Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Merhaba kızlar..Bende ilk defa test yaptım bu ay fakat çift çizgiyi gordugum geceyi degerlndirdikk sadece ikinci çift çizgi gecesini atladik..
Derniz umut oldun bana inş tutmuştur.Sol kasigimda sürekli bi sancı var.Bilmiyorum.

hadi bakalım hayırlısı ile olur inşallah :)

Kasıklarda ve belde ağrı hamilelik belirtisi midir?Daha 7 gün var adetime ve bir iki gün önceden başlardı sancim.Ama bu defa yumurt. Gününden beri batma ve ağrı var.Var mi böyle bisi yaşayan?

Bu arada hepimizin gönlüne versin Rabbim
Benim bi kızım var 6.5 yaşında ..İkinciyi düşünüyorum nerdeyse bi senedir..Hicbi sorun yok fakat ilişkiler düzenli değildi..Bu ay ovu testi yaptım..İnşallah ise yarar hepimize

Kızlar birşey soracağım. Adetime bir hafta var. Dayanamadım ovulasyon testi yaptım varsa hamilelik çıkar diye. Sadece C çizgisi koyu çıktı maalesef. Çok moralim bozuldu. Acaba daha erken olduğu için mi çıkmadı yoksa bu ay yine olmadı mı?

Kızlar birşey soracağım. Adetime bir hafta var. Dayanamadım ovulasyon testi yaptım varsa hamilelik çıkar diye. Sadece C çizgisi koyu çıktı maalesef. Çok moralim bozuldu. Acaba daha erken olduğu için mi çıkmadı yoksa bu ay yine olmadı mı?

İnşall

İnşallah yarar hepimize dediğin gibi. Bizim ilk bebeğimiz olacak. 10 aydır olmuyor. Yoruldum artık. Allah yardımcımız olsun

İnşall

İnşallah yarar hepimize dediğin gibi. Bizim ilk bebeğimiz olacak. 10 aydır olmuyor. Yoruldum artık. Allah yardımcımız olsun
İnşall

Canım ben kizima 10. ayda hamile kaldım..Ve catlatma ignesiyle..Düsundunmu bu konuyu g
ittin mi dr a?Ben bu ayda olmazsa iğne istiicem ilki gibi..

Kişiden kişiye değişiyor bu. erken bence..Ayy bende sabrszgillerdenim geçen ay 4 test yaptım emin olmak için

Arkadaşlar bu ay yumurta takibi yaptı dr.um ve 13ekimde yumurtamın çatladığını hemen ilişki olması gerekiğini söyledi..dediği gibi yaptık...ovulasyon testinin gebelik testinden daha önce hamileliği gösterdiğini duyduğum için bi ovulüsyon testi yapayım dedim ve ikinci çizgi koyu çıktı..daha adetime 9 gün var çıkar mı sizce bu kadar erken..bu arada bi de progestan verdi bana hamilelik olursa bebek tutunsun diye..

Eklentiler

• 20161018_151048.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 103
Bu konuyla ilgili forumda birçok anne var ilk hamileligi ovulasyon testiyle öğrendiğini soyleyenler hatta yakınlarda yine denk gelmistim bir anne adayı yine önce ovulasyon testiyle çift çizgiyi görüp aradan kısa zaman sonra hcg de çift çizgiyi gören yani tabi %100 demek doğru olmaz ama bence büyük ihtimal hamilelik var İnsallah Rabbim hayırlısıyla nasip etsin burdan mutlu haberlerini de alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…