Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selam canım. ...senin ovulasyonun herhalde bugün olmuş. ...sen yinede bugün de gir ilişkiye. ...inşallah olur....bende beklemekteyim

Kızlar azönce yaptığım ovulasyon testim. Pozitif mi sizce sqnki t c den koyu değil gibii? Pozitif olunca öyle oluyormuş öyle okumuştum kk da???

helal olsun sana inşallah bende becerebilirim şu stres olayını atmayı
Âmin canım beni bu yöntemi bi abla denemiş kendi 3 oğlan cocuğu etrafında da tutturan çok olmuş

Biraz geç cevab veriyorum ama sen tam yumurtlama günü birlikte olmuşsun inşallah bundan sonra göreceğin ikinci koyü çizgi gebelik testinde olur şimdi hiç stres yapmadan bekle 14 gün geçince ilişkinin üstünden TEst yap

En koyu çizgideve sonrali gün silik çizgide birlikte oldum sonraki gün hene silikti olmadım bugün baktım gene silik garantiye alıp tekrar denesemmi diyorum :) inşallah olur nisanda ben bebeğimi kaybettim buna rağmen hemen istiyorum

Sen bilirsin ama bence deneme hatta biraz kendine dikkat et ki belki bebek oluşmuşsa tutunsun Rabbim yüzünü güldürsün o silik çizgi hep çıkar merak etme

Sen bilirsin ama bence deneme hatta biraz kendine dikkat et ki belki bebek oluşmuşsa tutunsun Rabbim yüzünü güldürsün o silik çizgi hep çıkar merak etme
Amin canım inşallah olur hemen Allah herkese nasip etsin güzel bir duygu 17 ağustosta adet olmam lazm yumurtlamaya göre bakalım olmazsam test yaparım

Fatma Albayrak....Merhaba canım. ..Bugün adetim gelecekmis gibi ara sıra sancı çekiyorum. ..adetim tam bir hafta sonra gelmesi gerekiyor....sen öyle yazmistin ya hani acaba bendede tutumu diyorum? ??baya sabirsizim değilmi :)

Kızlar takvime göre yüksek yumurtlama tarihim 6-7 ağustos 8 ağustosta yumurtlama günü sizce ovulasyon teslerim nasıl Adetimin 9. gününden itibaren 4 günlük teslerim bugün de saat 6 da yapacam. Dün değerlendirdik ama sizce çok yaklaşılmış mıdır.

Eklentiler

• P_20160808_073754_BF.webp
    12 KB · Görüntüleme: 121
Yumurtlama henüz yok iki çizgininde ya aynı yada T nin C den daha koyu olması lazım

Daha ovulasyonun piknik ulaşmamışsın canım. ...testleri devam etmeni tavsiye ederim. ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…