- 29 Temmuz 2016
- 160
- 73
- 13
- 37
Şimdi normal kaset tipi olanlar fiyat olarak uygun 50 tanesini 30tl gibi bişeye almıştım ben. Dijital olanın içinden 20 test çıkıyor o da yaklaşık 200 lira. bana çok pahalı geldiği için dijital almıyordum,eşimin teyzesi Almanya'dan getirdi. Maddi yönden sıkıntıya düşürmezse sizi bence dijital olanı alınYani karar weremedim şuan napsak ki
Eczanelerdede içinde çoklu olarak satılıyo deqil mi yoksa internetten mi alayım? Bide marka olarakda en iyisi hanqisiyse söylersen çok memnun olurum Digital olanı banada pahalı qeldi şuanŞimdi normal kaset tipi olanlar fiyat olarak uygun 50 tanesini 30tl gibi bişeye almıştım ben. Dijital olanın içinden 20 test çıkıyor o da yaklaşık 200 lira. bana çok pahalı geldiği için dijital almıyordum,eşimin teyzesi Almanya'dan getirdi. Maddi yönden sıkıntıya düşürmezse sizi bence dijital olanı alın
Ben hiç eczaneden almadım, zaten yaşadığım yerde de muhtemelen yoktur. Ha burda okuduğuma göre eczaneden alınca biraz pahalıya geliyormuş. Bendekilerin markası laboquık. Gebelik testi falan da hediye ediyorlar yanında. N11.com dan alıyorum.başka marka deneyimim olmadığı için en iyisi diyemem ama denemeye değerEczanelerdede içinde çoklu olarak satılıyo deqil mi yoksa internetten mi alayım? Bide marka olarakda en iyisi hanqisiyse söylersen çok memnun olurum Digital olanı banada pahalı qeldi şuan
Anladım canım dijitallerinde markası war mı tek bir çeşit mi?Ben hiç eczaneden almadım, zaten yaşadığım yerde de muhtemelen yoktur. Ha burda okuduğuma göre eczaneden alınca biraz pahalıya geliyormuş. Bendekilerin markası laboquık. Gebelik testi falan da hediye ediyorlar yanında. N11.com dan alıyorum.başka marka deneyimim olmadığı için en iyisi diyemem ama denemeye değer
Clearblue biliyorum sadece. Benimki de ondan bak resim ekledim pozitif olursa böyle çıkıyorAnladım canım dijitallerinde markası war mı tek bir çeşit mi?
Hmmm ewet hoşmuş Çok teşekkür ediyorum canım Çok yardımcı oldunClearblue biliyorum sadece. Benimki de ondan bak resim ekledim pozitif olursa böyle çıkıyor
Başla sen bugün çalışmaya 3 gün boyunca değerlendir canım baya koyu çıkmışArkadaşlar testi mi yorumlar mısınız .32günde bir adet oluyorum 17.günüm bugün hep Silikti çizgi bugün koyulaşma oldu sizce yumurtladım mı?????
Tamam canım hemen yetiştin teşk ederimBaşla sen bugün çalışmaya 3 gün boyunca değerlendir canım baya koyu çıkmış
Önemli değil canım bu silikleşse bile bırakma devam et çalışmalara hadi rast geleTamam canım hemen yetiştin teşk ederim
İnş Allahım hayırlısını versin canım isteyen herkeseÖnemli değil canım bu silikleşse bile bırakma devam et çalışmalara hadi rast gele
10.gun 12.gun 13.gun testlerimBana da bir yorum yaparmisiniz luften
Daha yumurtlamamışsın t çizgisinin koyulaşmasını belkicen testlere devam10.gun 12.gun 13.gun testlerim
Daha var iki üç güne koyulaşır sıvı alımına dikkat et canımBana da bir yorum yaparmisiniz luften
10.gun daha koyu T cizgisi 13.gunu yok gibi anlamadimBana da bir yorum yaparmisiniz luften
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?