zaman baslamaliyim? Ve bu testte. Çift çizgiyi gördükten ne kadar süre sonra yumurta catliyor, kaç saat içerisinde ilişki durumu olmalı? Simiden teşekkür ediyorum

Ovulasyon testinde adet sürene göre kaçıncı günde başlaman gerektiği yazar ancak genelde herkes kaçırmamak için adet bitince başlıyor. Her gün en az 2-3 saat sıvı tüketmeden aynı vakitlerde testi yap, sabah ilk idrarla yapma.
Çift çizgiden 12-24 saat içinde çatlama olur ve sonra yaptığın testte silikleşir iliski de cift cizgi gördüğünde ve sonraki gün olması önerilir. Genelde sonrası da gün aşırı yapılsın diyorlar

Adet baslangicindan itibaren 9.gunde baslayabilirsin ilk kez ovu ile deneyeceksen. Gunde 1 kez yapacaksan oglen 12~1 uygun saatler. 26 gunluk dongude 12.gun varsayilan yumurtlama gunun oluyor sen 11.gun itibariyle sabah aksam 2 test yap isterden kacirmamak adina :)

Test alırken 37 tane almıştım :) her gün 3 yada 4 tane deneme imkanım var, ilk defa ovulasyon testi ile deneyecegim. En koyu çizgiyi yakalamaya calisacagim, günde 3 defa denersem sizce hergün hangi saatlerde yapmak gerekir? böyle denemekte ayrı bi stresmis :)

Canim bu kadar kaptirma kendini testlerinide ziyan etme daha fazla strese girmeye gerek yok hersey basli basina stres zaten sen 9.gun basla. Icin rahat etmeyeceksede 8.gun basla ama 11.gune kadar gunduz 3~4 saat sivi almadan saat 1 gibi yapman yeterli olur heyecanini anliyorum ama emin ol kacirmazsin. 11.gun yaptığını buradan paylas bizimle yardimci olur yonlendiririz seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…