- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
Canım bu arada bende kız bebek için uğraşanlardanım eğer bir bilgin varsa benide bilgilendircnm burayı okuyorum sayfa 800 deyim telefonda kayıtlı kalınca buraya yazışım başka topiğe yazacaktım yanii
Adete kacgun kalip kalmadigi onemli degil.Yumurtlamadan 12 g7n sonra test yapabilirsin.Benim adetime 5 gun kala cikti ama 12.gunumdeKimler devam ediyor kimler hamile bende daha bekliom.8 gun var bata cilarmi erken gebelik yapsam
Yum gününe 2 gün kalaya kadar ilişki kızmış yum günü olan ilişki erkekmiş cnm yum takibi için gittiğim doktor söylediCanım bu arada bende kız bebek için uğraşanlardanım eğer bir bilgin varsa benide bilgilendir
Tmm cnm zaten bu yöntemi deneyeceğim eğer bu ay hamile değilsem bakalımYum gününe 2 gün kalaya kadar ilişki kızmış yum günü olan ilişki erkekmiş cnm yum takibi için gittiğim doktor söyledi
hadi inşallah allah gönlüne göre versinTmm cnm zaten bu yöntemi deneyeceğim eğer bu ay hamile değilsem bakalım
Silikleşince yumurtlamış olyor canımpeki bişi sormak istiyorum,tam yumurtlama gününü nasıl bilicez? ovülasyon testinde çift çizgi gördüğümüzde kırmızı iki çizgiyi gördüğümüzde yumurtlama gününde mi oluyoruz yoksa çift çizgi soluklaşmaya başlayınca mı yumurtlamaya başlıyoruz?Bu sorunun cevabı için net birşey hiçbir yerde göremedim açıkcası.Bilen varsa açıklarsa çoook sevinirim.
evet canim biliyorsun diye hatırlıyorum sen nerelerdesinarzerik gebe misin canım ??
Evet canım yazdıktan sonra hatırladım. Nasılsın görüşemedik bebiş Nasılevet canim biliyorsun diye hatırlıyorum sen nerelerdesin
Yumurtlamadan önce sık ilişki kız diye bilyoruz canım. Yumurtladıkyan sonra olan ilişkiyse erkektir ...regl den sonra sık ilişki oldu,ve ovülasyon testinde çift çizgiyi ilk gördüğüm akşam yüzeysel sayılacak ilişki oldu.İkinci akşamda kırmızı çizgiyi gördüğümüzde ilişki olmadı.Sonra ki akşamda zaten çizgi silikleşmişti.Şu an 11 haftalık hamileyim.Çok çok merak ediyorum cinsiyeti,tahminde bulunabilecek arkadaşlar?
Hayırlı olsunKizlar merhaba bende ovulasyon testine yarin basliyorum inşallah herşeyin hayirlisi olur
bebis iyi canim az kaldi şafak sayiyorum cinsiyeti kiz :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada insallah sen erkek mi istiyorsunEvet canım yazdıktan sonra hatırladım. Nasılsın görüşemedik bebiş Nasılben erkek bebek isteyenler topiğindeyim buyur gel :):) bu arada cinsiyeti ne çok az kalmış :):)
evet canim bendede tutuyor o ben adet bitiminde başladım 2 güne 1 oldu ovulasyon siliklestigi günde oldu başka yok ve bebisini cinsiyeti kiz :)Yumurtlamadan önce sık ilişki kız diye bilyoruz canım. Yumurtladıkyan sonra olan ilişkiyse erkektir ...
Amin canım senin ikizlerin mi olacak sanki öylemi gördüm daha öncehadi inşallah allah gönlüne göre versin
bebis iyi canim az kaldi şafak sayiyorum cinsiyeti kiz :)) Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada insallah sen erkek mi istiyorsun
Evet canım bir erkek bir kız istiyorumda önce erkek inşaallah nasip olur ya dua et canım. Çok istiyorum bakalım :):) Allahım bi avazda doğurmanı nasip etsin inşaallah normal doğum mu ??evet canim bendede tutuyor o ben adet bitiminde başladım 2 güne 1 oldu ovulasyon siliklestigi günde oldu başka yok ve bebisini cinsiyeti kiz :)
amin canim ederim Allah im gonlune gore versin oğlum normal olmuştu buda normal gibi görünüyor hayirlisi artık pko varmiydiEvet canım bir erkek bir kız istiyorumda önce erkek inşaallah nasip olur ya dua et canım. Çok istiyorum bakalım :):) Allahım bi avazda doğurmanı nasip etsin inşaallah normal doğum mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?