Yok maalesef kapıda ödeme ile ilgili bi bildiğim bi site yok ama kartın varsa gittigidiyor iyi bi siteKapıda ödeme yapan bildiğiniz güvenilir testb alabileceğim site var mı ?
Ben n11 den aldım istediğim yerine farklı marka gönderdilerYok maalesef kapıda ödeme ile ilgili bi bildiğim bi site yok ama kartın varsa gittigidiyor iyi bi site
Niye öyle ya ?Ben n11 den aldım istediğim yerine farklı marka gönderdiler
Laboqauick istedim ovula geldiNiye öyle ya ?
Allah Allah ya ... Naptın kan verdinmiLaboqauick istedim ovula geldi
Yok canım vermedim daha pazartesi doktora gidicem orda isterler zaten kanAllah Allah ya ... Naptın kan verdinmi
Tamam daha adette gelmediğine göre varYok canım vermedim daha pazartesi doktora gidicem orda isterler zaten kan
ovulasyon testi mi arıyorsun?Iki ayda bir adet söktürücü ile adet oluyorum adetim 7 gün sürüyor. Hangi marka almalıyım sizce?
Merhaba kızlar..Bende ilk defa test yaptım bu ay fakat çift çizgiyi gordugum geceyi degerlndirdikk sadece ikinci çift çizgi gecesini atladik..regl den sonra sık ilişki oldu,ve ovülasyon testinde çift çizgiyi ilk gördüğüm akşam yüzeysel sayılacak ilişki oldu.İkinci akşamda kırmızı çizgiyi gördüğümüzde ilişki olmadı.Sonra ki akşamda zaten çizgi silikleşmişti.Şu an 11 haftalık hamileyim.Çok çok merak ediyorum cinsiyeti,tahminde bulunabilecek arkadaşlar?
hadi bakalım hayırlısı ile olur inşallah :)Merhaba kızlar..Bende ilk defa test yaptım bu ay fakat çift çizgiyi gordugum geceyi degerlndirdikk sadece ikinci çift çizgi gecesini atladik..
Derniz umut oldun bana inş tutmuştur.Sol kasigimda sürekli bi sancı var.Bilmiyorum.
Evet ama kapıda ödeme yapabileceğim bi site arıyorumovulasyon testi mi arıyorsun?
Bu arada hepimizin gönlüne versin Rabbim
Benim bi kızım var 6.5 yaşında ..İkinciyi düşünüyorum nerdeyse bi senedir..Hicbi sorun yok fakat ilişkiler düzenli değildi..Bu ay ovu testi yaptım..İnşallah ise yarar hepimize
İnşall
İnşallah yarar hepimize dediğin gibi. Bizim ilk bebeğimiz olacak. 10 aydır olmuyor. Yoruldum artık. Allah yardımcımız olsun
İnşall
İnşallah yarar hepimize dediğin gibi. Bizim ilk bebeğimiz olacak. 10 aydır olmuyor. Yoruldum artık. Allah yardımcımız olsun
Kişiden kişiye değişiyor bu. erken bence..Ayy bende sabrszgillerdenim geçen ay 4 test yaptım emin olmak içinKızlar birşey soracağım. Adetime bir hafta var. Dayanamadım ovulasyon testi yaptım varsa hamilelik çıkar diye. Sadece C çizgisi koyu çıktı maalesef. Çok moralim bozuldu. Acaba daha erken olduğu için mi çıkmadı yoksa bu ay yine olmadı mı?
Bu konuyla ilgili forumda birçok anne var ilk hamileligi ovulasyon testiyle öğrendiğini soyleyenler hatta yakınlarda yine denk gelmistim bir anne adayı yine önce ovulasyon testiyle çift çizgiyi görüp aradan kısa zaman sonra hcg de çift çizgiyi gören yani tabi %100 demek doğru olmaz ama bence büyük ihtimal hamilelik var İnsallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin burdan mutlu haberlerini de alırızArkadaşlar bu ay yumurta takibi yaptı dr.um ve 13ekimde yumurtamın çatladığını hemen ilişki olması gerekiğini söyledi..dediği gibi yaptık...ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce hamileliği gösterdiğini duyduğum için bi ovulüsyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi koyu çıktı..daha adetime 9 gün var çıkar mı sizce bu kadar erken..bu arada bi de progestan verdi bana hamilelik olursa bebek tutunsun diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?