Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Kızlar bata 7 günüm var ovulasyon testim çok koyu sizce durum nedir

Eklentiler

• P_20160306_172608.webp
    7 KB · Görüntüleme: 130
Kızlar bata 7 günüm var ovulasyon testim çok koyu sizce durum nedir
canım iğne yada ilaç vurulduysan onun etkisi olabilir hala bata 7 gün kala bu kadar koyu çıkmasına şaşırdım ama inşaallaah bebiş vardır haberlerini bekliyorum :)

Ovuladyon testini kaça aldınız kesin çözüm olurmu

güzel sonuçlar elde edenler oldu canım eğer yumurtalarının çatlamasında da sıkıntı yoksa alabilirsin. zira benim yumurtalıklar çatlamakta zorlanıyolardı ben tutturamadım o yüzden şuan dr kontrolunde yumurta takibi yapıyoruz regl olmama 3 gün var merakla bekliyorum sonucu :)

canım iğne yada ilaç vurulduysan onun etkisi olabilir hala bata 7 gün kala bu kadar koyu çıkmasına şaşırdım ama inşaallaah bebiş vardır haberlerini bekliyorum :)
Canım dün tekrar yaptım şimdi 4 gün var bata. Dün yine koyuydu resimde ki gibi

Eklentiler

• P_20160309_182558.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 130
Canım dün tekrar yaptım şimdi 4 gün var bata. Dün yine koyuydu resimde ki gibi

canım gebelik testi varsa elinde yapsana ya da kan testine git bi heyecanlandım vallaa inşaallah vardır bebiş. benimde bata 3 gün var sabah yaptım ovu testi ne çok silik ne çok koyu çıktı o yüzden bekliyorum gebelik testi yapmadım.

Tatlım şimdi okuldayım sabahki ilk idrarda test yapma fırsatım olmadı. Bugünde kan testi için çıkamam nöbetçiyim ama yarın inşallah yaparım test. Bende heyecanlıyım

güzel haberler verelim inşaallaahh. kolay gelsin.
Tatlım şimdi okuldayım sabahki ilk idrarda test yapma fırsatım olmadı. Bugünde kan testi için çıkamam nöbetçiyim ama yarın inşallah yaparım test. Bende heyecanlıyım

Kızlar bu 18.güne ait 13.de yumurtlama oldu ama çizgi hiç silinmedi klomen kullandım buyüzden olabilir mi klomen kullanıp aynısını yaşayan var mı

Eklentiler

• 20160309_195037.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 114
Bunlarda bugüne sit 19.gün sizce klomen etkisi mi

Eklentiler

• 20160310_130531.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 114
Lütfen bana da yardım edin ya ovalasyon testini kullanmaya başladım da başaramadım bunu bile beceremiyorum geçersiz çıktı nasıl kullandınız ben herseyi tastamam yaptım kabin içine bosalttim ve testi 10 sn. Tuttum bıraktım geçersiz oldu bugün 2 tanesi çöpe gitti lütfen yardım edin bana

Canım kaset tipi test ise yani benim göndereceğim resimdeki gibi o zsman damlalıkla 4 damla damlatman yeterli. Birde testten önde 3_4 saat sıvı tüketmemelisin

Eklentiler

• P_20160309_182558.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 95
Kizlar bir sorum olacak adetime 2 gun kaldi benimde ovulasyon testim pozitif gebelik testimse negatif

Eklentiler

• 2016-03-11 12.58.18.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…