Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

peki bişi sormak istiyorum,tam yumurtlama gününü nasıl bilicez? ovülasyon testinde çift çizgi gördüğümüzde kırmızı iki çizgiyi gördüğümüzde yumurtlama gününde mi oluyoruz yoksa çift çizgi soluklaşmaya başlayınca mı yumurtlamaya başlıyoruz?Bu sorunun cevabı için net birşey hiçbir yerde göremedim açıkcası.Bilen varsa açıklarsa çoook sevinirim.

Silikleşince yumurtlamış olyor canım

evet canim biliyorsun diye hatırlıyorum sen nerelerdesin
Evet canım yazdıktan sonra hatırladım. Nasılsın görüşemedik bebiş Nasıl ben erkek bebek isteyenler topiğindeyim buyur gel :):) bu arada cinsiyeti ne çok az kalmış :):)

regl den sonra sık ilişki oldu,ve ovülasyon testinde çift çizgiyi ilk gördüğüm akşam yüzeysel sayılacak ilişki oldu.İkinci akşamda kırmızı çizgiyi gördüğümüzde ilişki olmadı.Sonra ki akşamda zaten çizgi silikleşmişti.Şu an 11 haftalık hamileyim.Çok çok merak ediyorum cinsiyeti,tahminde bulunabilecek arkadaşlar?

Yumurtlamadan önce sık ilişki kız diye bilyoruz canım. Yumurtladıkyan sonra olan ilişkiyse erkektir ...

Evet canım yazdıktan sonra hatırladım. Nasılsın görüşemedik bebiş Nasıl ben erkek bebek isteyenler topiğindeyim buyur gel :):) bu arada cinsiyeti ne çok az kalmış :):)
bebis iyi canim az kaldi şafak sayiyorum cinsiyeti kiz :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada insallah sen erkek mi istiyorsun

bebis iyi canim az kaldi şafak sayiyorum cinsiyeti kiz :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada insallah sen erkek mi istiyorsun
evet canim bendede tutuyor o ben adet bitiminde başladım 2 güne 1 oldu ovulasyon siliklestigi günde oldu başka yok ve bebisini cinsiyeti kiz :)
Evet canım bir erkek bir kız istiyorumda önce erkek inşaallah nasip olur ya dua et canım. Çok istiyorum bakalım :):) Allahım bi avazda doğurmanı nasip etsin inşaallah normal doğum mu ??

Evet canım bir erkek bir kız istiyorumda önce erkek inşaallah nasip olur ya dua et canım. Çok istiyorum bakalım :):) Allahım bi avazda doğurmanı nasip etsin inşaallah normal doğum mu ??
amin canim ederim Allah im gonlune gore versin oğlum normal olmuştu buda normal gibi görünüyor hayirlisi artık pko varmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…