Selam canım. ...senin ovulasyonun herhalde bugün olmuş. ...sen yinede bugün de gir ilişkiye. ...inşallah olur....bende beklemekteyimKızlar merhaba dün sanki koyu çizgiyi yakaldım yorumlarmısınjz dün ilişki oldu hatta testleri tekrarlıyorum aynı anda birde az önce yaptım silik çıktı dün ve bugunmu önemli demek şimdi bugunde girmelimiyim yoksa daaha koyu çizgi çıkarmı bikaç gün sonra yumurtlama olmamışmıdır
Bu testede göre çok yakında olacak yumurtlama. ....adetin in kaçıncı günündesin ve adetin kaç günde bir geliyor??Kızlar azönce yaptığım ovulasyon testim. Pozitif mi sizce sqnki t c den koyu değil gibii? Pozitif olunca öyle oluyormuş öyle okumuştum kk da???Eki Görüntüle 1866339
Adetim 32-35 günde bi geliyo. Bugün 20.günü balım. Bugün yada yarın gibi mi olur ??Bu testede göre çok yakında olacak yumurtlama. ....adetin in kaçıncı günündesin ve adetin kaç günde bir geliyor??
Bence yarın yine test yap çok yakında olacak anlamona geliyor bu sonuc yarınkiyle bu testi karşılaştırıp doğru sonuca ulaşabilirsinAdetim 32-35 günde bi geliyo. Bugün 20.günü balım. Bugün yada yarın gibi mi olur ??
Saolasın canım. Akşam 10 dan önce tekrarlayayım mı peki? Hani böyle belirgin çıkınca gün içinde tekrarlayın diyorlar ya..Bence yarın yine test yap çok yakında olacak anlamona geliyor bu sonuc yarınkiyle bu testi karşılaştırıp doğru sonuca ulaşabilirsin
Yarın silik çıkarsa bugunmu yumurtlamıs oluyo yarın mı bende 30-35 arası olurum dün koyuydu bugun silikBence yarın yine test yap çok yakında olacak anlamona geliyor bu sonuc yarınkiyle bu testi karşılaştırıp doğru sonuca ulaşabilirsin
Olur fazladan testiniz varsa deneyinSaolasın canım. Akşam 10 dan önce tekrarlayayım mı peki? Hani böyle belirgin çıkınca gün içinde tekrarlayın diyorlar ya..
Bencede yarın test yap....adetine göre de yaklaşık bu zamanlar yumurtlama lazım. ...inşallah olurAdetim 32-35 günde bi geliyo. Bugün 20.günü balım. Bugün yada yarın gibi mi olur ??
İnşallah kuzum Allah razı olsun...Bencede yarın test yap....adetine göre de yaklaşık bu zamanlar yumurtlama lazım. ...inşallah olur
yoo bu senlik bi durum değil ki Rabbim aratmasın herkesin sınavı farklı oluyo bizimde çocuk yani hiç öyle düşünme. İlk değilsin sen genelde ovulasyon gününe denk getirirsen erkek olma olasılığı yükseliyoç
Âmin canım beni bu yöntemi bi abla denemiş kendi 3 oğlan cocuğu etrafında da tutturan çok olmuşhelal olsun sana inşallah bende becerebilirim şu stres olayını atmayı
Biraz geç cevab veriyorum ama sen tam yumurtlama günü birlikte olmuşsun inşallah bundan sonra göreceğin ikinci koyü çizgi gebelik testinde olur şimdi hiç stres yapmadan bekle 14 gün geçince ilişkinin üstünden TEst yapKızlar merhaba dün sanki koyu çizgiyi yakaldım yorumlarmısınjz dün ilişki oldu hatta testleri tekrarlıyorum aynı anda birde az önce yaptım silik çıktı dün ve bugunmu önemli demek şimdi bugunde girmelimiyim yoksa daaha koyu çizgi çıkarmı bikaç gün sonra yumurtlama olmamışmıdır
En koyu çizgideve sonrali gün silik çizgide birlikte oldum sonraki gün hene silikti olmadım bugün baktım gene silik garantiye alıp tekrar denesemmi diyorum :) inşallah olur nisanda ben bebeğimi kaybettimBiraz geç cevab veriyorum ama sen tam yumurtlama günü birlikte olmuşsun inşallah bundan sonra göreceğin ikinci koyü çizgi gebelik testinde olur şimdi hiç stres yapmadan bekle 14 gün geçince ilişkinin üstünden TEst yap
Sen bilirsin ama bence deneme hatta biraz kendine dikkat et ki belki bebek oluşmuşsa tutunsun Rabbim yüzünü güldürsün o silik çizgi hep çıkar merak etmeEn koyu çizgideve sonrali gün silik çizgide birlikte oldum sonraki gün hene silikti olmadım bugün baktım gene silik garantiye alıp tekrar denesemmi diyorum :) inşallah olur nisanda ben bebeğimi kaybettimbuna rağmen hemen istiyorum
Amin canım inşallah olur hemen Allah herkese nasip etsin güzel bir duygu 17 ağustosta adet olmam lazm yumurtlamaya göre bakalım olmazsam test yaparımSen bilirsin ama bence deneme hatta biraz kendine dikkat et ki belki bebek oluşmuşsa tutunsun Rabbim yüzünü güldürsün o silik çizgi hep çıkar merak etme
Allah gönlüne versin canım inşallah istediğin gibi olur. benim için fark etmiyo kızı oğlanı Rabbim hayırlı evlat nasip etsin tüm isteyenlereÂmin canım beni bu yöntemi bi abla denemiş kendi 3 oğlan cocuğu etrafında da tutturan çok olmuş
Yumurtlama henüz yok iki çizgininde ya aynı yada T nin C den daha koyu olması lazımKızlar takvime göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.
Daha ovulasyonun piknik ulaşmamışsın canım. ...testleri devam etmeni tavsiye ederim. ...Kızlar takvime göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?