Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Selam kızlar bende bu ovulasyon testini ilk defa denedim koyu çizgiyi gördüğüm gece birliktelik oldu ondan önce ki 2 gün oldu başka da olmadı adetim 6 kasımda muhtemelen ve hiç bir belirti yok sanırım yine tutmadı teste devam galiba

ben 18 yıllık evliyim hiçbir sorunumuz yok ve hamile kalamıyordum hastaneler iğneler pisikolojik baskı çok zor zamanlarım oldu tam eşimden ayrılmayı düşünürken bu testleri duydum ve kullandım tabiki önce rabbim şu an hamileyim her şey çok güzel gidiyor 5 aylık hamileyim ve ikiz bekliyorum bu bir mucize rabbimin mucizesi rabbim herkese nasip etsin

öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :) sonrasında bu testi nasıl kullandınız hangi günler birlikte oldunuz yazar mısınız?

merhabalar benim adetlerim düzensizdi adet bitiminden itiberan günde 2 kez yaptım testi bir sabah bir akşam çizgileri yakalamam 18 gün hemen aynı gün ve ertesi 2 gün daha beraberlik oldu ve sonrasında yine adetim gecikti diye düşündüm aklıma hayalime gelmezki çok husran yaşadığım için gebelik testi aldım çif çizgi tabiiii ben inanırmıyım belki size komik gelecek ama aynı gün 7 tane test yaptım hepsi pozitifti 2 aya kadar eşimin haricinde kimseye söylemedim nazar olur diye şimdi 2 erkek bebeğim olucak inşallah bir ricam var lütfen kadınlara baskı yapılmasın çocuk için kayınvadiler lütfen

inanın sizi tanımıyorum ama kendim hamile olmuş gibi sevindim inşallah bizlerde o mutlu anı yaşarız benim de 10 ekim adet tarihim 24 ekim de çift çizgi gördüm 22-23-24 ekim birliktlik oldu bi daha olmadı sanırım tutmayacak bu ayda boş kalacak 6 kasım adet tarihim yapacak birşey yok beklemekten başka ....

çok saol canım benim rabbim sanada en yakın zamanda nasip etsin sendende güzel haberlerini duyarizz inşallah bir de oo pahalı kitlerden alnanıza gerek yokk laboguick den kullandım ilk ay hamile kaldım 50 lik almıştım sanada artık dua edicem özel olarak namazlarımın ardından rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun

ahh canım benim allah razı olsun çok sevinirim gerçekten şu an en çok ihtiyaç duyduğum şey dua

Kızlar selam..1 sene sonunda Rabbim bana da nasip etti şuükür..Dilerim sizede gönlünüze göre hayırlı zamanda nasip eder..Bundan sonrası yine duaa..Keseyi gorebilmek kalp atışlarını duyabilmek..Dua edin lutfen

dualrımız senin ve senin gibiler ile birlikte sizlerde bize dua edin hamile duası kabul olurmuş :)

dualrımız senin ve senin gibiler ile birlikte sizlerde bize dua edin hamile duası kabul olurmuş :)
Bende senin gibi çift koyu çizgininilk günü ve öncesini değerlendirdimm.Biraz vücudunun verdiği sinyalleri dinlersen hissediyorsun ztn hamileliğini..Yum.sonraki bikaç gün içinde sol kasıkta batmalar,agri sancı oldu bele ve ayağına kadar vuran .Sonrasında aralıklarla devam etti.Benim en büyük belirtimbu oldu.Var mi sende bu ay farklı bi sinyal.Goguste hassasiyet acima akinti olmadı fazla ..

ben geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim o zaman ki hiçbir belirtim yok ama diyorlar ki her gebeliğin belirtisi farklı olur bilemedim o zaman tesadüf hamile kalmıştım

ben geçen sene ekim ayında hamile kaldım aralık ayında kaybettim o zaman ki hiçbir belirtim yok ama diyorlar ki her gebeliğin belirtisi farklı olur bilemedim o zaman tesadüf hamile kalmıştım

Hayırlı zamanda sende güzel hbr ler verirsin inşallah burdan.Takip ediyorum ben sık sık

senin ne kadarlık bebeğin ?

Çok sevindim canım. ..Allah sağlıklı kucağına almaya nasip eder inşallah. ...bende bugün test yaptım ama negatif. ..adetime bir gün var

Kızlar banada yardım edin lütfennn Doktora gittim ve herşeyin yolunda olduğunu söyledi .regl düzenlidir 29günde bir oluyorum en sonda 14 ekimde regl oldum 13.günümde çatlamış mı diye doktoruma gittim çatlamamış 16.mm ulaşmış çalişmalar başlasın dedi.solda da basit 13mm kistim var ayrıca.neyse işimi şansa bırakmıyım ovu.testi aldım tam 14. c ye yakın renkte çıktı sonraki günler silikleşti derken 17gün yine biraz belirdi.bu ara 14 15 16 18günler çaliştık .resmide yüklüorm gebe kalma şansım nedir tecrübeli arkadaşlar yazın şütfenn

Şanslı günleri degerlendirmissin..Allah in izniyle tutar inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…