Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Bende bugün ilk testimi yaptım bakalim kızlar

Eklentiler

• 20161215_130414.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba arkadaşlar ben 2-4 aralık adet dönemimdi adetten sonra 10 gün ovulasyon testi yaptım 10 ve 11 gün netti 11 günü akşamı silikleşti ama 12 günü yine çift çizgi çıktı 14 günü silik olmuş ben anlamadm hala neden çift çizgi cıkıo yumurtlama ne zaman olmuş oluyo yardımcı olurmusuunz fotoğrafıda eklyrm

Eklentiler

• IMG_0405.webp
    28 KB · Görüntüleme: 189
Slm arkadaslar dr gittim bu ay sag yumurtaligimda 3 cm kis cikti ayrica yumurtlama ilaci verdi kistim icin endiselenme dedi kendi kendine yok olir dedi benimde sag kasigimin agrimasinin sebebi kistmis meger..simdi bu yumurtlama ilaclarina baslamadan once sogan kuru yapsammi kist icin yoksa ilaclari alip bebek icin degerlendirsemmi kafam cok karisik sogan kuru yapan varmi aranizda kist icin faydasini goren varmi bana yardimci olurmusunuz? ,,

Bu resme gor

Cnm bu resme gore 12 gun net yumurtlama var 10 ve 11 okadar koyu degil..belki kullandigin ovu testlerin cok hasastir
Renkleri ve kendindeki kasik agrisi akintiyi cok iyi takip etmen lazim bu cift cizgilerin ciktigi hangi gun agri akinti vs gibi seyler oldu bunlari iyi takip et kendinde..

11 gün vardı canm akıntıda vardı buarada ilk gün baya koyuydu ama beş gün öncenin olduğu için açıldı renkler 10 ve 11 gün eşit renkteydi referans çizgisiyle ama benim kafamı kurcalayan tam olmasada biraz silik çnkü 12 gün neden çift oldu

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay kanamadan sonra en son dün beta HCG 5.95 e düşmüş tekrar Dr gitmeme gerek varmı ki acaba bıktım artık kan vermekden

Yumurtlama ilaci vs hormon ilaclari almadiysan yumurtlaman guzel olmus olabilir birden fazla yumurtlamista olabilirsin..bende yasadim bu olayi 3 yil once..yumurtlamaya bagli olan sey..bide diger arkadaslar gebelik olma ihtimali olarak dusunuyorlar

Kızlar ben kimyasal gebelik geçirdim bu ay kanamadan sonra en son dün beta HCG 5.95 e düşmüş tekrar Dr gitmeme gerek varmı ki acaba bıktım artık kan vermekden

Gitmen en sagliklisi temizlendigini net anlaman lazim cnm..hormonlarinin normal seviyesini gordukten sonra..tekrar bebek dusunmen icin netlestir bence

Yumurtlama ilaci vs hormon ilaclari almadiysan yumurtlaman guzel olmus olabilir birden fazla yumurtlamista olabilirsin..bende yasadim bu olayi 3 yil once..yumurtlamaya bagli olan sey..bide diger arkadaslar gebelik olma ihtimali olarak dusunuyorlar
İlaç falan kullanmadım ama antibiotil kullanmıştım bi hafta önce buarada bugn ki daha silik çıktı yardımların için çok tesekkr ederm bakalım Allah büyük

Eklentiler

• IMG_0426.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 125
Gitmen en sagliklisi temizlendigini net anlaman lazim cnm..hormonlarinin normal seviyesini gordukten sonra..tekrar bebek dusunmen icin netlestir bence
Haklısın canım bende damar bulamıyorlar çok sıkıldım delik deşik oldum resmen artık Dr gitmeye korkar oldum

Arkadaslar bana yardimci olun..ilk defa adetim gecikti bugun 3 gun gebelik testi yaptim negatif..hic gecikmez benim adetlerim...kafayi yiycem sadece sari akintim var...(

İlaç falan kullanmadım ama antibiotil kullanmıştım bi hafta önce buarada bugn ki daha silik çıktı yardımların için çok tesekkr ederm bakalım Allah büyük

Altobiyotiklerde yapiyor cnm doktorum soylemisti birak altibiyotigo agri kesiceler bile hormonun yonunu degistire biliyor..oyle duymustum doktorlardan

Arkadaslar bana yardimci olun..ilk defa adetim gecikti bugun 3 gun gebelik testi yaptim negatif..hic gecikmez benim adetlerim...kafayi yiycem sadece sari akintim var...(
Gebelik testinin markası ne kuzum ve kiminin idrarda belli olmuyr kan testi yapmaya gitmelisin bugn

Gebelik testinin markası ne kuzum ve kiminin idrarda belli olmuyr kan testi yapmaya gitmelisin bugn

Normal cubuklardan ve kasetlilerden yaptim yani iki ayri test her ikiside
Yarin clearblue dijital gebelik testinden yapcam oda negatif cikarsa..adetimi 1 hafta daha bekler dr giderim bu ayda yumurtlama ilaclarina basliycaktim ama adetim gelmiyor

Normal cubuklardan ve kasetlilerden yaptim yani iki ayri test her ikiside
Yarin clearblue dijital gebelik testinden yapcam oda negatif cikarsa..adetimi 1 hafta daha bekler dr giderim bu ayda yumurtlama ilaclarina basliycaktim ama adetim gelmiyor
Canını sıkma kuzum benm inşallah hamişssindr eğer değilsende bu dönemde gecikme olabilir mevsim değişikliğinden hava birden soğudu kendini sıcak tut bide doktoruna yarın gitmelisin bence randevun yoksa çünkü üç gün geçmiş clearblue markası iyi yarın Onuda dene bakalım stres yapma herşeyin güzel olacağını düşün canm benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…