Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Canım benim de iki kızım vardı.bende burdan öğrendim uyguladım.öncelikle ovulasyon testinde en koyu çizgiyi yakala.sonra açılma olduğunda ilişkiye gir
Teşekkür ederim canım yani bu geceyi es geçiyorum ozaman yine test yaptım koyu hala peki sen tutturabildinmi

Çatlamış canım seninki ben bugün 3 kere test yaptım aynı koyulukda devam ediyor cinsiyeti n önemi yoksa spermler 3 gün yaşıyormuş zaten

Çatlamış canım seninki ben bugün 3 kere test yaptım aynı koyulukda devam ediyor cinsiyeti n önemi yoksa spermler 3 gün yaşıyormuş zaten

Bazen geç çatlaya biliyor canım yarın yine yap tesy.. yarın değerlendir meye çalışıcam.. şansıma az yaşarlar filan

Bazen geç çatlaya biliyor canım yarın yine yap tesy.. yarın değerlendir meye çalışıcam.. şansıma az yaşarlar filan
ne sitres ya adamı hala uyutmadım ama ne yapacağımada karar veremedim ya geçen aylarda silikleşdi hamile kalamadım geçen ay pozitif i ve ertesi günü değerlendirdim hamile kaldım kimyasal gebelik geçirdim bu ayda ne yapacağıma karar veremedim

Bende 3 ay önce 6 haftalık bebeğimi aldırdım canım.. kalp atışı olmadığı için.. Allah sağlıkla bebek sahibi olmayı nasip etsin inşallah hepimize

İnşallah canım Allah kalbimize göre versin şimdi test yaptım aynı koyulukda ben sabahı değerlendiriyorum ozaman akşama eşim geç gelir gümbürtüye gider bu ayki sitresim

İnşallah canım Allah kalbimize göre versin şimdi test yaptım aynı koyulukda ben sabahı değerlendiriyorum ozaman akşama eşim geç gelir gümbürtüye gider bu ayki sitresim
Cinsiyet farketmez diyorsan tabii değerlendir canım

Cinsiyet farketmez diyorsan tabii değerlendir canım
Fark ediyor canım ya sabaha silikleşir diye düşünüyorum bugün sabahtan beri pozitif çünkü iki çocuk olursa yeter diye düşünüyorum 32 yaşındayım bu bile zor geliyor bana az önce yaptığım testin resmini koyayım da bir bak istersen

Koy bakım daha önce yaptığın testi de koy

Tamam benim ki de böyleydi.şimdi esine sert bi kahve içir sonra ilişki olsun derim dua etmeyi unutmayın.şu eşinin elini karnına koyup yapacağı dua var internette onu da yapın bence
Canım ya seni Allah çıkardı karşıma Redbull bile içirdim adamadua işide tamam inşallah hayırlısı olsun Allah seninde sağlık lı şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin

Canım ya seni Allah çıkardı karşıma Redbull bile içirdim adamadua işide tamam inşallah hayırlısı olsun Allah seninde sağlık lı şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin
Ben de dua edeceğim canım senin için.ilişkiden önce sonra inşallah bebek erkektir diye tekrarla içinden.hemen kalkma.bol bol el evvel tesbihi çek canım sonraki günlerde

Arkadaşlar birrsorum olacak bugün adet günüm ama normalde sancım ağrım olurdu bir belirti yok sadece kasıklarımda hafif bi sancı var ve de bel ağrım var .Evde test yaptım ama negatif sonuç.Test icin beklemelimiyim.Bu durumda olup da hamile kalan var mı?

Testini atma biraz beklet canım benim geçen ay sonradan ikinci çizgi çıktı ama düşük yaptım idrarda gebelik adeti bir kaç gün geçince çıkıyor benimde yarın adet günüm test yaptım varla yok arasında ikinci çizgi var ama bekliyorum bakalım koyulaşacakmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…